Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d_runk

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi évben számos rövidebb, látványos fragmovieval jelentkező Virre nem váratott sokat a tegnap véget ért torna legjobb megmozdulásainak csokorba szedésévél, a 6 és fél perces videóban Flamie , JDM , RUSH , KRiMZ , s1mple , kennyS , NiKo , dennis , olofmeister , fer , kioshima , shox , device ,…..
Astralis 2: 1 Virtus.Pro Kívánni sem lehetett volna jobb döntőt a tizedik Counter-Strike: Global Offensive Majornek. A bajnok végül a Major nagydöntőt ezelőtt soha sem játszó, a tavalyi évben a saját démonaival folytatott küzdelemben rendre alulmaradó dán Astralis lett, végkimerülésig tartó,…..
Az utóbbi négy Majoron három alkalommal az a csapat nyert, amelyik a Virtus Pro-t verni tudta a kieséses szakaszban, ez éppenséggel az SK Gaming magját adó brazil négyesnek sikerült kétszer is. A második elődöntőn kiderült, tud-e sorozatban harmadjára is nagydöntőt játszani a Fallen által a semmiből…..
  Itt volt az ideje, hogy az eddig vezető úton a kupéban kényelemesen szivarozó dupreeh letegye az aznapi Wall Street Journalt, a szerelvény elejébe siessen, és elkezdje a szenet lapátolva fűteni a története első döntője felé robogó Astralis mozdonyt..
FaZe Clan 1 : 2 SK Gaming  Az utolsó negyeddöntő volt papíron talán a legegyértelműbb: a kétszeres Major címvédő SK a playoffba az utolsó nap 3-2val bebotorkáló dán-francia-norvég-finn vegyesfelvágott ellen. A két csapat a csoportkörben már találkozott, akkor Karriganék a szinte biztos győzelmet…..
esport A kudarcról 2017.01.28 15:30:41
  A kudarc az egyik legkönnyebben definiálható jelenség: volt egy cél, amit el kellett volna érni, de nem sikerült. Bizonyos esetekben a kudarccal együtt maga a cél is megszűnik létezni, hiszen egy versenyhelyzetben ezt a bizonyos célt más érte el, aki jobb, erősebb, szerencsésebb volt, mint mi...
Az első negyeddöntő Ki A Jani 2017 tematikája után két olyan csapat találkozott a nap második mérkőzésén, akiknek a torna elején korántsem volt bérelt helye a legjobb nyolc között. Zeus megfontolt, taktikus harcmodora a fnatic nyers aim-erőre építő, robbanékony hozzállásával szemben, az ilyen…..
NaVi 1 - 2 Astralis A kieséses szakasz első meccse akár a döntő is lehetett volna ezen a tornán, a NaVi megállíthatatlan formában, 3 mappon összesen 13 kört veszítve menetelt idáig. Az Astralis az első nap bontóból bugázott, kereklámpás Zsiguliban való zötykölődése után hamar átült a nürburgringre…..
A csoportkör utolsó napján nincs kecmec, elválik a szar a májtól, csak semmi bölcsészkedés a közcímekkel, 1 hijján 10 meccset kellett ülögúmokkal bírni, csapjunk is a lecsóba. Annyit előljáróban, hogy a Major főtáblán most debütáló svájci rendszerű lebonyolítás fantasztikus izgalmakat, szépen…..
Az alábbi posztban megpróbálunk úgy tenni, mintha a mai sorsdöntő HR - North meccsen túl is lenne élet. Spoiler: nincs, de azért 7 másik meccset is lezavartak ma Atlantában.    ..
Második nap, újabb nyolc meccs, DeadFox-ékra nem mosolyog a szerencse, a rendre jobban játszó amerikai csapat újra kikapott, a pocsékul játszó meg nyert. Két dán csapatból csak az egyik képtelen kivakarni magát a slamasztikából, a Gambit továbbra sem ismer kegyelmet...
Túl vagyunk a Major első napján, egyelőre csak a nagy reményekkel érkező dán csapatok harmatgyenge szereplése az egyetlen jól beazonosítható motívum. Szerencsére bővelkedtek a meccsek az önmagukban nagyon is szórakoztató, látványos vagy éppen arcpirító pillanatokban, meccsenként egyet-egyet emelünk…..
Szentségtörés lehet mostanában ilyet állítani hazai körökben, de a holnap kezdődő ELEAGUE major nem csak DeadFoxról és páratlan AWP zsenialitásáról fog szólni, ellenfelek is kellenek akiket a levesbe apríthat. Az SK kölni győzelme óta nincs csapat aki huzamosabb ideig toppon tudott volna maradni, ez…..
Böröcz "DeadFox" Bence az atlantai CS:GO világbajnokság egyetlen magyar résztvevője. Vasárnaptól neki is szurkolhatunk az egymillió dolláros összdíjazású tornán. Hősünk 1995 február 15-én született Veszprémben. Barátságos gyerekként sosem volt balhéja másokkal az iskolában, számíthatott gyerekkori…..