Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TechZilla

55 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az sajnos tény, hogy az emberek egy része képtelen intelligens módon használni a Facebookot. De azért az agyhalálnak is vannak fokozatai, ezek közül jöjjön most öt! Nem mondanám, hogy az öt legdurvább, mert biztos van, ami ugyanekkora gázgyár,és még sincs a listán. Szóval csak szimplán öt kreténség,…..
TechZilla 2018.01.19 09:09:36
@Szelid sunmalac: "Az allatoknal pl. nemhogy nem orulnek a mas proonytanak, de meg meg is eszik. " :DDD

dehát én egyetértek, nyilván az a baj, hogy nem bírják visszafogni magukat. Biztos a vécépucoló is örül, ha kitakarított szépen, mégsem érzi a kényszert, hogy mindenki előtt azzal feszítsen, hogy ő neki milyen csodálatos élete van.
TechZilla 2018.01.19 09:52:31
@nyu: Ne viccelj már... Egy csomó emberrel ott lehet tartani a legegyszerűbben a kapcsolatot.
TechZilla 2018.01.19 10:43:55
@Lángharcos: persze, mindenki azt csinál, amit akar. De azért vélemény lehet....
Látod, milyen jó, ha van biztonsági kamera? Most kedvünkre beszarhatunk! A gyerekek helyében megmondanám ,hogy többet nem megyek oda, elég volt :DDDD    ..
Pattogatott kukoricát már több, mint 3000 éve készítenek állítólag. A módszer alapvetően nem változott: fogják a kukoricamagot, felhevítik, a héja pedig 177 Celsius fokon fogja magát, széjjeldurran, maga a kukoricaszem pedig a hő hatására felfúvódik. Ezt a csodálatos tudományt örökítették meg egy…..
Januárban szokták megrendezni a CES nevű technológiai kiállítást, ahol egy csomó különleges fejlesztést is bemutatnak, a félszemű robottól kezdve, a 8 kerekű autón át, egészen a lézeres mosógépig. Idén a Razer nevű cég elvitt egy tényleg egyedülálló laptopot is az eseményre, hiszen a Project Valerie…..
TechZilla 2017.01.12 20:01:25
Gyönyörűen látszanak ezen a tíz perces záridővel készült fotón ösvények, amelyeken a gépezet járt, és az is, hogy hányszor ment végig ezeken. Remek ötlet, pazar megvalósítással ötvözve, úgyhogy a végeredmény is szuper lett. Innen is gratulálunk a készítőnek!..
2016-ban pont úgy, mint minden korábbi évben, egy csomó ember meghalt. Köztük, pont úgy, mint minden korábbi évben egy csomó híres zenész, így például Leonard Cohen, Prince vagy Dawid Bowie. Ez utóbbi angol sztár hagyatékának egy részét elárverezik, így kalapács alá került az egyedileg, a számára…..
TechZilla 2016.12.20 13:39:50
Van Xbox 360 konzolom, tisztelem, becsülöm mind a mai napig, számtalan felejthetetlen, gyönyörű órát töltöttünk egymás társaságában. De hát az idő elszállt felette, meg is döglött mostanra szegény, elvásott a merevlemeze. Úgyhogy úgy gondoltam ideje lecserélni az utódra. Hiba volt, sőt több annál:…..
A lemezjátszó biznisz mostanában úgy pörög, mint a motolla, úgyhogy egyre többen próbálnak kisebb-nagyobb falatkát kiharapni a tortából. Vannak akik kegyetlenül drága, minőségi anyagokból összerakott termékekben gondolkodnak, mások meg inkább rámennek az extrém megoldásokra, hogy így hívják fel…..
TechZilla 2016.11.29 14:53:00
@matroz.f.j.: Hali! Volt a Sonynak a hetvenes évek környékén, függőlegesen használható, hordozható lemezjátszója. De ez a Mistsubishi sem falra akasztós kivitelű....
A flippermúzeumos arcok egy nagyszabású, nemzetközi nosztalgia arcade játékkiállítást rendeznek november 18-20. között, a Dürer Rendezvényházban, ami a legnagyobb ilyen jellegű és profilú esemény lesz az országban. Döbbenet mennyiségű, több, mint 200 régi videójáték és flipper felbukkanása várható,…..
A robotok egyre inkább a hétköznapok megszokott részévé válnak, hiszen van már robotporszívó, robotpincér, robotkutya, robotszerelő, robotrepülő stb. és nyilván a sorból a szexuális szolgáltatást nyújtó masinériák sem maradhatnak ki. Magyarul vannak már olyan Robot Robik és Robot Reginák, amelyeket…..
TechZilla 2016.11.02 16:17:17
@Androsz: Japán?
A virtuális valóságot még csak most kezdjük megismerni, de az már látszik, hogy a VR rendszerek új, eddig ismeretlen veszélyeket rejtenek magukban. Ezt bizonyítja ez a rövid videó is, amelyben a bajnok egy képzeletbeli sziklafalra próbált felmászni egy új Oculus Rift segítségével. Annyira hagyta…..
A Pokémon Go sokakat inspirált, többek között azokat a japán fejlesztőket, akik azt találták ki, hogy az egyes GPS koordinátákon nem hülye kinézetű szörnyizék várják a Spot message appot letöltő felhasználóikat, hanem a halott szeretteik, akik ráadásul rövid beszédet is tartanak nekik. Ehhez…..
Nikola Tesla kétségkívül a világ legnagyobb hatású és legrejtélyesebb tudósai közé tartozik. A mai életünkre is hatással lévő találmányai és szabadalmai mellett egy csomó olyan ötletet tulajdonítanak neki (pl. vezeték nélküli energiaátvitel nagy távolságra, elektromos autó "szabadenergiával" hajtott…..
Az olyan közösségi finanszírozást elősegítő oldalak, mint a Kickstarter vagy az Indiegogo tök jók lennének, hiszen tényleg rengeteg hasznos cuccot köszönhet nekik a világ. Csak az a baj, hogy van egy pár patkány, aki visszaél a bizalommal, és azzal, hogy a befizetett pénzt nem kell visszaküldeni, és…..
TechZilla 2016.10.20 12:44:05
@opati666: nem jár vissza. ez egy kockázati befektetés
TechZilla 2016.10.20 12:54:17
@opati666: Azt hiszem, hogy ha egyszer csaláson kapnak, akkor kitiltanak vagy valami ilyesmi, de persze be lehet csapni a rendszert.
TechZilla 2016.10.20 13:09:07
@DrTraktoR: Jaa, erre emlékszem... Ugyanez volt, mint mikor Japánban kigyulladt az atomerőmű (+ még egyes márkák termékei sem jöttek az üzletbe, hiába volt szerződés)
  A lengyel és az orosz maffia használja a vasalót előszeretettel vallatásra évtizedek óta. Konkrétan lekötik a delikvenst, aztán rárakják a pocakjára a vasalót, majd bekapcsolják. Ahogy melegszik át, egyre beszédesebbé válik az alany is...
TechZilla 2016.10.20 08:01:46
@báró Csekonics: tényleg? Én mindenhol hasat olvastam, de akkor okosabb lettem! Kösz
Az egyik legfiatalabb sportág a drón versenyzés, amelynek során a pilóták egymás ellen nyomulnak a mini repülőkkel egy előre kijelölt, nyilván elég durva pályán. Ők belső nézetből látják az akciót, amihez nem lekicsinyítik őket, hanem felvesznek egy speckó videószemüveget. Egyes vélemények szerint…..
Meglátogattuk szegény Samsung vetélytársait, hogy megkérdezzük, mit szólnak a Note 7 tragédiájához. A várakozásoknak megfelelően igen visszafogottan reagáltak Az LG-nél kifejezetten szomorúak voltak  ..
George Davenport körülbelül fél évszázada gyűjtögeti a sokak által tévesen bakelitlemeznek nevezett vinil (vinyl) korongokat, és egészen a múlt hét közepéig övé volt Nagy Britannia (egyik) legnagyobb privát kollekciója. A feltételezések szerint több, mint 70 000 darabból álló gyűjteményt egy olyan…..
A vívás most imádjuk, hiszen két aranyat is behúztak a magyarok a riói olimipán, de ettől függetlenül a laikusok számára ez a sportág gyakorlatilag nézhetetlen. Nem látjuk, nem értjük és nem tudjuk,hogy éppen mi történik a páston. Annyit tud befogadni az agyunk sok esetben, hogy ketten egymásnak…..
TechZilla 2016.10.10 15:30:19
@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő: Nem is tűnik fel, hogy mennyi szépség van a vívásban (pedig van)
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
TechZilla 2016.10.05 18:56:11
@wolves84lb: Ha vettél hozzá Miracast stickket, akkor elvileg működnie kéne a számítógéppel is.
TechZilla 2016.10.05 18:57:30
@testnedv: De ha olcsó tévét szeretnél, akkor ne hogy már az döntsön, hogy néz ki. Ha tudsz és akarsz is kiadni egy csomó pénzt egy tv-re, akkor persze lehet a dizájnnal is foglalkozni (már aki akar, engem nem érdekelne)
TechZilla 2016.10.05 21:03:25
@XEP: Kedves XEP, teljesen igazad van, orvosoltam a hibát! Köszönöm az észrevételt!
Valami Istenbarma arra gondolt, hogy spórol egy kis pénzt, és nem profikkal viteti haza tévéjét, hanem egy ilyen kifinomult módon oldja meg a szállítást. Ehhez nem lehet mit hozzátenni, meg kell nézni a videót, és szörnyülködni, hogy mekkora állatok vannak ezen a bolygón. Szinte biztos, hogy a videó…..
TechZilla Állatok a kütyük ellen 2016.10.02 16:35:53
Parádés GIF válogatás mindenféle állatról, akik megorrolnak a különféle elektromos cuccokra Kezdjük egy kutyával, amelyik berágott a balfaszkodó baseballosra, és lebüntette a tévét:..
Ma már rengeteg olyan viselhető kütyü van, amely alkalmas arra, hogy a használójának teljesítményét monitorozza különféle szenzorok segítségével. A smart órák, karkötők, és pántok mellé most már a melltartó is felsorakozott, legalábbis az OMbraról azt állítják a fejlesztői, hogy ennél…..
Az öngyulladó akkumulátorok miatt a Note 7 lehet a Samsung egyik legnagyobb kudarca, pláne, hogy egy zászlóshajónak szánt termékről van szó, amelytől azt várták, hogy hülyére veri az iPhone 7-et. A vigasztalhatja őket talán, hogy az eset nem egyedi: a közelmúltban akadt néhány hasonló ilyen eset,…..
Se vége se hossza a ronda, felesleges és drága cuccoknak, és ezek sorát erősíti mostantól ez a falra akasztható kandalló! Mindössze 15 centiméter vastag, 70 centi széles, és fél méter magas, tehát nagyjából úgy néz ki mint egy képkeret, és úgy is viselkedik. Azt leszámítva, hogy a nagymama arca,…..