Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kzsolt66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az áfonya a világ egyik legegészségesebb élelmiszere. Ha ki kéne választani a legjobb gyümölcsöt mind közül, ez lenne az. Szerencsére igen népszerű Magyarországon is, ennek ellenére a legtöbben igen keveset fogyasztunk belőle. Frissen általában nehezebb beszerezni, és irreálisan drága (3-4 ezer…..
A kulturális turizmus a turizmusnak azon ága, amikor az utazót egy kultúra megismerése, megértése motiválja. A Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 a kulturális turizmus fogalomkörébe sorolja többek között a (világ)örökségturizmust, kastély- és várturizmust, a népi hagyományokon alapuló…..
Különös halálesetek, folyamatos rajongás és szocialista sztárkultusz jellemezte az egykori tv-bemondók világát. Emlékezzünk Takács Marikára, Tamási Eszterre, Kudlik Júliára vagy Endrei Juditra, akiket először a balatoni SZOT üdülők aulájában elhelyezett, hiánycikknek számító tv-készülékeken…..
Az, hogy hogyan indul a reggelünk, jelentősen meghatározza egész napunk minőségét. Ha szeretnénk produktívak lenni, anélkül, hogy feláldoznánk az egészségünket, akkor érdemes beépíteni a reggeli rutinunkba az alábbi tippeket...
Emlékszik még a népkerti rockfesztiválra? Járt ekkoriban a Zsarnai piacon? Donald kacsa rágó, autós csokik? Hogy milyen volt Miskolc a 80-as években? Mutatjuk! Megnézem az új blogon!..