Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megérzések_admin

57 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan telnek a mindennapjaink? Már reggel enerváltan ébredünk, nincs erőnk elég időt szánni a reggelire, elindulunk a szürke időben a szürke munkahelyünkre és ahhoz sincs kedvünk, hogy jó reggelt kívánjunk a munkatársaknak. Döntjük magunkba a kávét, attól remélünk némi fellendülést, de néha már az…..
Nem mindenkit áldott meg óriási terekkel a sors. Bizony előfordul, hogy vagy egy szűkös fürdővel, vagy egy apró hálószobával kell harcolnod nap, mint nap. Pedig még talán ez a jobbik eset, hiszen amíg egy ágy kényelmesen elfér a pirinyó hálóban, addig nincs probléma. De mi van akkor, ha a nappaliban…..
Noha már számos háztartásban megfordulnak a kígyók, pókok, tengeri malacok és nyuszik, még mindig a macska és a kutya a legnépszerűbbek. Vannak, akik szerint nincs helye állatnak a lakásban, míg mások inkább családtagnak tekintik, mint pusztán egy jószágnak a sok közül. Ők lesznek azok, akik még…..
Míg egyeseknek teljesen egyértelmű: nem hiányozhatnak a növények a házból! Addig mások ezt is körültekintően és körülményesen kezelik. Milyen növény? Hova? Milyen kaspó? És még sorolhatnánk a megannyi kérdést, ami felvetődhet növényfronton. Ha meg még a különböző stílusirányzatokat is figyelembe…..
Vészesen közeledik az esküvő napja? Szeretnél olcsó, mégis fantasztikus dekorációkat beszerezni, ám nincs ötleted, honnan? Vedd a kezedbe az irányítást! Mármint szó szerint. Készítsd el saját kezűleg a díszeket, hogy aztán mindenki csak ámuljon: a menyasszony nemcsak gyönyörű, hanem kreatív és…..
Ahogy megférhet két dudás egy csárdában, úgy két gyermek is egy szobában. Még akkor is, ha az egyik fiú, a másik pedig lány. A kettéosztott fiú-lány szoba nemcsak akkor jó megoldás, ha kicsi a ház, és kong a büdzsé, hanem akkor is, ha nagyjából egykorúak a gyerekek, és szívesen játszanak együtt. Jó,…..
Meguntad az otthonod? Szeretnéd kicsit feldobni, hangulatosabbá tenni? Minden vágyad, hogy a szomszédok irigyek legyenek a gyönyörű lakásodra? Igen? Szuper! Összeszedtük neked pár korábbi bejegyzésünket, amelyekből számos hasznos tippet elleshetsz...
A kert. Télen szinte egy kietlen puszta, nyáron viszont az otthonunk legkellemesebb része. Noha nem kis munka van vele, megéri a fáradozást, hiszen így bármikor kiülhetünk a virágok és fák közé, hallgathatjuk a madarak csiripelését, és olvashatunk a hintaágyban. Ám nemcsak növényekkel tehetjük még…..
A nyár ébredezésével a te szívedben is kinyitotta szemeit a vágy, hogy végre átalakítsd az otthonod? A szándék erősen munkál benned, de hiába erőlteted a fantáziád, a kreatív istennő (vagy isten) csak nem akar felébredni benned? Ne izgulj! Minden kezdet nehéz! Ezért is hoztunk el neked négy olyan…..
Gondoltad volna, milyen egyedi és stílusos kiegészítők és bútorok születhetnek néhány raklapból? Nem? Akkor garantáltan le fog esni az állad. Kattintsd végig a galériánkat, amit Neked állítottunk össze, és ha elnyerte a tetszésedet, még azt is megmutatjuk, hogyan tudsz Te is divatos raklapbútort…..
Nagymamáink még mindig a tollra esküsznek, manapság azonban sokkal színesebb és szélesebb a kínálat, mint az ő idejükben volt. Pont emiatt érezzük úgy néha, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk választani. Míg a nagyink még mindig boldog a tollpaplan alatt, addig a mi esetünkben benne van a pakliban,…..
Számos lakberendezési weboldalon találkozol olyan szavakkal, mint a vintage, a country, a klasszikus, és jó lenne, ha végre valaki elmagyarázná, mit jelentenek ezek? Számos stílus létezik, amely köré felépítheted az otthonod, de a legtöbbjüket eddig csak hírből ismerted? Akkor ideje végre tiszta…..
Hiába harcolsz folyamatosan a rendetlenség ellen, legtöbbször mégis az győz? Noha több csatát is elvesztettél már, szeretnéd végre a háborút te nyerni? Tudod mi a rend titka? Ne gondolj nagyra, hiszen nem kell feltalálnod a spanyolviaszt. A megoldás: az okos tárolás...
Nemcsak a közösségi terek, mint a konyha vagy a nappali lehet stílusos, hanem a hálószoba is. Sőt, már csak azért sem szabad elhanyagolni, mert ott pihenünk, relaxálunk és alszunk. Pont emiatt már a színválasztásra és a fényforrásokra is nagy gondot kell fordítani. Ideje hát berendeznünk egy…..
Az időjárás kezdi utolérni önmagát; végül csak beköszöntött a jó idő, amelynek következtében mindannyian a szabadba vágyunk. Ezért, ha van teraszod vagy erkélyed, akkor mindenképp használd ki a lehetőséget: hozz létre magadnak egy kellemes relaxáló helyet! Hogyan csináld? Mindjárt megmutatjuk!..
A színek nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is fontosak: szükség van rájuk, hogy megfelelő hangulatot teremtsünk egy adott helyiségben. Viszont sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen színek passzolnak jól egymáshoz, illetve milyen jelentést hordoznak magukban. Ilyenkor van szükségünk…..
Épp most vettél egy új lakást, és fogalmad sincs, hogyan alakítsd át? Szeretnél egy csajos kis fészket, de nincs ötleted? Nem gond! Ezek a tippek garantáltan beindítják a fantáziádat. Csupán néhány kreatív ötletre és fotóra van szükséged ahhoz, hogy olyan otthont teremts magadnak, amilyenre vágysz...
Szeretnél megújulni? Kivirágozni, mint a természet? Igen? Akkor rendezd át a lakásod a feng shui szerint. Űzd el az otthonodból a negatív energiákat, és töltsd meg a szobákat pozitív rezgéssel, frissességgel és életkedvvel! Így még a tavaszi fáradtságot is könnyebb lesz legyűrni...
Noha a tavasz még csak papíron köszöntött be, hiszen az időjárás nem akarja maga mögött hagyni a szürke, hideg évszakot, mi azért megpróbálhatjuk siettetni a jó idő eljövetelét. Azt már megtudtuk, hogyan pörgethetjük fel a márciust, vagy hogyan használjuk ki a tavasz nagytakarításban rejlő…..
Ha meghalljuk azt a szót, hogy tavaszi nagytakarítás, azonnal végigszalad a hideg a hátunkon. Már jóval azelőtt rémeket látunk, hogy nekifognánk, pedig akár lehetőségként is tekinthetnénk a bosszantó és hosszan tartó tevékenységre...
Télen egy kicsit mindannyian leeresztünk, köszönhetően a szürke időnek, a komor felhőknek és a csontig hatoló hidegnek. Legszívesebben begubóznánk, és ki sem mozdulnánk az első fecskék megérkezéséig. Így túlélő üzemmódba kapcsolunk, és epekedve számoljuk vissza a napokat tavaszig...
Az emberi kreativitás határtalan, ha az újrahasznosításról vagy a lakás kidekorálásáról van szó. Így született meg a befőttesüvegből készült fogkefetartó és a kutyaággyá avanzsált bőrönd. Leesett az állad? Pedig még el sem merültünk az ötletek tengerében!..
Te is otthonról dolgozol? Szeretnél egy kényelmes szobát, egy nyugodt menedéket, ahol hatékonyan tudod végezni a munkád? Akkor jól figyelj! Megmutatjuk, hogyan rendezd be a dolgozószobád!..
Egy apró konyha képes az idegeinken táncolni, a csepp fürdőtől pedig minden szál hajunk az égnek áll. Nem tudunk pakolni, sőt még megfordulni is alig, közben pedig valahogy muszáj boldogulni, főleg a reggeli rohanás során. A következő tippekkel többé nem fog bosszúságot okozni a picike helyiség...
Gyönyörűek azok a házak, ahol hatalmas, földig érő ablakokon árad be a fény a szobába. Olyan, mintha minden szó szerint fényárban úszna. Ellenben azokkal a helyiségekkel, ahol alig szökik be egy apró fénysugár a kis ablakon. Mi ilyenkor a teendő, ha nem szeretnéd kibontani a falat és egy nagyobb…..