Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dozsakalocsa

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti ex-dózsásunk a blogon sem hazudtolja meg magát. Összefüggően és őszintén beszél... Illetve ír. Igen, Szilva is nálunk végzett :-) Márkus-Mike Szilvia vagyok, a kalocsai KORONAfm100 hallgatóinak pedig csak egyszerűen Szilva. :-) 2009 óta dolgozom itt, mint műsorvezető, 2013 óta pedig a…..
Következő ex-dózsásunk jól ismert a kalocsai kulturális életben, hiszen fontos intézmények tartoznak hozzá. A részleteket Mácsainé Iván Éva mondja el nekünk. A nevem Mácsainé Iván Éva. A Nicolas Schöffer Gyűjtemény és a Városi Galéria vezetőjeként dolgozom. 1997-ben érettségiztem a Dózsában…..
Továbbra is várjuk volt dózsások jelentkezését a blogunkba. Elérhetőségeink megtalálhatóak a www.dozsakalocsa.hu oldalon. Egy újabb jó példa arra, hogy a Dózsa kiváló ugródeszka lehet egy sikeres karrier építéséhez :-) Ki vagy, mivel foglalkozol? Molnár Tímea vagyok, eddigi munkáim során a…..
Mai blogbejegyzésünkben egy volt áruforgalmazó pályája kerül elénk. Kitartó munka és szép emlékek a posztban. Ki vagy, mivel foglalkozol? Kovács Erika vagyok és az OTP Bank kiskunhalasi fiókjában osztályvezetőként dolgozom. Mikor, milyen szakon végeztél a Dózsában? 1995-ben végeztem a…..
Ismét egy kalocsai, aki meghódította a világot! Sajnos már nem városunkban él, de még mindig ezer szállal kötődik a szülőföldhöz. A Dózsában kezdte mezőgazdászként, azonban teljesen máshova sodorta az élet. Jöjjenek a részletek Szalay Andi Norkától: 1998-ban végeztem a Dózsában. Ki vagy,…..
Egy újabb poszt, ezúttal az Egyesült Államokból, egészen pontosan Chicagoból :-) Ki vagy, mivel foglalkozol?  Domokos Attila vagyok és vezető programozóként dolgozom az Egyesült Államokban, Chicagoban, egy biztonsági adatokat elemző cégnél. Mikor, milyen szakon végeztél a Dózsában? 1993-ban, az…..
Eltelt egy újabb hét és egy újabb - egykori - dózsással jelentkezünk itt a blogon. Egy olyan személlyel, aki méltán lehet példakép a fiatalok számára. Bemutatkozik, Glaszta Andrea: Ki vagy, mivel foglalkozol? Glaszta Andrea vagyok és jelenleg a  egy mezőgazdasági Kft-nél vagyok könyvelő,…..
Aki figyelmesen olvasott a múlt héten, már lehet, hogy várta ezt a posztot. Továbbra is keressük azokat, akik a Dózsában vagy jogelőd intézményeiben végeztek és szívesen bemutatkoznának a blogon! Hartman János Ki vagy, mivel foglalkozol? Hartman János, tősgyökeres kalocsai vagyok. Életem…..
Egy sorozat indul itt a blogon. A sorozathoz folyamatosan keressük azokat, akik a Dózsában, vagy jogelőd intézményében végeztek és szívesen megválaszolnak néhány kérdést. Hogy miről van szó? Megosztom azt a levelet, melyet már megkapott néhány kiválasztott :-)   "Tisztelt…..
Ez is eljött. Mármint szeptember első napja. Köszöntök mindenkit nemcsak a megújult nevű Dózsában, hanem egy számunkra új platformon is, vagyis itt. Reméljük sok érdeklődőnek sikerül majd bemutatni egy vidéki, kisvárosi szakgimnázium színes életét. Első bejegyzésnek az igazgatói tanévnyitó beszédet…..