Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helleluja

4 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus s ufók, nos minden ami az ufózással -usó - repcse, minden jelenség mely esetleg másvilágok bevillanása, amit nem lehet csak leszoritkoztatni erre az egy dimenzióra, ahol vannak mindent tudók, meg semmitse szabad tudni, a mindentudók nélkül?A lényeg lenne, ha a mennyek országa…..
helleluja 2009.03.20 18:47:08
Szerbusztok, kedves Menrotingunk meg kedves gyerekek, ha vannak még istencsilkók rajtunk kivül?
Milyen jó magyar ékezetekkel irni, meg bennem van, egy gátlás, bünérzetem van, ha nem a magyar énemmel meg tudatommal élek, meg zenélek, ami hopp egy légy, máris az internaczionalista törvényekbe ütköző?
Ha elfelejtjük hogy a mi Jézusunk, amire, a mi Jézusunk előbb van, mint mi meg ők, amiben teljesen egyet értek, de ha az angyal azt mondta, a neve Hézus, Ő a mi EgyNapÖrökTemplomunk akkor had értsék ők is, aki nem értik, hogy csak ÖRÖK EGYSÉG VAN, nincs más, bár meglehet próbálni ke resni, de mi a vége? Mindig az, ami ez?
Amiből kiindulok, a Jojós tablan irtam, hogy vagy Jézus, azaz örök élet -lét is, ez egy raadas, vagy nincs élet, nincs létezés, ami az ellenkezője, ami mégse bizonyit semmnit, mert lenni muszály, ha igen, akkor Jézus = Élet, én ebből indulok ki, meg vissza, mert itt többet találni, ke resninininininini.... lehet ugyan, de mindenkit visszahiv aki ezt létr4e hozta,bekasszál kaszáltat meg katyvassza vassza? Na vassza meg? -jah, meg vaszatja? -választotta?
Figyelem, én nagyon szeretlek benneteket, mert 2002 febr. 22. nagyon ki oktattam a Jó Atyánkat, hogy ugy kell csinálni mint ahogy e -wilág istene, mert hogy lehet az, hogy engemet Veletek, mindenütt kirugnak? Mert nem innen valók vagyunk!?
Igy, minden csak önkéntes, főleg a Jézus barástság meg testvériség, s most lettem önzőbb magamért, mert én is inri akarok?
Jah, van amit nem irhatok le eggenest, azt körbe körbe meg görbe bögre módon lehet leirni, s főleg ha pénz meg sap -pás... most irtam az uj massed boardra hogy mindenkinek nyitva kellene legyen a szeme, ha pénzosztásról vagy munkaosztásról?- van nagyba szó, nemcsak a körözötteknek, mert csak azoknak lehet? mi? munka? punka? Nem vagyok senki ellen, de ha mi nem vacsingázzuk itt a piros ott a piros, piros a majom vallaga, jól nézünk miki, holott a mi pénhzünk, meg vérünk meg veriték?
Mikor az isten azt bünteti kit szeret, azt bijja, ha figyelitek, nincs kényelmetlenebb, mint szólni se tudok, ugy ki vagyok, a másik fajtámbelühöz, ha igen, rögtön orba szájba vernek, merth nincs mekekekekekekeeeee...csak santa áldozat, (te vagy a hungyónk) mint Griszhus, a gerezdfan, ami nyárson megsütötték? Sült, karón sült birka? Dózsa? -meg most népe?
Debiza, aki mer az nyel?
Szerbusz, addig mig nem idulatoskodik be megint az index, addig itt, találkozunk, meg utánna is...
Isten áld meg a magyart...
Jóestét kivánok először az élőknek, meg az élő szellemeknek, amire, ill. az éjjel 2008 áprillis 4-re, leckét kaptam, meg megfigyeltem jobban, hogy az élők meg holtak, külön kqwartélyokban vannak.Ugyis mondhatnám hogy külön világban, de mivel egyik hellen van csak világ, a…..
Gyermekek, jöjjetek s itt az eledel, nöljön meg a begyetek!Szinte mindehova ahol magyar betüzés van, oda én be szeretnék tüzni, hogy vagyok, mert ha te vagy az én (Jézussal) számomra, vagy akarsz lenni, akkor rögtön nyugtázlak, hogy én is akarok lenni, a mennyünk, mennyünk a mi…..
helleluja 2008.11.24 05:58:26
Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást....
Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi formát meg külsőt, vagy ufót veszünk fel, jelentünk meg, amennyit akarunk, vagy jelen pillanatban, akarom látni magamat 2 éves koromba, vagyis a burkom vagy zubonom, vagy gistemplomom 2 éves korába? Ugy van, ahogy mondod, de ezeket nem szabad megláni, mert istenek vagyunk mint a gis Hézusunk, azonnal? Ugye hogy mégis voltak olyanok, akik látták az igaz kis meg még kisebb Jézusunkat? Na, azokat vadásszák le, az orvadászok, meg figyeld, mindenkit megöltek eddig, aki hozzám mert közeledni, amit a mi is ufókba vagyunk,hogy a többiek is tudhassák?
Nagyon igaz, hogy amiről nem beszélhetünk, ninc jelen, mert csak falra kell festeni Fearrcit, a cicist, megjelent? Aztán, el is felejtjük, mint mint ha figyelitek, keveredni lehet, de ha valaki, mondjuk azt mondja, mégis jobb lenne a zsidóknak, ha együtt házasodnának, már nem demokratikus, a visszavágás?
Aztán, nem vagyok senki ellen, a zsidók ellen legfőbbképpen, mert rögtön töröltetnek mindenhonnan, de nekik lehet körbe falazott kultuszuk, mig mindenki más kuka?
Na, most a pénz meglátni, azért rögtön kitiltanak nemcsak ebből az állapotból, hanem a magnetikus - terekből is, mert onnan teremtenek, meg hoznak létre mindent, a teremtők!!!Igen igen ahogy leirtam, hogy egymást közt adnak meg vesznek bennünket, mint birkákat, meg kecskéket?
Van oktondibb butább barom, magamat is beleértve, mint a két lábu, hogy majom utánzat, inkább patkánok, mindenevők, még Kriszthus coffolt husa is, de nyersen? Figyeljed, állandó, mióta történelmet irnak, patkányszindrómák? Most vagyunk benne, megint az ujabba végjátékba?
Hogy lehetett megetetni, Kriszthus nyers husát, nézzétek csak közel 4 billió ember vagy ptkány?
Minden kigyóbüvölet? Ha lesz fordulat, hogy Kriszthus h usa, mi? - az, szent áldozat? Mi, vadoroszlán őspártucok? Látod? Pártusok!?

Most figurálom ki, hogy hogyan dodozik ez a bloggositás. Mondahtnám minden amit irok piszkozatnak számit, de főleg a kezdet, ugy a jó ha nehéz, mert könnyen abba lehet hagyni, amit elkezdtek itt, hol itt? Na, itt a bloggon, elkezdtem ujból a lélek mentést, amit nem lehet abba hagyni…..
helleluja 2008.11.07 06:50:49
Süss fel nap...
Olvastam egy gnosztikus könyvet, de bennem meg benned van, hogy NE ÖLJ, MEG NE ÖLELKEZZ UGY HOGY BARÁZDÁLKODOL! Minden magyartinásba meg tucásba benne van, de totta lerohasztoták a latrok a környezetet, amiikor az abnormális lett a normális?
Nos, minden Jézuskövető, itt igaz Jézus követő tudja mi van, de csak szeretettel meg most mig nem dobod el a segitő kezet, addig van remény, hogy ne tedd többet, mert test a test, a lélek lélek, na most meliket választod?
Válasz a lelket, mert van egy igazi lélek párod, mint mellik az igaz férje, mert 7 szeretője van neki, ami egymagába 7x7 pokol, meg gyehena?
Ha van ami törvény lenne, nyisd ki a szemedet, kövess, mert most mindened vissza kaptad, tehát lélek párodat is, mert ha nem lenne, akkor lelellnék neked párodat, de ha nem lenne, te sem lehetnél?
Éngem nagyon zavart, hogy Jézus te nem lehetel itt, mert most barázdálkodok, s tudom hogy hogy hogy állat vagyok, de állat, inkább atromba lény, aki stoba meg értelmetlen, hisz csak igaz szeretet van, vagy nincs?
Mivel rémségesen lesülyedtünk, talán már sodoam gomorákon régen tul vagyunk, mert egymás meg az igaz Jézusunk számára létezünk? - ma már teljesen ujnak számit, hogy ténleg lelkek, szellemek vagyunk?
De, ha férjed van, mint édesanyám meg feleségem édesanyja is betartotta, hogy ugy éltek, mint ha örökké élnünk, se édesanyám 40 s talán anyósom is 40 körül voltak, mikor testüket elhagyták a párjuk, s hü maradtak hozzájuk?
Figyelem, NEM TUDJUK MIT CSELEKSZÜNK, FŐLEG MIÉRT?
Nagyon fontos hogy ezt megértsük, mert itt kezdődik az ember?
A gnosztikus könybe, nem a testi érintkezés, hanem valóban kis ördögöket hozunk létre, akik kinozni fognak bennünket, örökre!!! Nem hiszem, hanem láttam meg ugy van!!! Black matter mi?
Mellesleg nem ijjeszgetés, hanem nézzünk körbe?
helleluja 2008.11.09 08:33:31
Én édes Katintkánk, jer velem egy roppra...
Nagyon is, egyet értek veletek, mert nemcsak mi vagyunk ijjenek? Absziulti utálom azt a magamat, aki az, amit leirtál, s egyszerüen nem ment, pedig tudtam is, meg meg akartam tartani, vagy betartani hogy csak feleségemmel szexelek, de egyszerüen letepert a fene kigyóbigyó? Nem az enyém volt, de a testem se, amit akkor kaptam vissza, amikor ténleg, a szó szoros értelmében meghaltam, s utánna, még egyszer meg akartam csalni Istenadta mindörökké a világ legaranyosabb magyar -lányt, aki a feleségem, de nem tudtam, ami hihetetlen jó érzés, de mégse, mert nem én voltam, hanem a mi drága Jézusunk volt velem, s azt a nőt is, most Jézusunkhoz hoztam, aki szintén, bünbe élt, s megtisztult s többet nem bündözött vala!
Ezt a szexkérdést nagyon meg kellene értenünk, mert ezzel,ha ezt megtudtuk tota tudatunkkal kontrollálni ( a nők másak, tapasztalva a feleségemet, mert nekik nem a szex, hanem valóban a benső tiszta hüség - szeretet) s maga férfiasság az jelenti, hogy megbizhatnak benne!
Amit merek nektem mondani, mig nem hoztunk létre itt ebbe a testbe, testi szinten egy ilyen GNOSZTIKUSS KÖZÖSSÉGET addig nem lesz csak leégés, mert égünk -e, mikor hallom hogy magyarnőkbe mennek üriteni az anglók meg nugat európa, bizon égek!-ti?
Ma is itt volt, aki kölcsön adta a könyvet, de nem tud rólla, s nem emlékszik rá! Egy magyar nőtől kapta kölcsön, aki szintén kölcsön kapta, s ráadásul 1900 évek eleje, magyar spiritiszta csoport forditotta valamillen ősi iratokból!
Egy bittos, minden elektromosság meg magnetikázás, igy minden alkalommal, talán azok a pree -prion lények, akiket létrehozunk, örömünkre vagy örömükre,jönnek létre, a kis ürdögök?
helleluja 2008.11.10 05:40:26
Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok....
Van valami, ami bennünk van! Ez a valami, nem engedheti meg hogy olyat tegyünk, amit nem akarunk megtenni. Amiért utálom ezt az egészet, mert megtettem olyan dolgokat, amkor miért születtem, mert nem szeretem ezt az egészet, sőt utálom. Szeretem a felesgémet, meg szeretlek tégedet, mert mert jó testvér vagy, s megértetted, hogy a tiszta szeretet, az jobb mindennél, s miért nem tudunk egyből tisztán szeretni? Az e -wilági őrült szadista intézmények miatt, akik BELÉNKVERIK EZEKET A PREE -PRION termékeiket, akiknek áldzoni kell, először a TISZTA JÉZUSUNKAT = KIUT - IGAZSÁG S ÖRÖK BOLDOG ÉLET ÉLETBANKÁRA, MIG ITT KÁROK, MEG BIDI BANKÁROK ELADÓSITOTTAK, MEG TOTA, A GYEREKEKET KISZOLGÁLTATTÁK A PERVERTEKNEK, SZADISTA DÖGÖS INTÉMÉNYEIKNEK amiért, amiért most addig maradok, mig agyon isten nekik, fapapucst?
Fideljetek, mindent odaadok Jézusunknak, szexről... de csak a feleségemet szeretem, mint magamat, meg ténleg, ez igy jó, mert ténleg párosban szép csak az élet, s kell hogy legyen a mi mennyek -országinkba mindenkinek igaz lelke - párja, mint itt is ugy kellene lenni.
Tudom honnan jönnek a tudatlan embercsemeték, hogy test az test, tehát adj neki, ami annál a pontnál,ha ölsz, márpedig olyan lényeket hozunk létre, amit nem EGGÜTT AZ ÉGGEL, A MI ÉGI ANYÁNKKAL - ATYÁNKKAL -JÉZUSFŐNKKEL MEG AZ ÉGI TESTVÉREINKKEL, na itt már a szex aktus, vagy ha valaki megtette gondolatban, most biztos hogy ne tegye meg gyakorlatban, mert vége!!!
Ijjen röviden, mint ahogy mindenki na vágd hozzám a zsiros kenyort, nem lehet megérteni, DE HA LENNE EGY ILYEN KÖZÖSSÉG mint régen (gnosztikussok) volt, s most a gyerekeinket ŐK TANITÁK UGY, HOGY HAGYJÁTOK HOZZÁM JÖNNI A KIS GYEREKKET, de pont a wallásosokhoz, vagy 77 ézerzer pervertebb özvegyvakbakkacske mennasszonai, e -wilági kurományaikhoz akartunk menekülni?
Na, én mondom nektek, Ő VELEM: ELVÉGEZTETETT!!!
  A náci vadászok délelőtt 10 óra körül érkeztek meg a Keleti pályaudvarra. Ott már várta őket parancsnokuk – az ő hívására utaztak föl Pestre -, s miután mindannyian összegyűltek, a parancsnok rövid eligazítást tartott.- Bajtársak – szólt -, mint ahogy…..
 A darwinizmus evolúciós teóriája szerint hétszázötvenmillió évvel ezelőtt, a Kambriumban az evolúció robbanásszerű begyorsulása következett be: ez az ugrás eredményezte a többsejtű állatok megjelenését, a különböző és rendkívül változatos életformák hirtelen,…..
Egy kis kitérő a „földönkívüli létről”. Ebben az értelemben szinte mindenki az UFO-kra asszociál, pedig már a megnevezés: Unidentified Flying Object, is némileg megtévesztő, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben az UFO-k nem mindig repülnek, és többnyire nem is…..
helleluja 2008.07.03 07:09:04
Kedves leendő meg landoló ufósok!
Az össze magyarul beszélő táblákon keresem a testvéreimet, akik ezen a földön landoltak, meg most ha begyüttek ebbe a wilágba, sajnos elvesztek, s meg kellene keresni őket?
A zsidók azok zsidók, meg most minden hitcsoport vagy wallás csoportok magukért vannak, sajna nem egymásért? Hogy a zsidóknak hogy volt, hol volt, hol nem Krisztusuk, ami csak a zsidóknak van, meg esetleg az araboknak, amikor pontosan azt jelenti, mikor tota parancsolói wiágurak lettek, mindenkinek tudtára adva, amikor a kérdés: akikkel szövetséget kötöttek, azok megérkeztek ugy, hogy mindenki tudtára adták?
Én pontosan ismerem azokat, akikkel a zsidók ősei szövetséget közöttek, akik valóban megettük vannak, mig most vegyük a magyarokat, a magyarok megette -fölötte a magyar Jó Istene, amikor a magyaroknak kapcsolata a Napistennel vagyon, ami amit a magyarok birtokolnak, azt eleve megadta a magyarok istene, mert nem igérget?
Figyelem, legyen akári, de főleg aki majd megadomarmegedononorok, az hazudik, főleg ha isten!!!
Nos, a zsidóknak, meg senkinek aki feláldozta, vagy egymást szeressétek meg keressétek, aztán ugy cselkedjetek hogy dicsőitsék a MI Mennyei Atyánkat, aki szeret benneteket!
Ime egy bukfenc, mert Jézus mindig itt van, s mindig látták azok, megjelent azoknak akiknek szivük tiszta, meg tiszta erköcslös mennyei családban élnek, azok mint a mesében, ami is élnek, ha meg nem haltak?
Bukfenc, Saul rabbiék járják az egész környéket, megtisztitják a LÁTÓ -któl, akik Jézust látták, aztán lehetetlen annyi ember megölni, kiirtani, mert most vegyük rómát, akik több millió Jézus látót, mint most ufós látókat mind kiszgezig? Ha nem is gyakorlatba, de ha állásba vagy, elmondod, igen!
Ime hogy Jézust hazudják a bibliások, mert Saul rabbi Damaszkuszi utján, szintén találkozik egy fényes valakivel, amikor megvakul? Ezt ma is Pál folrdulatnak nevezik, amikor már kész volt a NAGY SZINHADROOM 1001éccaka alli papa nem Móricka meséje, amit vegyétek egyétek, ha valaki mást tanit ( hol van itt a szóllás meg gondolat szbadság) az átkozott legyen, s mai is, bizon össze ke coritani a fenekét?
Értem, a zsidóknak sose volt, sose lesz Jézusa, mert nem lennének többet zsidók, mig a többieket, ugyanugy lekaszálták az buga ufósok (ürdögög) nos akik mégis keresik az igazságot, akkor csak Jézust meglátjuk, minden más zsidózás!!!
A fizikai fegyvereket, a buga latrok, akik ezt a szegén szexre szexxuku xuku állatokat létrehozták adták azoknak, akik halálra itélték magukat? Mi van ha potn forditva, izreál megszünik, most mi lesz?
Nem fogja senki megmenteni, aki fegyvert fog, mint akik fegyvert fogtak, hol vannak?
Fegyver, tüz a szájból, az igaz szó! János 8:51!!!
Figyerlem. keressük együtt, mert szeressétek egymást, de csak egy Jézussal, meg most keressétek, ami a lényeg, hogy ha Jézus, akkor meglátjuk Őt, meg egymást, mert János 8:51!?
Május 07.-én ünnepelte Izrael, megalapításának 60.évfordulóját, sofar zengésével, nagy örömmel. 1948.május 07.-én az utolsó brit katona is elhagyta az Erec területét, és David Ben Gurion még aznap kikiáltotta a független önálló Izrael államot. Aki egy kicsit is szívén…..
Ideje megtanulnunk másként gondolkodni a Dacia-ról.        tovább is van.....
Freddie Mercury, Quincy Jones és sokan mások sok millió dollárt zenéltek még össze 1985-ban az Live Aid koncert keretében az éhező Afrika megsegítésére. Hozzávetőlegesen 20 évvel később az USA és az EU egy hosszú távú tervet eszeltek ki, hogy a magas életszínvonalon élő…..
helleluja 2008.05.30 22:11:00
Jónapot, s azért szeretem magamat, benne minden AtyánkAnyánk a mennyekben gyermekét, mert mi valóban mind a tudás gyermekei vagyunk, a Nap lánai -filali, azaz született parasztok =istenek!!!
A megoldás a teljesen önmagamról gondoskodok nem a nagycsegges uraink, akik nagycseggükkel eltakarják azt, amit nem tudnak adni, ill. akik közel a tüzhoz, azok esetleg illatároznak?
Még mindig a Balaton viza területen, az egész emberállomán elfér állva, meg most Texas állam, ha mindenkinekek kikarvallnak egy darab fődet, amire rákulál meg pisál, na mert mi a bilológia körforgalom?
Ha vesszük, mi adunk nektek enni, aztán ezek száma forditott arányban nyövekedett a vagyoNUKkal meg haccaca haccaca az egekbe, s vegyük csak hogy mikor a magyar mindenesetül egy segg allá került, nem-e azóta is, az idegeneké mindene a magyarnak, sajna a gondolta is!? maraki?
Biztosra veszem hogy sokan lesznek akik egyszerüen elájujujujujjjjjjjj.... de fidelem, fidlerék a roofon meg a rokonok?
A megoldás, itt csak magyar koponyára van szabva, amikor a magyar nemzeti meg területi függetlenséget akart, nem pedig minden wallagg csak a miénk, csak a miénk, s kina? az annuk kinnya!!!
Vagy nemzeti kina, amit ha igen, akkor ük az igazi messás népei, ha nem, akko mi? mi? mimi? mimike.....
Ha akartok velem dumcsizni, mert az ég tükrében lenne minden, akkor megtallátok a mi bloggunkon, mert nekem nincs semmi, hisz minden a miénk?
astala vista!
Az előző részből emlékeztetőül: Vajon miért fordít ilyen kiemelt figyelmet a mindenség Alkotója egy ilyen aprócska kis bolygó némileg elszemtelenedett lakóinak? A válaszért vissza kell nyúlnunk azokba az időkbe, amikor nemcsak ember, de még a Föld sem létezett mostani…..
Összefoglalás. Az előzményeken nem fogok végigmenni, mert azokat mindenki ismeri. Lezajlott a második tüntetés-ellentüntetés is. Mivel mindig én vagyok a vészmadár, most is önként vállalom magamra e nemes szerepet. Egyrészt, a baloldal sikeresen einstandolta az…..
helleluja 2008.04.15 07:51:03
Kintről látva a valóságot!
Valahol valakiknek, valakikkel össze kellene fogni, de miért?
Ha nincs semmi lehetősége a népnek, ugyanis többet nem lehet beszélni sehol népről, mert csak tömegek vannak, akik egymást is megcsócsálják, ha arra kerülne a sor? Lásd a lángbaboritott arab tengereket, ami bizon terjed, mint a tüz?
Nos, a legkisebb magyar összerezzenést, (ma a fox -on, hungari? nem kell többet nagyobb ellenséget keresni, itt kimondottan, az usa világdemokratizáló szemszög megvillanása) tehát két magyar magyart nem engedhetnek meg, hogy össze beszéljenek, meg összevissza?
Összafognia a magyarnak csak az erkölcsös hiszek istenben, de Jézus, az igaz Jézus a Hitem, s most remegni kezdett a levegő, mert a magyaroknak is kell valami, de mi, amibe megkapaszkodhatnánk? a zsidó isten, azt bünteti kit szeret, mig megbünhpdte már e nép, a mulatat, ami nincs, meg jövendőt, amikor nincs mult?
Világos, hogy mindent vissza magyar állam kézbe, sőt, lehetetlen lemondani a Kárpátmedence vissza -magyarizálására, amikor mos ha van a magyaristenen kivül más isten, az is elzsibbada vala?
Minden problámánkba, benne van a megoldás? Mi a probléma? Figyelj, ha az igaz Jézus a Hitem, akkor nincs szükségünk csak igaz Jézus testvérre, aki az is az, aki nem ippeg magyarul gagyogna? Ugy a wallásos intézményekre, mint özvegybakkekecske e -wilágira, amit akik a kuliszák megett vannak, vagy cikrus - szikházak meget, tudnák?