Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pbgi

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Celtic örömmel jelenti be, hogy kölcsönszerződést kötött Edson Braafheiddel, a Bayern München hátvédjével.A holland válogatott Braafheid korábban megfordult a Twenténél is, és a skót Celtickel most egy szezon végéig szóló szerződést…..
pbgi 2010.02.01 22:24:21
     A Tottenham Hotspur és a Celtic ma, az átigazolási ablak bezárulta előtt néhány órával megegyezett Robbie Keane átigazolásáról.Az ír támadó óriási erősítés a Kelták számára, ám azt tudni kell, hogy kölcsönbe érkezik, és a szezon végéig…..
A Celtic örömmel jelenti be, hogy kölcsönszerződést kötött a Fulham csatárával, Diomansy Kamarával.A szenegáli válogatott támadó Edson Braafheidhez hasonlóan a szezon végéig marad, ám a glasgowi klubnak opciós joga lesz a játékos végleges megvételére. Kamara elmondta, hogy…..
pbgi 2010.02.01 22:20:27
     A Celtic nem igazán sziporkázott a Hamilton ellen sem, de győzni tudott az új fiú, Morten Rasmussen találatával. Jos Hooiveld jó teljesítménnyel mutatkozott be, Marc-Antoine Fortune pedig büntetőt hibázott.Hamilton 0-1 CelticGól: Rasmussen…..
     A Celtic már korán szerzett vezetést a Hibernian ellen, ám utána a vendégek feltámadtak, és a gólja után eredménytelenül támadó hazai együttest legyőzték a Celtic Parkban. A Rangers előnye már 10 pont (egy elmaradt Celtic-meccs még van).Celtic…..
    A Celtic együttese egy pocsék első félidő után hátrányból felállva rendezett gólparádét. Végre villant Marc-Antoine Fortuné, akinek első gólja parádés volt. McCourt is színt vitt a játékba, aki szintén bravúrosan nagy gólt rúgott. Samaras is…..
    A Sky Sports úgy értesült, hogy a Celtic már nagyon közel van ahhoz, hogy leigazolja a Brondby 24 éves csatárát, Morten Rasmussent.A Duncan becenévre hallgató támadó (Duncan Ferguson után kapta) háromszoros dán válogatott, és jelen helyzetben úgy néz ki, a…..
     Ki Sung Yueng ma debütált a Celtic színeiben, amikor is a Kelták 1-1-et játszottak a Falkirk együttesével. Így a Rangers előnye 9 pontra nőtt, de Tony Mowbray együtesének még van egy elmaradt meccse.Ki nagyon jól játszott ma, beadásai többnyire pontosak…..
    A Celtic örömmel jelentette be hivatalos oldalán, hogy sikerült leigazolni a holland Jos Hooiveldet, aki az AIK Stockholmtól szerződött három és fél évre a skótokhoz.A 26 éves középhátvéd hathatós közreműködésével az AIK tavaly svéd bajnok, illetve…..
     A német Hertha Berlin visszavinné a Bundesligába a Celtic jobbhátvédjét, Andreas Hinkelt.A 27 éves német játékos 2008 óta erősíti a Celticet, előtte a Sevillában töltött el két évet. A bekket nemcsak a Hertha, hanem a Dortmund is szívesen látná…..
Celtic FC Szurkolói Blog Lapszemle 2010.01.06 17:29:00
    Nagy mozgás várható a Celtic háza táján januárban, lehetnek bőven érkezők és távozók is. A Sky Sports híreit osztom meg a nagyérdeművel.Strachan dübörög:A Middlesbrough edzője 1,5 millió fontot adna a Celtic triójáért: Gary Caldwellért, Barry…..
    A Stoke City támadója, Dave Kitson nemrég tért vissza a Middlesbroughból kölcsönszerződése lejártával, ám szeretne a Celtichez igazolni, hogy karrierjét újra fellendítse.A Stokeban nem számíthat sok játéklehetőségre, ezért menne el, és korábban már…..
    A Celtic menedzsere, Tony Mowbray még nem tudja biztosan, hogy a csapat védője, Gary Caldwell távozik-e januárban a csapattól, de erre elég nagy az esély. Az angol másodosztályú Middlesbrough a legkomolyabb érdeklődő."Nem tudom, hogy Caldwell az…..
     A Celtic FC csapatával foglalkozó blog hivatalosan is megnyitotta kapuit. A zöld-fehérekkel kapcsolatos legfontosabb híreket megtalálod itt, a megbízhatóság garantált. A hírek mind a celticfc.net oldalról kerülnek fel...
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
pbgi 2009.05.26 16:43:45
@Tolby: Csak nem valami mesterséges járványra vagy mondvacsinált háborúskodásokra gondolsz??? :-/
pbgi 2009.05.26 18:18:57
@Feka pinainas: Így van.
pbgi 2009.05.27 07:40:12
@szedbattrú: Szerintem nem a világnépességgel van a legnagyobb baj. Sokan sokszor elmondták, - persze lehet, hogy ők is tévednek, - hogy a bolygó feltételekkel ugyan, de kibír akár 9 milliárd embert is. Ehhez viszont vissza kellene venni a fogyasztásból, a pazarlásból, és a városiasodás helyett ismét a falvakba kell költözni majd.
Kedves mindenki, nyugi. Kéretik úgy beszélgetni, ahogy ők szoktak. ..
pbgi 2009.05.17 23:39:47
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
pbgi 2009.05.16 16:14:42
@redbirds: Ez fura.
Delpo és Mardy együtt párosoznak Madridban. Nem is nyomják rosszul, már elődöntősök. Azért megnézném őket, amikor mindketten fenn állnak a hálónál. Mardy 187 centi, Delpo 198 centi. Az összesen majdnem 4 méter.  ..
Salakblog - Minden, ami tenisz Rod 2009.05.14 11:18:00
Tegnap már nem vártam meg Roddick meccsét Haas ellen, annyit láttam, első szett 0/4 és Andy nem indult el egy rövidítésért.Reggel azért gondoltam ránézek mi lett a vége, de az eredmény helyett ezt a fotót találtam. Őszintén szólva utána nem nagyon hittem, hogy két meccslabdát…..