Regisztráció Blogot indítok
Adatok

28 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Ha valaki 5-10 év közötti fiúgyermeket visz a Hungexpóra, érhetik meglepetések. Én speciel szívesen megnézegettem volna a Jonnesway szerszámait, de nem akartam ilyesmivel terhelni szegény Mártont, amikor annyi, de annyi érdekes dolog van itt még. Aztán másfél óra lett belőle.…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
AjánlóBLOG Flickr 2008.10.29 19:10:00
#flickr_badge_source_txt {padding:0; font: 11px Arial, Helvetica, Sans serif; color:#666666;} #flickr_badge_icon {display:block !important; margin:0 !important; border: 0px solid rgb(0, 0, 0) !important;} #flickr_icon_td {padding:0 5px 0 0 !important;} .flickr_badge_image {text-align:center…..
Bigyóblog WTF? 2008.05.26 19:03:00
Ti milyen bélyegzőt csináltatnátok? :)Via Laughing Squid..
2008.05.27 09:16:31
Szokták mondani: új év, új élet. Habár az esetek többségében ez felér a szokásos ígérgetésekkel, idióta reményekkel, de nálam úgy tűnik nem. Kisebb visszavonulás után, megerősödve, frissen és üdén újra itt. Szóval: új év, új élet. Azt kell mondjam, a statisztikáink…..
Soha nem szerettem a szörnyfilmeket, az ideglelés meg elvette a kedvem egy életre a kézikamerás filmektől, szóval elég vonakodva kezdtem neki ennek a mozinak. Valójában a marketing, amit kapott, valamint a barátom, aki ódákat zengett a filmről, okozta bennem az érdeklődést. Szóval…..
Óriási sorozataddiktságomnak köszönhetően igyekszek mindig minden új pilot-ot beszerezni és megnézni. Ez idén ősszel is így történt. Mindent, ami kezdődött ledaráltam és kialakítottam egy nézési rendszert. A Showtime általában igyekszik olyan műsorokat készíteni, melyek…..
A mai reggel eléggé kellemesen indult a tegnapi legkevésbé sem kellemesen sikerült Zagar koncert után (de erről majd blekem kolléga szól ha kíván). Szóval arra sikerült eszmélnem, hogy a tegnapi napon világot látott egy általam már régóta várt album, melynek a címben…..
    Mai napra a nem budapestieknek én megmondom őszintén, nem találtam ajánlanivaló programot, ha valaki meggyőzne ennek az ellenkezőjéről, még mindig várjuk az emaileket. Azt a Creolbáros koncertet egyébként csak akkor ajánlom nyugodt szívvel, ha nem átallasz…..
Néha úgy éreztem az elmúlt pár évben, hogy a magyar zene lassan elveszti az erejét és esélyünk sem lesz arra, hogy még valami maradandót alkossunk. Mire van szükség ebben az országban? Csinált tinisztárokra, akikbe mindenki szerelmes. Nanemár! Vagy de??? Ki az a Dundika? Egyik nap…..
    Így se kezdtem még bejegyzést, de: ha esetleg faszságot írok, én kérek elnézést.     Történt hónapokkal ezelőtt, hogy valaki (talán BÉ) felhívta figyelmem az alábbi úriemberre, akit úgy hívnak Anonim MC. Underground. Rap, odavágós szövegek,…..
Hát ide egyszer le fogok menni. Utoljára Arató-s bulin kb. 6 éve voltam. Ez a zene üt. No comment. ..
    A pörgőrúgó fiatalembernek nem nevezhető úr ideje lejárt. Mindenki kiröhögte magát satöbbi, mindenkit kinyírt Texastól (ahol egyébként réndzsőr) Indokínáig. A ninjákat is. (olvasd magyarul, helyesen)        Baromi sokat agyaltam…..
    Mindenki tudja: az internetben a jövő és a pénz. Akinek van egy jó ötlete, az tuti rommá tudja keresni magát. Hogy lehet egy egyszerű weboldalból valaki dollármilliomos? Hát valahogy így:     Első ránézésre azt gondolná az ember: mi ez a…..
Valójában az idegállapotom eléggé labilis, szóval a következő posztban szeretném ezt kiadni magamból, emiatt egy kicsit lehet, hogy erős lesz...A hétvégén voltam ebbe a sokak által dícsért, sokak által leugatott, véleményem szerint egy kicsit szép és kevésbé nagy Aréna…..
AjánlóBLOG Bűbáj(os) 2007.12.12 11:04:00
Amikor a rajzfilm és a való világ találkozik. Talán valami ilyesmivel lehet jellemezni a Disney studió karácsony elé időzített mesefilmét. Személy szerint nem vagyok nagy mesés, erre is a párom hívta fel a figyelmem és fel is keltette az érdeklődésemet. Ebből adódólag a…..
  Picit felrázzuk a dolgokat, ehhez első lépésben a Ti segítségeteket kérjük, azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnétek látni leginkább blogunk oldalain.     Alábbi szavazást tessék komolyan venni, és ígérjük mi is így teszünk.  ..
2007.12.07 03:24:19
AjánlóBLOG Jáccunk! 2007.11.27 21:59:00
Éppen böngészgettem, gondoltam, hogy találok valami értelmes játékot. Hát nem találtam. Valahogy mindig a kis gagyikkal tudok a legtöbbet elszarakodni. Az alábbival addig játszottam, amíg mind a 18 pályán végig nem jutottam! Nem mondom, hogy egyszerű, azt sem, hogy nehéz.…..
Úgy döntöttem, ma ismét egy sorozattal fogom sanyargatni a jónépet. Méghozzá ismét egy idei jóhangulatúval. Személy szerint soha nem voltam oda a vámpíros sorozatokért. A Buffy és társa az Angel túl tinisorozat szagú, a Blade sorozat, pedig a filmmel ellentétben, szerintem…..
AjánlóBLOG Big Bang Theory 2007.11.18 21:30:00
    A kozmológiában az ősrobbanás (angolul Big Bang) egy olyan tudományos elmélet, mely szerint a Világegyetem egy rendkívül sűrű és rendkívül forró állapotból fejlődött ki nagyjából 13,7 milliárd évvel ezelőtt. A tudósok... a kutatók... Szerintük…..
Valójában már több blogon is láttam ezt a kedves kis, hasfogósan röhögős kis szösszenetet. De arra gondoltam, hogy hátha van olyan kedves olvasó, aki nem olvassa azokat, így most iderakom én is! SZÁJLENSZ!!!..
Alig vártam, hogy megjelenjen az új album. Érdekelt, hogy mit sikerül kihozni a lecsúszott kis alkoholista tinisztárból. Ebből kifolyólag, ahogy volt rá lehetőség én bizony megkaparintottam a cd-t. Az lett volna a feladat, hogy egy ultramódon odabaszós slágercd-t dobjanak a…..
AjánlóBLOG Terézanya csapjad! 2007.10.25 12:42:25
Valójában megfogadtam, hogy nem fogok youtubálni, de ezt látni kell. Lehet, hogy régi és csak számomra új, de én szétröhögtem magam! Masszívan ajánlott!..