Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sixy

13 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Mit tennél, ha a szomszédod egyszer csak hörögni kezdene, és szürke, hályogos szemmel imbolyogna feléd? Mindezt úgy, hogy tegyük fel, nem láttad a The Walking Dead-et, és egy zombifilmet sem? TE mit tennél? Ez a…..
Sixy 2015.08.14 09:08:26
@É2I: Pedig mennyire menő lenne a Walking Deadben, ha az egyik részt végig egy zombi szemszögéből látnánk, mondjuk az átváltozástól a Daryllel való találkozásáig. :)
De tényleg? Miért mondja a műsorvezető a Nemzeti Hírtévén, hogy  Ezt a kérdést én nem tehetem fel? Miért ne tehetné? Van felsőbb utasítás erre? "Kérdezz, amit akarsz, csak a Quaestort ne?" Vagy ez olyan, mint a Waczak szállóban a második világháború meg a német…..
Sixy 2015.07.17 13:03:27
@kszanaksz: Szerintem is inkább erre gondolt.
De.
Az durva, hogy ez a riporter beáll a Fidesz ügyvédjének és elkezdi tisztára mosni a szennyesüket. Ez sokkal átlátszóbb.
Különösebb kommentár nélkül: Gale Ann Hurd vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner. Fotó: Justin Lubin/AMC. Greg Nicotero vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner – Fear the Walking Dead, 1. évad, 1. rész. Fotó: Justin…..
Sixy 2015.06.14 19:15:26
@skeewiff: Nem azért, de az "Ajánlott bejegyzések" között nálam három olyan is szerepel, amiben konkrétan erről írnak. Szóval... ööö... szóval érted.
És ebben a hitemben ez a trailer is megerősít, hiszen kifejezetten jól néz ki, sőt, és és még van benne Darth Vader is, meg egy rém félelmetes Sith-lovag.    ..
Sixy 2015.04.22 07:25:52
Ami a Clone Warst illeti, többen mondták rá, hogy jól sikerült, én nem tudtam neki megbocsátani a kezdeti bárgyú történetszálat Jabba fiával, és azt, amit Dookuval és Grievous-szal csináltak. (Egy teljességgel impotens klasszikanimációs antagonista-duót, akik minden rész után morgolódva visszavonulnak, mint Hókuszpók, aztán persze mérgesen morog.) Pedig Grievous a Tartakowsky-féle Clone Warsban a legtökösebb gonosz volt ever.
Ez a sorozat az elejétől hangulatosan indult számomra, nekem leginkább a Star Wars szerepjátékok atmoszféráját hozta, de azt el kell ismernem, hogy elég gyerekesen kezdődött. A karakterek valóban nem voltak annyira érdekesek, amilyen jól meg lehetett volna Sabine karakterét oldani, annyira nem feküdtek rá a témára. Ezra pedig túl sablonos lett.
Aztán jött Tarkin és minden megváltozott. Nagyjából attól a pillanattól lett kurvajó a sorozat, hogy Tarkin kinyíratta a két birodalmi fogdmeget, akik a fent is említett antagonista-párosként működtek eddig. A sorozat egyszerre vált hihetetlenül komorrá és egy rövid ideig még azt is elhittem, hogy Kanaant ki fogják nyírni. (Erről még most sem tettem le, pedig szeretem a karakterét. De hát nem élhetik túl a Yavinig.) Az inkvizítor halála szintén üdítő volt. Valahogy dinamikusabbá vált tőle az egész sztori. Én nagyon bízom abban, hogy Vadert nem rontják úgy el, ahogy tették azt Grievous és Dooku karakterével az előző sorozatban és megőrzik a sorozat sötét tónusát is.
Ahsokát pedig igenis volt értelme behozni, most már csak ki kell várni az évadzárót, hogy meg is öljék. :)

Oké, leálltam, nem vagyok ráfixálva a féktelen karaktergyilkolásra. Megyek inkább, és megnézem az új Trónok Harcát.
A hajás elé csak egy kép, mást nem merünk kitenni. Csak az klikkoljon, aki nem bánja a spoilert. Mehet? Szóltunk. A könyveket ismerő Trónok harca-fanok a negyedik évad végén azt várták, hogy jó nagy cliffhanger vágja majd arcon a be nem avatottakat, és már előre tervezték,…..
Vendégblogger írás az ABC mesesorozatáról, ráadásul annak a tollából, aki a hogyvótokat is írja.  A dupla résszel búcsúzó Once Upon a Time érdekes évadot zárt – olyan volt, mintha két külön évadot néztünk volna meg egymás után – két főgonosz, két történet. Azt…..
Hát a földi Középföldén, azaz a Tolkien-rajongók Mekkájának számító Új-Zélandon! Mondjuk ugyanúgy kötél van a nyakában mint Szaddamnak Irakban, vagy nálunk az Orbán-szobornak, úgyhogy valószínűleg az aucklandiak is ledöntik a szobrot, ha (SPOILER ALERT!!! Csak akkor jelöld…..
Még csak március van, de mi máris kiosztanánk az év tanerőjének járó díjat annak a belga matektanárnak, aki ige invenciózus módszerrel tart rendet az osztályteremben. Egyik óráján elege lett abból, hogy a diákok folyamatosan csetelnek, facebookoznak és pofáznak, így a tábla…..
Már az előzetesnél tudtuk, hogy a Disney új Csillagok háborúja-sorozata, a Star Wars Rebels a két trilógia, vagyis a harmadik és a negyedik rész között játszódik majd, most pedig bemutatták az első női karaktert. A Gyakornokokból ismert Tiya Sircar adja a hangját Sabine-nek, a…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Ez a kép a Shameless idei évadnyitójából van, és a Shameless ugye Showtime, a Trónok harca meg HBO. A pólót hordó srác az egyik főszereplő kissé lúzernek tűnő, nerd szobatársa, így adja magát a kérdés: Vajon ez valami burkolt oltás a Showtime részéről az HBO felé? Vagy…..
A Fox International gőzerővel készíti a hamarosan (február 4) induló csatorna sorozatainak szinkronjait, és most jelezték, hogy a Sleepy Hollow négy főszereplőjének már sikerült is megtalálni a magyar hangját. A hangok: Abbie (Nicole Beharie) -  Pálmai Anna Crane (Tom…..
Sixy 2014.01.07 20:31:14
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
Sixy 2013.11.08 18:32:43
OFF:

@andalgó kandalló: Kedves ismeretlen barát. Igen, én már láttam olyat, hogy gyalogost büntetett meg, amiért az az úttesten ment át és nem a zebrán. Ötezer forintos bírságot vasalt be rajta. Olyat is láttam, hogy a mellettem a piroson áthúzó faszszopó biciklist büntette meg ötven méterrel odébb a motoros rendőr. Mindkettő kurvára megérdemelte.

Én pedig minden nap biciklivel járok dolgozni, megállok a piros lámpánál este kilenckor is, amikor nincs forgalom és megadom a zebrán a gyalogosnak az elsőbbséget. Ja, hogy azt az autósok sem szokták megadni? Leszarom, én betartom a szabályt. Ki nem állhatom a faszszopó bicikliseket, akik szabálytalankodnak, de az ilyen szájkaratés autósokat és gyalogosokat sem, akik miattuk rámsütik, hogy én is egy faszszopó biciklis vagyok, aki nem tartja be a KRESZ-t.

ON:

És akkor most a többieknek, akik felfogták, hogy ez a levél nem a biciklis szabálytalankodókról szólt. Alapvetően egyetértek a levélben írottakkal, de szerintem is szerencsétlen volt ezt a "minden negyedik budapesti biciklizik néha" dolgot belevinni. Egy hét múlva befagy a biciklisek 90%-ának a segge, de attól még igenis kell, hogy működő alternatíva lehessen Budapesten a biciklis közlekedés.

Én azt gondolom, hogy az ok, hogy Tarlós felháborodott és nyílt levélben oktatja ki Vitézyt, egyszerű, mint a Tarlós. Izé. A faék. Tarlós egy populista bunkó, aki ezzel a "most jól odaszóltam a beosztottamnak, nézzétek meg, mekkora arcom van"-stílussal néhány erre izguló idiótát maga mellé tud állítani, hogy na végre egy politikus, aki keményen odaszól. Ja. A hülyeséget, azt keményen tudja odaszólni. Egyébként nekem még fél éve azt írta a Fővárosi Önkormányzat egy emailemre, hogy növelni fogják a biciklisávok és -utak számát. Hát most segget csináltak a szájukból, de ezen azért annyira nem lepődünk már meg.

Amit pedig a 61-es villamos vonalán csináltak, az szerintem is egy vicc.

Jah, és igen, tisztában vagyok vele, hogy a budapesti autósok 99%-a azért jár autóval, mert többmázsás eszközöket cipelnek a munkához öltönyben.

Fehérgalléros fémkereskedők mind!!!
Leonardo ismeretlen rajzai bukkantak elő a milánói falak tisztításakor.   A milánói Sforza-kastélyban található Sala delle Asse falainak és boltíveinek restaurálásakor eredeti 15. századi festmények kerültek elő. A freskókon 16 eperfa látható, amelyeket aranykötéllel…..
Az ugye nem mai dolog, hogy a tévében nem szokás minden apróságra odafigyelni, így becsúszhatnak bakik, például akkor, amikor egy hacker telefonját mutatják, és a jelenetben éppen egy város közlekedési-lámpa hálózatát buheráló szereplő láthatóan egy videófájlra bökve…..
Sixy 2013.10.26 10:09:03
Nyilván nem olyan kifinomult, mint ez: www.youtube.com/watch?v=NUdhwYUR8dc (0:51-nél a kütyü) : )

Egyébként nem lehet, hogy ez egy szándékos poén, hogy ha-ha, milyen viccesek ezek a hackerek, annyira fel van tuningolva a telefonjuk, hogy egy videó lejátszása is átállítja a lámpákat. Erre utal, hogy a videó neve (gridlock) tulajdonképpen akár stimmel is, fölötte a cops and robbers és a camera is hasonlóan hasznos lehetne.

Egyébként a kommentelőknek üzenem, hogy a telefont nem a S.H.I.E.L.D., hanem a Rising Tide nevű hackercsoport egyik tagja használja.
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
Sixy 2013.06.23 12:33:33
@Hammer: Megnéznék magamnak egyszer egy Miss Milky Wayt.
If you know what I mean.
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.03.29 08:00:00
Mindenki óriási Trónok harca-lázban ég, hiszen húsvét hétfőn debütál a 3. évad első része (bár ettől még az eddig megölt főszereplők nem fognak feltámadni). Mai cosplay-bigénk így természetesen Cersei régenskirálynőnek öltözött (a hölgy amúgy Diana Baby Lou,…..
A History Channel tavaly levetített egy westernsorozatot (na jó, technikailag easternt, de ebbe ne menjünk bele), a Hatfields & McCoys címűt, ami olyan nézettséget hozott a csatornának, hogy az ilyen úri huncutságokra (saját tévésorozatgyártás, mármint) azonnal rákaptak, mint…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..