Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HulyeReklamok

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan régen elég nagy vihart kavart, amikor a kék villogóval, senki nem tudja, miért nagyon siető miniszterünk csattant egy másik autóval. Erről Rockynak is eszébe jutott egy vele megesett történet, amikor a többi közlekedőt veszélyeztetve gázolt át mindenkin egy konvoj.…..
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..
Pilu 1956 őszén történt… 2009.10.23 14:46:00
Szereplők:L. 21 éves, munkás.I. 16 éves, tanuló, L. testvére.Z. 19 éves, munkás.T. 21 éves, munkás.J. 16 éves, tanuló. Október 23-án, a Forradalom hírére, - ahogy sokan tették – L. is csapot-papot hátrahagyva hazaindult munkahelyéről. Egy alföldi kisvárosban…..
HulyeReklamok 2009.10.23 20:20:22
@Káposztakukac: Különbség, hogy nem kellett 2 évig Z-t levadászni, mert Z már ott volt a kezükben. Egyszerűen csak vártak.
Belsőség Uraim, nyomozzunk! 2009.10.22 13:00:00
Autódoktorunk küldte be az alábbi képeket erről a Mercedes E-osztályról. Elsőre feltűnt a már jók ismert, fekete maszkolószalag- és borítás. Egy nem-is-annyira-új Mercedesen? Puhatolózott, kérdezett, de nem sikerült megtudnia sokat. A benzines E-osztályt a ThyssenKrupp…..
A motorcycle.com remek motoros oldal, de valahol máshol bukkantam az idei csangcsini CIMA kiállításról szóló videójukra. Már az első mondatot többször meghallgattam. Mennyit is mondott? Hány millió motort gyártanak egy évben Kínában? Huszonhétmilliót?! Biztos rosszul hallottam.…..
HulyeReklamok 2009.10.13 13:46:48
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Idén új fejezetet nyitunk a hazai televíziózás történetében – ezekkel a szavakkal harangozta be a csatorna új műsorstruktúráját az ebben az évben éppen ismét a tv2-t erősítő Árpa Attila, aki programigazgatói, valamint a szórakoztató és celebműsorok főszerkeszői…..
HulyeReklamok 2009.10.09 10:00:38
A fenti képvicc rossznak is béna, a grafika viszont annyira megható, hogy nem bírtam nem kiposztolni. Gratulálok pTr-nek a Paint virtuóz kezeléséhez! A megoldás persze csonka család..
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
A Zugügyvéd már találkozott olyan esettel, amikor az ingatlanközvetítő cég egy hivatalosnak látszó nevet vett fel, és határozatban kötelezte az állítólagosan nem fizető ügyfeleit a "bírság" megfizetésére. A másik aggályos ingatlanközvetítői trükk, hogy már az…..
A tegnapi atomerőműves hirdetéshez jó pár hozzászólás született, köztük nem is egy hasonló átverős tapasztalatokról. Lássuk sorra a legdurvábbakat. Bemelegítésnek egy "gyár", aztán két kertes sztori: amikor egy lakáshoz próbálták eladni ugyanazt a kertet, na meg…..
Vannak nehéz esetek a közlekedésben, ami vidéken két falu közt nem annyira tűnik fel, viszont egy kétoldalt parkoló autókkal teli utcában gyakrabban fagynak le azok, akik még nem vagy már nem tudnak vezetni, esetleg soha életükben nem tudtak, csak megvolt a megfelelő összeg, amit a…..
Elsőre, kívülről meglehetősen bizarr látványt nyújt, a francia Hermes divatház és az olasz yahct-manufaktúra, a Wally együttműködésében épülő luxusyacht, a Why. Tervezői ellenben állítják, hogy arányaiban, ergonómiai kialakításában teljes mértékben emberi és józan…..
HulyeReklamok 2009.09.24 15:12:24
Már a tegnapelőtti konferenciaközvetítésben is esett pár szó a az új Pannon Házról, de akkor most lássuk részletesebben. Bár a hivatalosa megnyitó csak most volt, valójában már vagy jó fé éve itt lakik a cég: ugye a lemezbemutató koncert is később szokott lenni, mint a lemez…..
HulyeReklamok 2009.09.24 15:09:59
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Újabb történet érkezett. Levágott ujjak, vér, szenvedés, egykedvű ügyeletes, majd a végső kétségbeesés pillanatában egy mindent megoldó kötetlen hangulatú telefonbeszélgetés. Száz drámai perc és egy boldog végkifejlet.   Kezdjük rögtön a tanulságokkal – egy…..
HulyeReklamok 2009.09.22 15:40:28
@szcsongor: Ha emlékeim nem csalnak, akkor azok a motorok nem benzinnel mentek, hanem kotyvasztani kellett hozzájuk a naftát alkoholból, éterből meg mi a fittyfenéből. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Én még az MHSZ-nél modellrepülőztem :)
Az Infrastructuriston megjelent egy összeállítás a világ 10 legnagyobb városi parkjáról. Íme az ő listájuk (az eredeti posztban mindegyikhez ott a műholdkép is - érdemes végigpörgetni, már csak a furcsa alakzatok miatt is), amihez sebtében összeállítottam a budapesti legeket…..
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
HulyeReklamok 2009.09.13 20:11:59
@Millenotti:

Nekem is csont nélkül ment a 95 P1-en, sőt 486-on is. Az USB kezelése mondjuk egy picit necces volt, de működött. Nem tudom, hogy a P3 neked hol ragadhatott be.
A hét utolsó munkanapján ilyentájban már senki nem dolgozik, vagy hazament, vagy alig várja, hogy elstartolhasson. Nem is akarlak most titeket mindenféle horrorsztorival sokkolni, itt van egy olyan backdoor Clevod jóvoltából, ami ennél jobban nem is lehetne az ami, hisz az egyik élelmes…..
Filmdroid Jovovich megmutatja 2009.09.09 21:06:00
Milla Jovovich (Resident Evil - A kaptár) ledobta gönceit és megmutatta, amit meg akart mutatni, azaz konkrétan mindent. A képeket a Purple magazin számára készítették, a fotós pedig Mario Sorrenti, Jovovich ex-fickója csinálta. A modellből lett szinésznő 10 éve már, hogy nem…..
HulyeReklamok 2009.09.10 12:55:34
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
Mert, ha igen, most kikevert egy egészen érdekes tónust. Mitől jó egy rádióreklám? Olyan, hogy az, aki autót vezet, közben nem karambolozik, de megjegyzi, amit a hirdető mondani akar, a vasaló háziasszony nem égeti meg magát, de belemászik a fejébe, hogy Calgon. Most fut a…..