Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BnB István

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
Olvasónk fiának nem jött be a Decathlonba vásárolt úszószemüveg, ezért olvasónk arra gondolt, hogy a reklámszöveg szerint jár el és inkább visszaviszi az áruházba. De ott nem az történt, amit várt, a pénzét nem kapta vissza, mivel a szemüvegnek valójában nem volt semmi baja.  Vásároltunk a…..
BnB István 2019.10.30 17:05:25
Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló. 2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon…..
Szerintem sokunk zsigeri félelme, hogy egyszer az ATM-es pénzfelvételnél valami galiba lesz: nem jön ki a pénz, vagy csak kevesebbet ad ki, esetleg benyeli a kártyát a gép, vagy mittudomén. Jellemzően persze nem történik semmi rémség: bedugjuk, bepötyögjük, kiválasztjuk, kivesszük, megyünk,…..
BnB István 2018.11.20 17:22:49
@onlajnok: De, rohadt nagy különbség van a bankok 90%-ánál atm felvét és fiók felvét között, több millió ft esetén több tízezer.
BnB István 2018.11.21 17:32:42
@onlajnok: Látom Neked se kellett még sok készpénz :)
Az automatákba jellemzően 20-30-50M ft gond nélkül van, a kártya valóban limites, 1M ft a napi limit minden banknál, de ha van 2 kártyád az máris 2M naponta. Amikor 6M ft-ra volt szükségem autóvásárláshoz a cib bank pénztárból 90e ft-ért adta volna ki, automatából megúsztam 14.200 ft-al, igaz, hogy 3 napig tartott, de azért ez ég és föld, nemde?
Nem az első Booking.com-os panasz ez oldalunkon, sőt, legutóbb az is kiderült, hogy a online szálláskeresőt "egy holland gazdasági társaság üzemelteti és az oldal igénybevétele során felmerült panaszokkal kapcsolatban is a holland jog az irányadó. A vállalkozás a szálláshelyek közvetítését látja el,…..