Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz. Dani

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a nemzet védőbástyája, aki a mindent elsöprő, ámde érvénytelen népszavazást követő győzelmének estéjén sem engedte, hogy kérdezzenek tőle. Így sajtótájékoztatóját mikrofonállványok és operatőrök hurrázó tömege között volt kénytelen…..
A pengeéles Last Week Tonight a kortárs televíziózás legfontosabb szatirikus hírkomédiája. A jó komédia és a jó újságírás között van egy alig észlelhető kapcsolódási pont, melyet az elmúlt évek-évtizedek folyamán egyetlen szatirikus híradó sem tudott olyan pontosan beazonosítani – és kiaknázni –…..
A cikk írásakor 43-an már visszaadták, de aki miatt tették, az éppen nem akarja visszaadni. Eszében sincs...
Sz. Dani 2016.08.23 09:33:18
hagyjuk kicsit Bayert, ezt is volt annyira pofátlan

mno.hu/belfold/gyorsan-veget-ert-a-rendkivuli-parlamenti-ules-1358066

Azt se tartom kizártnak, hogy kicsit talán azért is tüntették ki épp most Bayert, hogy a a felháborodásban a rendkívüli ülés ne kapjon akkora nyilvánosságot.

Na meg persze azért, mert a Fidesznek teljesen mindegy, kit tüntetnek ki, szarnak az egészre, és ezt szerették volna megmutatni :)).
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
Könyékig vagyunk az olimpiában, a magyar sportolók nagyon eredményesek, az újságíró szakmai sporthoz kevésbé értő része pedig az emberi momentumokra koncentrál - nade tényleg buta nyilatkozatokat tesznek a hazai olimpikonok?..
 A 32. héten az olimpia mellett egyéb események is történtek, feltűnt a Balaton mellett két német bevándorló, aztán az országgyűlési képviselő mellett legalább egy dementor, végezetül Winifer Fernández...
Emlékezzünk a jóra, ne felejtsük el a rosszat: vegyük át újra az előző hét legfontosabb híreit, nem fogunk unatkozni! Lesz szó korrupt politikusokról, református srácoknak tartott erotikus showműsorról, török szultánról és lövöldöző amerikai fiatalokról!..
Elsőre elég meredek volt Gyurcsány Ferenc, amikor a facebookon vont párhuzamot az Expendables (A feláldozhatók) második része és a mai magyar politika között. Nem gondoltam volna, hogy a hazai közéletet majd épp egy szuperzsoldos-csapatról szóló akciófilm ránthatja ki a posványból - nade ki tudja?!…..
Gyurcsány Ferenc politikai világnézetét a Feláldozhatók 2-ben látja viszont, romokban Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, de még ez se ér főcímet: megvolt ugyanis a 2016-os Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ahol Orbán Viktor kampánybeszéde ment a legnagyobbat. A háromnegyed órában…..