Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildacica

113 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Egyre több a magyar kisdiák Ausztriában, olyannyira, hogy egyes osztályokban (és nem csak a határmenti településeken, vagy éppen Bécsben, hanem Salzburgban vagy Grazban is) már a gyerekek egyharmada magyar. A következmények beláthatatlanok. Egy igencsak érdekes cikket találtam…..
 ...ami valójában Szunyogország kéne legyen...:( teljesen össze-vissza vagyok csípve... és hány napja is vagyok itt? 8? Pfff. Nem tudom mi lesz, de ez valami hihetetlen... vagy majd megtanulok ez ellen tenni valamit, vagy megszökök : )A munka eddig szuper jó. Reggel  10 -12…..
 Na hali vilag, igen igen tudom, kb 1000 eve nem irtam. de mint azt ahogy Parizsban is tettem, innen Gorororszagol is intenziven szeretnek tudositani szoval.... ittvolnek :) Egyelore annyit hogy 2 repulo es masfel sirogorcs aran elertem veeeegre IDE. Ide ami nem Rhodost jelent mint ahogy…..
 Startbol utalok barmilyen tipusu kurzust ami a sargasagokrol szol. alapbol. de hallottatok meg ekkora hulyeseget? : "reglementare igienei psihice"MIVAAAAN? en nem ertem itt mit kene csinaljak...:-??..
Annak ellenére, hogy szerintem nincs jobb illat mint a fahéj illata, én nem tudom hogy miért használják annyi kajába, mert szerintem NINCS íze... Ti éreztétek valaha a fahéj ízét??? Mert én szerintem csak a legjobb természetes illat a világon :)..
Kicsi Zsuzsa a nagyvilágban :)) 2010.01.15 23:44:49
 Szerintem annyira vicces hogy Tiges Woodsot a felesége egy golfütővel verte meg a felesége. lehet neki nem tűnik annyira annak. de ez körülbelül olyan mintha Schumit elütné egy autó. Vagy mintha Michael Jordant fejbekapná egy kosárlabda. vagy nem tudom... vagy Bill Gatesnek…..
 Mostmár csak ilyeneken tudok nevetni:- Mi a különbség az intenzív osztály és az üzenetrögzítő között?- ???- Az intenzíven a hosszú sípszó előtt lehet beszélni...
 Egy teljesen román lány mondta:"Votez si votati si voi cu Kelemen Hunor, doarece ne apara de rauvoitorii acestei tari, adica de romani.":D..
 Vajon én is úgy beszélek/beszéltem franciául mint ez a francia magyarul??? (Akinek mellesleg magyar a felesége, Magyarországon lakik több éve, és egy kereskedelmi rádió műsorvezetője volt, majd RTL Klub műsorvezető.) ---> http://www.youtube.com/watch?v=t7hB6wXvHpoJa,…..
Hir: "Nyugat-Európa legmagasabb hegycsúcsa, a Mont Blanc tengerszint feletti magassága 45 centiméterrel csökkent az elmúlt két év alatt - derült ki csütörtökön egy hivatalos vizsgálat után. A Franciaország, Svájc és Olaszország határánál álló csúcs legmagasabb pontja…..
Kicsi Zsuzsa a nagyvilágban Back 2009.11.01 23:52:19
 Aztmondták nekem Párizsban könyebben utolérhető voltam, mint amióta hazajöttem. Szégyen és gyalázat. Ugye? Hm... De viszont... pontosan egy hónapja nem láttam Párizst. Hehe. Ezelőtt egy hónappal ilyenkor holt fáradtan estem ágynak. De legalább otthon. És azóta bepotoltam…..
En: -Itt miert nem gyujti senki kulon legalabb a papirt?Torzsgyokeres francia: -Mert teljesen hulyek vagyunk!En: -OK.....
A tegnap amikor hazaertem, akkor meg mindig volt 800 gr Haribo mixem. Elhataroztam hogy abbol a nagy dobozbol csak kell meg valaminek lenni amit szeretek a faraon es a cseresznyen kivul. Elkezdtem kutatni... talaltam meg egy faraot... Deeee, megakadt a torkomon... Rohangaltam a szobaban mint a…..
Tanulsagok:1. Soha, soha, de soha ne menj olyan egyetemre, aminek a nevet ha beirod a Google-ba kevesebb talalatot kapsz, mint ha a sajat egyetemed nevet irod be. Mert csak rosszabbul jarsz. Attol emiert egy fejletted orszag, hiresebb fovarosaban van, nem lesz jobb mint a tied. Kicsit elegem van…..
Oszinten amikor megerkeztem nagyon sok ideig nem gondolkoztam olyanon hogy autok. Eszembe sem jutott hogy hianyzik vezetni. Orvendtem hogy sosem tevedtem el a metrohalozat vegtelen labirintusaban. Nem hogy auto. De lassan lassan csk nem tudtam annyiban hagyni amit lattam. Az autok olyan szinten…..
Meg mindig nem tudom miert vettem meg az 1,1 kg-os haribo-s mix dobozt, mikor kivalogattam belole a faraokat es a cseresznyeket es a tobbit nem szeretem. ANnyi penzert vehettem volna 5 zacsko Haribo faraot... :-s..