Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bluurmiscoo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint levelet kaptam egy séftől, szeretem, ha segíthetek a prábeszéd kialakításában ilyen módon is, hiszen ők interjúkban nem nagyon mondhatják el szabadon a gondolataikat, mindig arra is kell gondolniuk, hogy mit szól hozzá a főnök, a tulajdonos, a potenciális vendég. Akinek ugye mindig igaza van.…..
Az elmúlt 10 évben mindig le akarták cserélni a budapesti jegy- és bérletrendszer elemeit, megújítani az egészet, hiszen tudták jól, hogy egyáltalán nem működik, nem hatásos, nem szolgálja a célját. Mégis, azóta sem sikerült továbblépnünk. Miért? Mert egy szintén…..
Bluurmiscoo 2017.06.22 13:07:19
@Jozsó_: Vedd hozzá a parkolás díját, a leendő dugódíjat is...Illetve azt, hogy élhetetlen a város. Ez a felkínált alternatív rendszer szerintem egy egyszerűen kalkulálható tökéletes rendszer. Távolságalapú rendzser nehezen átlátható. Persze lehetne az alapján, hogy ha valaki nagyon keveset utazik akkor fizessen távolság alapon, de ha egy adott távolságot átlép akkor a napijegy határán álljon meg a fizetendő összeg, mint mondjuk Londonban.
30/40 Menni kéne - jegyzet 2017.04.15 01:38:00
Felébredt már Miniszterelnök Úr? Kinyitotta végre a szemét? Látja a tömeget? Maradt még egy csöppnyi józan realitásérzéke? Ha igen, akkor azt is kapiskálhatja, hogy ez már nem az az eufórikus öröm, amit a futball EB közben tapasztalt. Mostanában nem azért masíroznak a körúton, állítják le a…..
Bluurmiscoo 2017.04.15 20:27:07
@Brix: Hülye gyerek a lakások ára azért szált el, mert a banki kamat az alapkamat mesterségesen alacsonyan tartása miatt a béka segge alatt van.
Bluurmiscoo 2017.04.15 20:28:50
Bluurmiscoo 2017.04.15 20:30:44
@Zionnépe: A legnagyobb terorista csalogató a fidesz offshore businesse a letelepedési kötvény. 30 nap állt a rendelkezésükre a szerveknek, hogy 1-1 személyt átvilágítsanak, biztos sikerült is...mennyien jöttek így be!
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
Bluurmiscoo 2017.01.20 17:59:50
@Fighting: Rádayn egyik ismerős étteremben szezonban olyan 500.000-t visznek haza egy hónapban a pincérek!
Ha valaki látta az Életrevalók című filmet, az utóbbi idők egyik legjobb francia moziját, az minden bizonnyal egy életre megjegyezte Omar Sy nevét, már csak azért is mert a kiejtése sem olyan nehéz. Na jó, egy újszülöttnek minden vicc új, szóval Sy volt az a fekete srác, aki ápolta a dúsgazdag,…..
Itt volt már az ideje, hogy lecseréljem a régi oldaltáskámat, mivel kissé elnyűttem, és szerettem volna valami mutatósabbat is. Ha pedig rendelek táskát, akkor rögtön kettőt is. Valami rám ragadt a múltkori, női táskás cikkből szerintem. Ez mondjuk para. Szóval rendeltem egy kisebb méretű…..