Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diana Landry

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma egy picit el fogok térni a megszokott témától, mert ezen a napon nem a divat lesz a középpontban. Miért is? Mert ez egy csajos blog és egy igazi nőnek nem mindig a divat jár a fejében (na jó, az esetek 90%-ban igen, de most ez nem egy olyan pillanat).  ..
Mire jó a GoodReads? Van egyáltalán bármi értelme Magyarországról egy külföldi oldalra regisztrálni? Miért ne? Azt hiszem, mára mindenki számára világos, hogy a közösségi médiánál kevés hasznosabb kommunikációs eszköz létezik...
A legnagyobb bestseller írók is elindultak valahogyan... Egy könyv sikeressé tétele nehéz feladat, akár rendelkezünk marketing tapasztalattal, akár nem. Hogyan juttassam el a könyvemet az olvasóimhoz? Hol hirdessem? Melyik marketingcsatornát használjam? Ezek a kérdések minden íróban felvetődnek,…..
Hányszor akadt már a kezedbe olyan regény, amiről az ismerőseid még csak nem is hallottak? Miért tűnik el a süllyesztőben egy-egy remek mű, és mitől lesz bestseller az, ahol egy épkézláb mondat sincs?..
Azt hiszem, nincs olyan író, aki ne találkozott volna az online közösségi média kifejezéssel. Teljesen mindegy, hogy valaki mögött nagy kiadó áll, vagy magánkiadásként jelenteti meg az írásait, az online médiát lehetetlen kikerülni a XXI. században...