Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AM Mikro hőskorában és a kábeltelevízózás hazai hajnalán, emlékszem, iskola után amikor épp nem Cartoon Network-öt néztem, a Nickelodeon előtt meresztettem a seggem. Jó kis csatorna volt, tele furcsábbnál furcsább, extrémebbnél extrémebb rajzfilmekkel. Nem tudom manapság…..
Subba Bábylon 2009.05.06 02:20:00
Ami azt illeti nekem anno a City Grill és a Paprika kínálta sokkal jobban bejött, de tény hogy ez a vaker amit lenyom az öreg Burgert ( ez a név mennyire frappáns már? ) meghozta a kedvemet egy holnapi akciós sajtburgerezéshez. Bár alkoholt továbbra sem árusítanak, egy kis MDMA-t…..
Woot 2009.07.11 02:00:28
@cucumber: Na fasza, még jó, hogy lusta voltam az előttem írókat elolvasni... De nagyjából ugyanaz!
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Woot 2009.07.10 21:25:31
@Zahal: @hillaby: Csak nem a saját anyjukat, apjukat, szomszédjukat és a csóróbbakat voltak képesek belelökni ezek a fránya tehetős zsidók? Akkor bizony hamar megteltek azok a gödrök, ha léteztek. Ejnye-bejnye! Kohn bácsi előnyére válik a kiváló manipuláló képessége.