Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nebula // ~Ann~Szidke

56 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My Colourful Life Zöld-Fekete 2010.12.28 13:44:00
Szerintem nagyon szép és elég egyszerű. Nem túl feltűnő de mégis elegáns :)Na lássul, lépésről lépésre.1. alapozó(vagy nem...én nem mindig használok...)      2.fekete szemceruzával csak besatíroztam addig, hogy mikor kinyitom a szemem akkor ne…..
Amint oldalt is láthatjátok, van itt egy nyereményjáték, amire én is jelentkeztem: http://evil-she-devil.blogspot.com/  Lessétek meg :) Nagyon jó ez  blog, sajnos csak nemrég találtam meg :(        ..
most smik :D a kepek sajnos nem sikerültek olyan jól mint szerettem volna :) ez viszont egesz jo lett:            ..
My Colourful Life BACK 2010.12.18 11:47:00
na úgytűnik újra kezdem :D vagyis folytatom...mind1 :P a lényeg az hogy megint írok :D üdv újra :D..
 -Mi???Dehát nem azt mondtad, hogy itt maradunk??-én ilyedten. -Nem.Csak azt mondtam, hogy te maradsz itt. -Nem értem...-és tényleg eléggé összezavarodtam. -Te itt maradsz, a szüleid pedig kimennek Szlovákiába.-magyarázott Tom. -Nehogy azt mond, hogy apu…..
 -ti mi a jó istent csináltok?- kezdett el kiabálni Tom-nem megmondtam h ez a fúria elcsábítja megint?- orditott most Nadinenak-a k**va isten ba**a meg- mondta Tom majd belerugott erővel a kanapéba-állj már le Tom-szólt rá Bill indulatosan.-álljak le? igen? álljak le?, tudod öcsi…..
•Megint másnap• Arra ébredtem, hogy valaki kopog az ajtón. -Hm.Gyere.-kiabáltam álomsan.De csak kopogtak tovább.-Gyere!-orditottam, se ez se használt.-Jaj!Ki az a szerencsétlen aki nem tud bejönni?-mormoltam magamban, majd mentem, hogy beengedjem a szerencsétlenemet…..
 -figyelj csak, lenne egy ötletem .. mit szólnál ahoz ha elmennénk a strandra?-vetettem fel az ötletemet-psze menjünk (:-oké csak nekem elkell még készülnöm, átöltözök, és akk majd találkozunk oké? ha kész vagy gyere el hozzánk, remélem emlékszel még h hol lakunk ?!-psze…..
Picúr blogja Cinema Bizarre 2008.11.27 15:19:00
 Love Songs (They Kill Me)The curtain's closedNo way homeThe nectar of life run dryThese tainted wordsMade to hurtCut in me with its' knifeEating my mindAnd with each biteI'm begging "please lord, no"This place is a messThe one has goneLovesongs, they kill meThey kill me...…..
Nebula // ~Ann~Szidke 2010.01.27 16:18:55
 -…kérlek menj ki..nincs valami jól…:/-suttogja Nad vkinek-még h nincs jól..cöhh..komolyan mondom mindjárt elkezdem sajnálni..és szted Bill mit érez..?.hm?most ne haragudj meg h ezt mondom de a tesód kibírhatatlanul önző!..-miért vagyok önző? azért mert nem megyek…..
My Colourful Life * SID * 2009.11.14 22:04:00
 nem jutottak tovább :(( :(( :(( eddig ez volt szerintem a legjobb produkció (Vásáry André-n kivül) és kiesett :S :S :Shttp://www.rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/75567..
 Elmentünk bulizni és már egy pár kör után..-nézd már h enyeleg azzal a bájgúnárral..:@-Bill rám célozva..-miért bájgúnár?..sztem tök helyes-Nad megvédett-ki helyes…azonnal megverem-Tom egy cseppet idegesen-senkisenki…amugy az a csávó aki Heidivel…..
 -Bill..mit csinálsz?-én tök hülyén nézve-ne haragudj de imádom ezt a szájfényedet..szóval kipróbáltam…neharíííí-és bevetette azokat az ellenállhatatlan bociszemeit-jó oké…*nyelnagyot* semmibaj-alig kaptam levegőt a szemeitől..legelőször is ez fogott meg…..
  -figyelj Bill..én mindennél és mindenkinél jobban szeretlek téged..és egyszerűen nem tudod elhinni h mit éreztem akkor amikor megtudtam ezt a dolgot..de én szerintem ez kettőnknek nem fog összejönni..-én lehajtott fejjel-a szívem szakadt meg most h ezt mondtad..iszonyatosan…..
Nebula // ~Ann~Szidke 2009.09.08 20:00:21
Nebula // ~Ann~Szidke 2009.09.09 21:47:10
A színek, illatok, hangoktól, Ízek, érzések mindenhol. Meseszép ez a világ. Derüs élet, ami vár. A szívek, érzelmek, álmokból, Valaki most is csak rád gondol. Csodaszép ez a világ. Derüs élet, ami vár. De van az még, kit hergel, felböszít, ha mosolyogni lát. Mire jo ez neki…..
-Bill beszélnünk kell,tudok rólad és Lisáról..miért nem mondtad el?-én mármár sírva-milyen Lisáról?-jajj kérlek ne tetesd a hülyét, figyelj..ez nekünk nem fog menni-én-de miért?én csak téged szeretlek senki mást-Bill és már folyt a könnye-3 hete még Lisának mondtad…..
Nebula // ~Ann~Szidke 2009.08.23 19:28:04
 13.rész-úristen…hát szijja Tomcika..de rég láttalak..-egy számomra ismeretlen személy-szia Nadja..:S-Tom-miaz már nem is örülsz nekem?-ezek szerint Nadja-miért örülnék?megcsaltál..annak örülök h eddig nem bukkantál fel az életemben-Tom mármár ordítva-Tomicica…..
11.rész-miért zártátok be az ajtót?mit csináltatok?-Tom-mert együtt akartunk lenni-Bill-dugtatok?-Tom-nem-én és csúnyán néztem Tomra-oksi…csak megkérdeztem-Tom mentegetőzően~Nad szemszögéből a tegnap este~Elmentem zuhanyozni majd próbálok bemenni Bill…..
My Colourful Life Rainbow ^^ 2009.04.10 19:07:00
Na igen...nekem is van szivarvanyom :P megpedig ez : Rainbow te is megcsinalhatod a sajatodat ^^..
Nebula // ~Ann~Szidke 2009.04.10 19:24:25
My Colourful Life Gravitation 2008.11.16 17:39:00
 Na igen...akinek van egy kis logikája az már rájöhetett hogy én nagyon szeretem a rajzfilmeket :D Főleg az animeket, de az egyestés rajzfilmek is bejönnek...persze nem mindegyik de legtöbb ^^.  Egy másik anime amit újjabban nagyon megszerettem a Gravitation.(micsoda izlések…..
Nebula // ~Ann~Szidke 2009.04.10 19:04:47
My Colourful Life Figures, dolls ^^ 2009.01.18 16:14:00
 Nagyon szeretem az ilyeneket :) szeretnék én is csinálni ilyet de nemtom h kell :(...ez van. A nagy szemek miatt van amelyik olyan mint egyegy eletrekelt anime-hős :) de sok van olyan amely egészen élethű, olyan mint egy valódi ember...csak nem az xD.Vannak ilyen tipusú…..
 Haliii! megint itt vagyok de ahogy látom senki nem jár nálam :'(...mind1 ... csak annyit akartam hogy ha valakinek valami problémája van, akkor erre az e-mail cimre, ha gondolja megirhatja és én szivesen segitek :) : ticsiszidi@citromail.hu de persze nem csak blogos problémákról…..
My Colourful Life Corpse Bride 2008.11.16 17:28:00
Még egy rajzfilm ami mostanában elkezdett érdekelni az a Corpse Bride, magyar nevén A halott menyasszony.Sokan azt mondják, hogy hulyeség de nekem tetszik :), szóval csak annyit tudok mondani, hogy izlések és pofonok xP.        ..
My Colourful Life Princess Tutu 2008.11.16 17:23:00
Már régóta szeretem ezt az anime-t.Sajnos magyarul még nem láttam, csak angol felirattal de nem baj ^^ igy is nagyon tetszik.Ezt a képet most találtam nemrég és nagyon tetszik.Nem tudom miért de nagyon szeretem az ilyen figurákat.^^ Szóval lehet arra számitani, hogy több ilyen is lesz…..