Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feridarazs

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fene se gondolta volna Lázár Jánosról, a Fidesz frakcióvezetőjéről, ifjútörökéről, előre tolt ékéről és reménységéről, hogy nagy burzsujságában ilyen, szinte már nem is dühítő, hanem egyenesen szórakoztató ostobaságokkal fogja aláásni politikusi pályáját,…..
Luke Shepard Le Flaneur című videója új megvilágításba helyezi Párizst. A 2000 fotóból összefűzött videó bemutatja Párizs éjszakai, turistáktól mentes arcát.Le Flâneur (music by The XX) from Luke Shepard on Vimeo.Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Világutazó Facebook-oldalához…..
feridarazs 2011.03.14 16:38:10
Mivel az utóbbi időben domináltak a fajsúlyos, már-már komor témák - szolgálati nyugdíjtól a nukleáris balesetekig - úgy éreztem, hogy ideje elővezetnem egyik régi kedvencemet, ami az előttünk álló hosszú hétvége kezdeteként (remélem) könnyed szórakozást…..
feridarazs 2011.03.12 11:44:30
Már a Magyar Posta sem a régi – hol vannak azok az idők, mikor a postás még biciklivel mászott ki a címzetthez, ne adj’isten, még be is csöngetett, ha ajánlott küldeményt kellett kézbesíteni! Tanulság: törékeny, könnyen rongálódó cuccot inkább személyesen adjunk…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
feridarazs 2010.11.24 08:45:42
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Egri Viktor után Szántó Dávid is lelép a Telesporttól – tudta meg a Blikk. A Magyar Televízió elveszítette korábbi egyeduralmát, és a hírek szerint belső feszültségek nehezítik a munkát a sportosztályon, feltehetően ez lehet az oka annak, hogy a legnagyobb sportos…..
Pappito vette Új-Zélandon és értetlenül áll. Nem is csodálom. Angolból gyengébbek kedvéért a zacskó felirata: vegetáriánus halízű marha. Lehet, hogy a kínaiak, meglepő módon, ultraliberális módon viszonyulnak a vegetarianizmushoz? Halízű marha nevű étel amúgy létezik, sőt…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
feridarazs 2010.09.15 04:24:41
Türelmes Monca esete egyfelől meghökkentő, másfelől szívszorítóan ismerős. Magyar cég - pénzügyi aztán pláne - definíció szerint nem hibázhat. Ha mégis, akkor dühében még egyet belerúg a szemét ügyfélbe, akinek volt képe eljátszani az áldozatot. T.M. édesanyja meghalt,…..
Már megint hatott a Homár Power! Két posztban, a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon és a Megszólal a válogatott meccsen összevert (egyik) szurkoló címűekben foglalkoztunk a felháborítóan megrendezett magyar-moldáv Eb-selejtezőn történtekkel. És a dolog nem is maradt…..
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
A Spektrum által felfedezett két, kézikamerás újságírónak, Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak voltak már jól sikerült és kevésbé jól sikerült riportjaik, a szombat este adásba kerülő bolíviai részt azonban mindenkinek érdemes megnéznie, akit csak egy kicsit érdekel,…..
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
8ker Elkötni 2010.08.02 11:51:00
 Biciklit elkötni nem nehéz úgy, hogy nincs lekötve - a HVG próbálkozott azzal, hogy ellopatja a biciklit, amit nem is kötöttek ki. Nem sikerült, de a rutinos kommentelőkre hallgatva kikötötték és kirakták a Mátyás térre. Alkalom szüli a tolvajt, ők pedig megteremtették a…..
Megrendülten adjuk közre jobb sorsra érdemes olvasónk, Alpha76 összeroppanásának gigantikus dokumentumát. Alpha76-nak eleve nem volt jó, mert egy ökör letarolta a parkoló kocsija jobb oldalát. Aztán úgy tűnt, hogy van mégis remény, mert a meglépni látszó tettes visszatért a…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
feridarazs 2010.05.18 05:53:13