Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AP (törölt)

0 bejegyzést írt és 2829 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Rizsrakétát adjatok 2008.07.11 09:08:00
Mind zörög belül, rozsdásodik mindenütt, és nyeli a pénzt vég nélkül. A igazi 80-as évekbeli japán autók mégis úgy vonzanak, mint éjjeli lepkét a százas izzó. Vennem kellene egyet, mielőtt végleg ki nem pusztulnak, azaz hamar. Önveszélyes megszállottságom persze nem…..
A cápák minden tengerparton nyaraló ember ellenségei, ők azok az állatok akikről annyi film szól, hogy el lehetne tömíteni velük a retyót. Van már mindenféle cápánk: sima bazi nagy fehér, génmanipulált kurva okos, ősmegalodon cápa. Mindegyik emberi képességekkel felruházva.…..
w Olcsó húsnak 2008.07.10 06:00:00
Drágább lett a minden. Megyen fel az ára a benzinnek, attól akármi másnak, amit vinni kell, és az élelemé meg magától is, főleg mert benzint gyártanak belőle. Csináljon tehát valamit a kormány, nyergelje fel az árzabálót, aztán gyí. Különben dühbe jövünk. Legelőször is…..
Ahogy várható volt, a Magyar Gárda Egyesület/Mozgalom/Anyámtyúkja meg sem várta a feloszlatását (miközben az ügyükben folyó bírósági tárgyalás egyre bonyolultabb - 2015 körül várnak döntést az optimisták). Schön Péter, a Gárda egyik szellemi atyja most biztonsági céget…..
Autófília Jobbos kalandok 2008.07.11 11:00:00
Megemlékeztem már nem is oly régen az ország valószínűleg leghülyébb jobbkormányos autójáról, a Muczán Gábor által Skóciában vásárolt, és lábon hazahozott háromajtós Suzuki Swift 1.0-ról. Nos, volt alkalmam vezetni is, ezzel látogattunk le Balatonakaliba, az…..
AP (törölt) 2008.07.11 22:02:37
Név: Ozawa Maria (小澤マリア)    Másik neve: Miyabi (みやび)  Született: 1986 január 8 Város: Hokkaido  Magasság: 162cm  Méretek: 88x58x86  Vércsoport: A  Hobbi: Zene, gitár, hoki, állatok Tud angolul!  ..
AP (törölt) 2008.07.11 20:43:03
Japán csajok minden nap! Saya Koi 2008.07.10 18:06:00
..
AP (törölt) 2008.07.11 20:32:07
 Káprázik a szemem, zsibbad a fenekem, itt az ideje egy kis egészségügyi sétának. Felkelek a monitor elől, körbejárok a szerkesztőségben, kinézek az ablakon. És mit látok? Két Opelt. A B-Corsa lehet úgy tízéves, az Astra meg tizenöt. Vagy fordítva. Vagy mindkettő tíz,…..
Belsőség Autonánia: Suzuki Swift 2008.07.04 01:09:00
Az első autóm egy életveszélyes szar volt. Nem a konstrukció, hanem a konkrét példány, egy huszonéves Renault 4-es. Nagyon fontos, ha nem a legfontosabb, hogy autóvásárláskor tudatosan alakítsuk ki a preferencialistánkat. Írjuk össze, mi kell nekünk, és ragaszkodjunk hozzá. Már…..
Hóbelevanc Ramóna dudái 2008.07.11 10:30:00
Kezd felháborító méreteket ölteni az, hogy mostanában mennyire elszabadult a hazudozás a sztárok között. Legutóbb Gregor Bernadett elveszett magzatának történetéről olvashattunk ellentmondásos információkat ugyanabban a lapban. Annyira sötétnek nézik az olvasókat, hogy nem…..
Petőfi zseniális verse ugrott be szinte azonnal, látván a vasárnapi Brit Nagydíjat. Nem szándékozom túlzottan taglalni a látottakat, hiszen milliónyi helyen hozzáférhető minden információ, nyilatkozat, magyarázkodás, satöbbi. Ihletet kapván elkezdtem böngészni mindenki kedvenc…..
Kevés ember tudja jobban irritálni a embereket mint Gáspár Győző. A senkiházi, semmihez sem értő, a romák összes sztereotípiáját megtesítő énekes(?) minden nap az arcunkba tolja magát és az eszméletlenül sötét-buta-tirpák énjét. Jó lenne, ha az APEH, amikor kicsontozta…..
1. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba. 2. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik. 3. A legtöbb kutya halhatatlan. 4. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.…..
AP (törölt) 2008.07.09 23:57:33
Semmitől se lehet jobban félni mint a terroristáktól, ott vannak mindenütt és állandóan hadonásznak a kalasnyikovaikkal ahelyett, hogy gyrost reszelnének. Pedig aztán a filmtörténet során egy kisebb megye lakosságával megegyező terroristát kiirtottak a jó karakterek. De mindig…..
A kommandós csapat a legpechesebb a jókarakterek között, de mivel sokan vannak ez nem gond alapvetően. Pedig állandó készültségben élnek, valószínűleg a reggeli tojásrántottával is 10 féle módon tudnak megölni. A tányér mellett levő kenyérről már nem is beszélve, főleg ha…..
TájKép Kis labanc street art 2008.07.09 16:07:00
A hétvégét Bécsben töltöttük kis családommal, mert már nagyon vágytunk egy kis friss levegőre. Mentális értelemben, természetesen. Naná, hogy nem a Stephansdomot, vagy éppen a Schönbrunn mókusait fotóztam, hanem randa városi jelenségekre vadásztam. De ha már az ember…..
Társkeresés, ismerkedés – csináljuk „modernül” a modern időkben és a modern közegünkben! Ha túlvagyunk az első lépéseken, mint a netes reglapok alapján célpont(ok) kiszemelése, skype/msn/telefon és megvan a kellő szimpátia egy randihoz, nem biztos, hogy a…..
A tökéletes autó keresése közben mindig kidob valamit a kereső, amire nem számítok. Többnyire azért sikerül kezelnem a magyar autótulajdonosok alkotásait, toleráns vagyok a kendáccsal, főleg amíg csak képen kell néznem. De mindennek van határa. Bizonyos műfajos egyszerűen nem…..
AP (törölt) 2008.07.09 00:33:13
Proszektúra Cigányverés Áfával 2008.07.08 18:58:00
 Egerben az Északi lakótelepen kisebb súlyú rongálás történt. A városi bíróság ítélete szerint a vádlottak ittas állapotban kék színű alkoholos filctollal több feliratot és jelképet rajzoltak egy lakótelepi ház liftjébe.  Egyikőjük a földszinti lépcsőházat…..
MedIQ Posztmodern orvosi modellek 2008.07.08 20:02:58
A BoingBoing mutatott be néhány sajátos orvosi modellt, melyekkel fogász- és orvostanhallgatókat oktatnak. Merthogy a modellek funkciójával semmi baj sincsen, de miért kell ilyen designt adni hozzájuk? Az embernek olyan érzése lehet, mintha a Terminátornak csinálna…..
Mit gondol, melyikre van nagyobb esély? Hogy még egyszer ebben az életben körberadírozza Zeltweget egy JPS-matricás Formula-1-es Lotusszal, vagy hogy napokon belül füvet fog nyírni a kertben? Szerintem kár ezt feszegetni, lúzerek vagyunk mind. Magyarjaink közül F1-es autót csak olyan…..