Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisfaszom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fülest kaptam bentről, miszerint a MÁV ÁBÉ dolgozói sunyin lógnak a blogon, és olvassák az itteni bejegyzéseket és kommenteket.Nem tartom kizártnak, hogy a Kibaszott MÁV Biztosítót éltető hozzászólások (nem sok de egy kettő van ilyen) onnan jönnek.Igazából, az ott dolgozókra…..
kisfaszom 2008.04.05 20:58:14
Hát, most +van, amit akartál! Jól bezárták a "kócerájt"!.
Persze, erre csak Ti Szegény Ügyfelek qrtok rá igazán.
Neketek a MÁV ÁBE nem fizet, a többikenek + az a biztosító, ahol a - nekik - kárt okozó ügyfél biztosítása van. Egyik kutya, msik eb.
Ez persze nem menti a "kócerájt", de - hidd el - itt, Ti jól nem járhattok. Ez egy játék, játék melyben győzelmet elérni nem lehet, döntetlent elérni nem lehet, a játékból kiszállni nem lehet.
Az állományátruházási kötelezés csak valamelyik "nagy" zsebébe fog több pénzt (díjat) tenni, a Tietekből pedig egy csomót kivenni. Év végéig nem tud tenni senki semmit, de, - ha lesz állomány átruházás -, akkor januártól majd belefeketedtek az új díjba.
A MÁV ÁBE olyan, amilyen, de: ellene, és a többi biztosító egyesület, "kis" biztosító ellen évek óta zajlik a "nagyok" hadjárata.
Szeretnék a nagy halak megenni a kicsikat. A PSZÁF -2004 óta - szinte permanensen ellenőriz a "kicsik"-nél, szinte lehetetlenné téve azok működését, miközben a "nagyokkal" szemben igencsak elnéző.
Saját példámat is hozhatnám, a nekem kárt okozó ügyfél biztosítása az egyik "nagynál", volt, láttam, -le is másoltam - a károkozó (előző nap aláítr) ajánlatát, mire a "nagy" kitalálta, hogy nincs is fedezetben a károkozó gépjármű. Persze, fedezetben volt, csak a kötés közeli károkkal illik "gecizni". Szóval, kb. ugyanazt a kálváriát jártam, mint Ti a MÁV ÁBE-val, még a nagymamám újraoltási bizonyítványát is kérték, időt húztak, pótszemléztek, szívattak, ha nem szakmabéli lennék, még máig sem kaptam volna egy büdös buznyákot sem.
Az igazság kedvéért hozzá kell tennem: NEM VAGYOK MÁV ÁBE dolgozó, csupán magát a biztosítási üzeltágban jártasnak képzelő, "lépcsőházi gondolkodó".