Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lollipopnasik

454 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már javában zajlanak a farsangi mulatságok, az álarcos bálok, sőt, a hétvégén a busók is mindent bevetnek, hogy elűzzék a telet. A farsangi időszak elengedhetetlen szereplői a klasszikus finomságok, amiket jó szívvel tömünk magunkba miközben táncra perdülünk rejtélyes maszkos párunkkal. Na, de…..
A tökéletes reggeli egészséges összetevőket tartalmaz, ugyanakkor energiatartamának és értékes alapanyagainak köszönhetően olyan teltségérzetet biztosít, ami kitart egészen ebédig...
Tökéletes társ lehet a reggeli kávéhoz vagy a délutáni teázáshoz ez a pofonegyszerűen elkészíthető, isteni mandulavajas keksz...
Két olyan smoothie-t mutatunk, amelyekkel feltölthetitek vitaminháztartásotokat. Egy immunerősítő és egy antioxidáns - tökéletes páros, igaz?..
Napi egy zöld turmix kell csupán ahhoz, hogy gondoskodjunk egészségünkről, a közérzetünkről, miközben még a súlyunknak és bőrünknek is jót teszünk. Ráadásul ezek az elképesztően vitamindús italok pillanatok alatt elkészíthetőek. Nincs több kifogás, turmixozásra fel!..
A hagyományos módon készült madártej nagyjából 15-20 deka cukrot tartalmaz, így cseppet sem mondható diétásnak. Mi azonban újragondoltuk, és bár az elkészítés módján nem változtatunk, az alapanyagokat megreformáltuk. Négy adag madártejhez fél liter tejet felteszünk alacsony lángon a tűzhelyre…..
Az újévi fogyókúránk lendülete így másfél hónap után egy kicsit megtorpanni látszik. Elgyengültünk, bevalljuk, egyre többet gondolunk a pizzára és a forrócsokira. Már unjuk a sima salátakeverékeket is, amiket az ebédünkhöz fogyasztunk, éppen ezért most elkezdtünk intenzívebben az alternatív köretek…..
Ki mondta, hogy a salátánkat csak a bolti hűtőpultban megvásárolt csírákkal tudjuk feldobni? Miért nem vágunk bele a kísérletezésbe mi magunk? Máris mondjuk, hogyan kell!..
Tegye fel a kezét, aki a hosszú szürke tél után már alig várta, hogy napsütéses reggelekre ébredjen! Most tegye fel a kezét, akinek a tavaszról a hóvirág és medvehagyma jut eszébe először! Na, ugye, hogy ugye?! Ha a kis zöldségesnél lehet kapni medvehagymát, az biztosan azt jelenti: sikeres volt a…..
A chia mag amellett, hogy rendkívül jól besűrít minden folyadékot, egészséges is, hiszen kordában tartja a vérnyomást, optimalizálja a koleszterinszintet és hosszabb időre biztosít teltség érzetet. Nem csoda, hogy a fogyókúrázók és reform-konyha hívei megőrülnek érte...
Egészséges süteményt készítettünk az iskolai farsangi mulatságra. Úgy gondoltuk, a virágos linzerekkel és a jelmezes gyerekekkel talán sikerül elűznünk a telet. Na, majd kiderül, hogy mennyire voltunk ügyesek. (Pszt! Az időjárás-jelentésben azt mondták, hogy a hétvégén éjszaka akár -10 fok is lehet,…..
Minden diéta esetében igazán nagy kihívást okoz az, hogy ellenálljunk az édességeknek...
Töltsd fel vitaminkészleteidet és energetizáld magadat egy egészséges nasival!..
Hiába hirdetik a reklámok fennhangon, hogy a müzlik mennyire egészségesek, tudjuk jól, hogy a boltban kapható napindító gabonapelyhek tele vannak cukorral. Ha azonban magunk készítjük, biztosak lehetünk benne, hogy semmi egészségtelen hozzávaló nem kerül bele. Egy rendkívül egyszerű, mégis gazdag,…..
Otthon vagy edzőteremben, egyedül vagy társaságban? Ez az első és legfontosabb kérdés. Ha tehetjük, mindenképpen legalább egy társat találjunk magunknak a sportoláshoz, hiszen ha esetleg lemondanánk az aznapi mozgásról mert éppen nyűgösek, fáradtak vagyunk és utáljuk az egész világot és benne saját…..
 A szokásos reggeli kávé mellé készítettem egy egyszerű, de annál finomabb kekszet, mely glutén-, cukor- és laktózmentes. Fel lehet dobni aszalt gyümölcsökkel, csokoládéval, apróra vágott friss gyümölccsel is, most a legegyszerűbb alap receptet készítettem el:..
Rippel Feri hozta be a köztudatba leginkább a ketogén diétát, ami tulajdonképpen nem is fogyókúra, hanem életmód, melynek egyenes következménye a testsúly csökkenést. Az artista korábbi nyilatkozataiban még annak is hangot adott, hogy csodás átalakulását és diétáját még a NASA is tanulmányozza, így…..
A sütőtök egy igazi csodaszer, melyet érdemes gyakran fogyasztani az őszi-téli időszakban. Béta karotin és C vitamin tartama miatt erősíti az immunrendszerünket a bacis időszakban. Ráadásul most indul be a szezonja is, így egyértelmű, hogy egy remek kis összeállítással köszöntjük az ősz kezdetét.…..
Esti nasizáshoz nyújtunk ismét egy kis segítséget. A chipset és a csokit most is felejtsd el, helyette egyél sajtot idénygyümölccsel...
A sárgarépa-datolya kombináció fenséges az év bármelyik szakában. Ráadásul a datolya édessége miatt a nasinkhoz nem kell édesítőszert hozzáadni. 20 perc alatt szuper egészséges és elképesztően finom desszertet készíthetünk...
A szőlő már az ókori rómaiak és görögök által is kedvelt gyümölcs volt, melyből az isteni nedűt, azaz a bort nyerték. Az ősz szüretekben gazdag időszak, a szőlő pedig ilyenkor nem csak, mint boralapanyag értékelődik fel, hanem mustként vagy szemezgetve is fogyasztható. De itt is érvényes az, hogy a…..
Összeállításunkban egy csokorba gyűjtöttük azokat a szuperélelmiszereket, amelyek rendszeres fogyasztásával erősíteni tudjuk immunrendszerünket. Ráadásul most hat szuper praktikát is megosztunk veletek annak érdekében, hogy az alapanyagokban rejlő ásványi anyagokat és vitaminokat a legjobb formában…..
Köztudott, hogy a C-vitamin mennyire fontos az egészségünk, az immunrendszerünk számára...
A josta a ribiszkefélék családjába tartozik, a feketeribizli és az egres (piszke) keresztezéséből jött létre. Németországban fejlesztették ki 20. század elején, a piacon kb. a 70-es évek óta kapható. Termése sötétlila színű, sima héjú, és szőr nélküli gyümölcs, melynek húsa zöldes színű, s apró…..
Valami egészen elképesztően brutálisra sikerült a mindent bele ebédünk. Ráadásul tényleg öt perc alatt el is készült, tele van vitaminnal, ásványi anyaggal és még hosszan tartó teltségérzetet is biztosít. Mi kellhet még egy tökéletes nyári ebédhez?..