Regisztráció Blogot indítok
Adatok
So5ika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
So5ika 2022.09.14 23:16:00
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Az AS Roma elleni hazai mérkőzésen hiába játszott nagy fölényben, s hiába szerzett korai vezetést a Juventust, Massimiliano Allegri csapatának ezúttal is mindössze egyetlen ponttal kell beérnie. "A szezon hosszú, de azt kockáztattuk, hogy a vége felé még egyet kapunk egy másik szögletből. A Juve…..
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
So5ika 2022.08.15 21:27:42
A versenynaptár februárban is igen sűrű lesz a Juventus számára, s az Inter elleni Olasz Kupa elődöntőt megelőzően a címvédőnek a bajnokságban kell helytállnia, egy papíron talán könnyebbnek ígérkező mérkőzésen a címvédő a Sampdoria otthonába látogat. A jelenlegi szezon során a genovai csapat a…..
So5ika 2021.01.30 19:12:33
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
So5ika 2020.08.07 21:20:39
@Rocky80: bizony. A feladat adott.
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
Beppe Marotta úgy gondolja, hogy most a játékosokon a sor a bizonyításra, amire adott is a lehetőség a szerdai BL-meccsen a Sevilla ellen. „Ma este bizonyítanunk kell, hogy jók vagyunk a tények tekintetében, és nem csak a számos elismerés tekintetében, amelyekben részesültünk.” - mondta a nyáron…..
A ma este, Monacóban rendezett sorsolás eredménye szerint a tavaly a nyolcaddöntőben két emlékezetes mérkőzésen, a Bayern München ellenében elvérző Juventus a Bajnokok Ligája 2016-17-es kiírásának csoportkörében a H jelű négyesből rajtolva próbál majd európai babérokra törni, s ennek érdekében a…..
Azerbajdzsán vezetőedzőjét, Robert Prosinečkit szinte sokkolta a Juventus új szerzeményének állapota. "Még dagadtabb mint én" - kommentálta az edző a játékos testsúlyát. Az argentin támadó rekordot jelentő 90 millió eurós összegért csatlakozott idény nyáron az olasz bajnokhoz, úgy tűnik azonban,…..
So5ika 2016.08.12 07:20:30
@niccolo: +1 Ez kurva jó volt! :D
Hétvégén robbant a bomba, hogy a Juventus valóban komolyan gondolja, leigazolja a Napoli gólkirályát, Gonzalo Higuaínt, s a torinói klubot még az argentin támadó 90 millió eurós kivásárlási ára sem riasztja el. Onnantól kezdve szinte óránként érkeztek az újabb részletek, s mostanra mindenki biztosra…..