Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bh0213

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almúnia, agrárreform, bor- és mézügy, eurozóna, statisztikai jelentés, adóügyek. Utolsó hetét és utolsó heti plenáris ülését tartotta az Európai Parlament Strassbourgban. (Mint ismeretes, ez az a hét, amit a franciákon kívűl mindenki ellenez, ugyanis az év 13 hetén az EP…..
Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Dr. Becsey Zsolt, Dél-Alföld Európai Parlamenti képviselője. Az elmúlt év értékelése mellett aktuális, Szegedet és a Dél-Alföldet érintő problémákra is kitért. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy nagyon kevés pénzről döntenek…..
A tegnapi nap folyamán az Európai Parlament elfogadta régiónk EP-képviselőjének, Dr. Becsey Zsoltnak a jelentését, arról az Európai Bizottsági javaslatról, mely szerint három évvel meghosszabodna a jelenlegi szabályozás arról, hogy az EU-n kívül bejegyzett, de az EU-n belül…..
...címmel konferenciát tartottak Szegeden, a városházán! Köszöntőt mondott volna Dr. Botka László polgármester, helyette alpolgármesterét Dr. Solymos Lászlót kérte fel erre a feladatra, aki éppen távozni készült szépen csöndben elosonva, amikor Kozma József viccsesen…..