Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k_csaba

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel megjelent az Amorite második nagylemeze, az Archaic faces of ecstasy. A linkre kattintva meghallgatható a Bandcamp felületén.  ..
A Fémforgács elsők között véleményezte megjelenés után a Final Entropy EP-t. Ide kattintva olvasható a kritika...
Újabb angol nyelvű kritika, amit IDE kattintva tudsz elolvasni...
Lemezkritika mellett interjút is jelentetett meg velünk a blog. A fordításnál valami félremehetett, mert sosem voltam profi méhész, csak hobbiból tartottam méheket. Az olvasáshoz kattints ide: Amorite interjú a TheTrueBringerOfDeathZine blogon..
2012 novembere - szóban megalakul az Amorite, három fővel. Decemberben kész az első dal, de a következő évben íródik az első album anyaga, már csak két fővel. 2014 - A lemez elkészül, Invisible fire címmel megjelenik szerzői CD-R formátumban. Mindent ketten rögzítettünk, az utómunka is saját.…..
Egy évvel a nagylemez után jelent meg online a Final Entropy EP. A legénység bővült két fővel: Sass Márton(ének), Katona Rajmund (basszusgitár) Négy sávon rögzítettük a gitárokat, és stúdióban keverték az anyagot. Pozitív kritikákban részerült, később split kiadványként megjelenhetett az NHD égisze…..
  Angol nyelvű Invisible Fire kritika a Metal Music Midwest blogon..
A Neverheard Distro áldásos munkájának köszönhetően több külföldi érdeklődőnk is akadt. Angol nyelvű interjú 2016-ból(Stench from the grave blog)  ..
Az első kritikák egyike 2015-ből. INVISIBLE FIRE KRITIKA - FÉMFORGÁCS..
Amorite (Hungary)“Invisible Fire” is the band’s debut, a seven- song 2015 recording. Amorite breathes old school death metal, and they make sure to keep it traditional and orthodox, based around the vibe of 1988-1991 classic death metal: heavy, growled expressive vocals, riffs that emphasize…..
Mivel az utóbbi időben teljesen használhatatlanná kezdenek válni a legnagyobb közösségi oldalak, a zenekar híreit és korábbi megosztásait itt tesszük közzé...
Új kritika született a Három perce még éltem című regényemről a CreepyShake oldalán. Megtisztelő, hogy foglalkoztak a könyvvel, hálásan köszönöm! A recenzió IDE kattintva elolvasható.  ..
Új olvasói értékelést/elemzést olvashattok a Bibi Buchlove könyves blogon a Három perce még éltem című regényemről. Bár a blog vezetése nem túl egyenletes, ezen igyekszem változtatni, és több aktualitást, történést megosztani veletek itt is. Köszönöm a kritikát, Bibi! A kritika elolvasásához…..
Miután az ünnepekre sikeresen megoldódtak az előrendelések, és a Librinél újabb készlet várja, hogy gazdára találjon, a Könyv Guru portálján interjút készítettek velem az írás, és a két regény kapcsán. Az interjú elolvasásához kattints ide, vagy a képre!      ..
Pénteken megjelent Három perce még éltem című könyvem három nap alatt elfogyott a Librinél. A könyv a Bookline felületén elérhető, ha esetleg szeretnéd Karácsonyra magadnál tudni, egyelőre nem tudom, a Librinél mikor pótolják a hiányt. Döbbenes pillanat volt, mikor egy barátom jelezte, hogy egy…..
A könyvhöz készítettünk három felolvasós videót, amiből a héten folyamatosan megosztok egyet-egyet. A videóban közreműködött Tamás Mikus, az Agregator frontembere, mint narrátor. A sírontúli zenét a Drone Travolta szolgáltatta, a csodálatos borítógrafikát pedig Norbert Papp alkotta. A videót Juhos…..
Tisztelt Olvasóim, Ezennel bejelentem, hogy Három perce még éltem című új regényem tervezett megjelenése 2018.11.30-a. A regény a Könyvguru/Ad Librum kiadó gondozásában jelenik meg, és előrendelhető számos könyves webshopban kedvezményes áron. Világháborús eszközöket keresve az ember időnként az…..
KESZI CSABA Könyvrendelés tőlem 2017.04.13 18:41:04
Mint ahogy nemrég megosztottam veletek közösségi oldalaimon, a Fények az égen új kiadást ért meg. Új, modern borítógrafika, és korrektúrázott szöveg jellemzi ezt a friss megjelenést. Korábban sokan jelezték, hogy személyesen, tőlem szeretnének könyvet vásárolni. Úgy gondoltam, teret adok ezeknek…..
Kedves Érdeklődők! Örömmel jelentem be, hogy Fények az égen című regényem új grafikával, és korrektúrázott szöveggel újabb kiadást ért meg. Ez a verzió előrendelhető lesz nálam, amiről holnap fogok részleteket közölni. Köszönök minden egyes percet, amit áldoztatok rá, valamint minden szót, és…..
Juhos Gábor, a Noir York City könyvek szerzője kérdezett az írás, és a Fények az égen című könyv kapcsán...
Nadasi Krisz Könyvmarketing nevű facebook csoportjában a tegnapi napon én lehettem a Nap Írója. Ennek megfelelően rövid bemutatkozásom, és a csoporttagok kérdéseinek megválaszolása olvasható ebben a bejegyzésben. - Mondj magadról pár szót, beszélj a (leendő) könyve(i)dről és ossz meg a többiekkel…..
Anélkül, hogy belemerülnék a regényírás és könyvkiadás nehézségeibe, szeretném néhány szóban leírni, mi mindent érint maga a regény. A bejegyzést igyekszem úgy megírni, hogy a regény történetéből ne áruljon el részleteket, de mégis világos legyen, milyen szellemiségben fogant a mű. A műfaji…..
KESZI CSABA Fények az égen 2016.11.09 19:57:44
Fények az égen címen megjelent első regényem az Underground kiadó gondozásában.   Bagoly huhogását hallottam, és nagyon közeli kép rajzolódott ki egy fejről. Nem ismertem ezt a tekintetet, de minél tovább néztem, annál riasztóbb volt, és némi idő után torzulni kezdtek vonásai. Csak sokára…..