Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takácsatka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megittam ma este egy üveg Font-kövidinkát. Nagy esszét ebből nem írok, nem arra való. Viszont rettenetesen örülök, hogy létezik ilyen bor néhány (hét és fél) százasért: önfeledt, vidám, tiszta és egyszerű. A folyékony Szabolcska Mihály. Van benne rengeteg szénsav, a…..
Piszok nehéz úgy kóstolni egy bort, ha folyamatosan az előző évjárathoz hasonlítgatja az ember gondolatban. Főleg ha az előző évjárat épp nem forog egy másik pohárban, csupán a múlt emlékeinek ködös felhőjéből meg az akkori irományokból lehet kihalászni, milyen is volt.…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Bayer Zsolt már az Iwiwen toboroz előfizetőket vagy legalább vásárlókat a Magyar Hírlapnak, miközben Széles Gábor nagy tervei szépen csendben elhaltak. A vidéki lapokról szőtt álmok után, a Somogyország például az indulás után alig fél évvel megszűnt, az online kiadás…..