Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qzole

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július 15-én ez a cikk jelent meg a Blikkben: Betegségeinkért a vízerek is felelősek Nocsak, mondom magamnak, lássuk, milyen betegségekről és milyen vízerekről van szó! Nos, először is a betegségek: „leukémia, az asztma, a pajzsmirigy működésének problémái és a daganatos…..
Ez egy állandóan visszatérő történet, amelyet alighanem még sokáig lesz alkalmunk élvezni. A vízzel hajtott autó – a lebegő autóhoz vagy a rák gyógyszeréhez hasonlóan &ndashl már valamiféle technológiai ikonná vált. A különbség csak annyi, hogy vízautót sohasem lesz módunk látni, mert…..
A napokban hallottam a rádióban egy rövid híradást egy új tudományos kutatásról, amely szerint a pozitív gondolkodás nem gyógyítja a rákot. Illetve nem járul hozzá a rák gyógyulásához. Azaz nem növeli a rákbeteg túlélési esélyeit. Nem véletlenül van problémám a megfogalmazással.....
 Azt kell, hogy mondjam, hogy az intelligens tervezés tevékenysége már megérdemelné, hogy a záróránál tartson, vagy haláltáncot járjon, de hát nyilván nem lesz így. Az emberi társadalom sajnos mindenféle butaságot képes felkapni, és legjobb esetben azt várhatjuk, hogy pár év múlva kifulladnak,…..
Qzole 2008.05.29 22:24:23
Üdv, én általában csak olvasgatni szoktam, ID_EGEN csak egy kissé a témától eltérő kérdést szeretnék feltenni,

""Akkor ki is volt a Tervező? És honnan jött?"

Azon vagyok, hogy ezt kitaláljam.
..Csak először el kell fogadni a teremtést. Mikor ez meg van, akkor el lehet kezdeni keresni a teremtőt, ami Istenként vonult be a különböző vallásokba."

Ha jól értem akkor szerinted nem egy isten volt (kisbetűvel, mert nem a Bibliairól beszélek) az aki létrehozta az életet a földön, hanem egy az embereknél természettudományokban jóval, JÓVAL fejletteb entitás.
Ha ez(ek) az entitás(ok) élőlények, akkor nincs természetes mód az élet kialakulására, és élet vagy valamilyen más módon alakult ki, vagy természet feletti módon.
Az entitás(ok) maguk sem feltétlen élőlények (a hétköznapi értelemben),
ekkor az tuti, hogy ez(ek) az entitás(ok) nagyon frankón ért(enek) a természettudományokhoz (mert ugye valószínüleg nem csak a biológiát vágják-kenik), és ugye elég sok mindent létre tudnak hozni, mert dns-t építettek, úgy, hogy nem volt miről másolni, nagy tömegben stb.
Meg tudatuk is van.

Ha hobbiból csináltak minket, akkor nem vagyunk egyedül, mert miért ne csinálhatnának sok ilyet.
Ha valami céllal hoztak minket (és esetleg másokat) létre, akkor vajon mi a cél, tényleg akkora befolyással vagyunk a nagy képben, mármint az, hogy van élet a földön, mit változtat?
Ha kisérlet céljából hoztak létre, akkor viszont minden bizonnyal figyelnek is minket, és már jóideje, és aktív projektnek számítunk. (mennyi ideje van élet vs. mennyi ideje van ember)

Ez csak a karosszékbeni gondolatmenetem volt.

Üdv, Qzole
Már két hete, hogy meghirdettük második online kísérletünket, legfőbb ideje, hogy eláruljuk az eredményeket. Örömteli dolog, hogy várakozásainkhoz képest jóval több helyes megoldás érkezett...
Az m1-en november 12-én, 11.45-től adták, (majd megismételték az m2-n november 18-án 12.01-től) a „Kérdések és válaszok az intelligens tervezés elméletéről” című műsort, amellyel kapcsolatban sok aggály merül fel...
A híres bilincstörő bűvész, aki egész életében lényegében a nála sokkal híresebb Harry Houdinit utánozta, nem csak a szabadulós bűvészmutatványokban, hanem  a „Szkeptikus”, Nagy Leleplező témakörben is, nyugdíjas korára fizikailag kevésbé fárasztó mutatványba kezdett. 1 millió dolláros, olyan díjat…..