Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsia

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az író minket kért meg levele közlésére, melyet dr. Ötvösön keresztül jutatott el hozzánk. Tisztelt dr. Semmilyen Zsolt! Talán a legnagyobb meglepetésem ez évekből, hogy megtudtam: Magyarország nem keresztény ország. Ez az ország, mely fennen hirdette, hogy ezer éven át "védte a keresztény…..
Borsia 2018.03.22 21:57:02
@N. Barbie: Melyik országból írsz? Miért nem itthon nyalod viktor királyod seggét? Csak nem abban a fertő Bécs városában, vagy ne adj Isten Svédországban? Ott kommentelj, ne itt
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
Borsia 2018.03.11 20:44:05
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Jó is lenne ha elhúznál innen. A vadászat témához: Semjén nem csak Svédországba jár ki. Jár Orosz országba, Afrikába és még pár egzotikus helyre is. Az is gusztustalan ahogy vadászik, nem hajnalban, a fagyban megy hajtani a vadat, hanem milliókat fizet egy lelőt vadért. Nem vadász hanem egy nyálas műmajom
Borsia 2018.03.11 21:11:09
@felső határ nincs:
Legyenek a te uraid a népkonyhán. Én a tisztességgel 2 műszakban megkeresett fizetésemből vadászok. Nem a másoktól ellopott pénzből. A szabadidőmben pedig vadat gondozok, hogy tudjak mire vadászni. Ja és trófeám sincs mert azt minden valódi vadász gusztustalannak tartja
Borsia 2018.03.11 21:26:31
@a nemzet fogatlan provokátora:
Nem sport, hanem úri hobbi. Látom a vadászáshoz se sok közöd van. A szerinted "klasszikus" kutyás nyomkövetős vadászat nem létezik csak a filmekben. Angliában van kutyás, lovas rókavadászat. Nálunk jellemzően hajtó vadászat van, ami kb 10k napi gyaloglást jelent és kis részben lesből vadászás van.
Mindenki számára óriási meglepetésként hatott, hogy a tegnapi hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson a függetlenként induló Márki-Zay Péter nyert, ráadásul 16%-os fölénnyel. A belső fideszes mérések pedig biztos győzelmet ígértek a jelöltjük számára, több forrás szerint akár 60%…..
Rezsiszilárd szerint aki csökkentené a gáz árát, az be akar avatkozni a választásba...
Borsia 2018.02.15 22:10:18
@különvélemény: 8 európai országban is olcsóbb a gáz mint nálunk. 20 ország tud 1 havi átlagkeresetből több gázt venni mint mi.
infogram.com/gazarak-europaban-1g6qo2qg4q8yp78
Hazug bérenc
Borsia 2018.02.16 07:00:07
@droid_: Azért érzitek, hogy egy korábbi rendszerre hajaz amiket írtok. A szemét kapitalista nyugaton haldoklik a szabad piac, a kapitalizmus. Csak nálunk van kánaán. A külömbség csak hogy most mindenki szabadon elmehet és megy is és beszámol róla hogy mégse haldoklik A szabad piac
Borsia 2018.02.16 10:28:39
@droid_: Nem vagy konkrét személy. Egy fidesz troll szelídebb verziója vagy. Nem akarlak sértegetni, csak felhívni a figyelmed a kettős mércére. Amit én írtam, ahhoz statisztikát és egy honlapot is mellékeltem. Akinek írtam, az csak légből kapott számokat. Könnyen kideríthető az évszám mert pontos GDP összegeket ír, csak rá kell keresni. Azaz nem biztos az általad erőltetett 2011. Nem tudom hány éves vagy, de én éltem már amikor minden központosítva volt, amikor nem volt szabad piac, nem volt szabad oktatás és ha valaki kritikus volt a rendszerrel, az hazaáruló volt és idegen ügynök. Na most pont ennek tolod a szekerét. Lehet hogy az előző rendszer váltás békés volt, a következő már nem biztos hogy az lesz
Az óriásplakátról zajlik a vita. Igazságtartalmát kétségbe vonják az érintett ellenzéki politikusok. Mondandójukat úgy hoznám közös nevezőre, hogy a kormányzati kommunikációtól eltérően szükséges rossznak tartják a kerítést. Nem szeretik, de tudomásul veszik a déli határzárat. A kép közepét ugyebár…..
Borsia 2018.02.01 21:37:18
@Zöldi László: Hagyd, úgyse értik.
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..
Borsia 2018.01.19 20:32:06
@taga20: Neked kéne elolvasni. A balib egy igazi fidesztroll. Más blogokban is pont így trollkodik. Lenin meg arra hivatkozik, hogy mindenki lop, akor miért ne a Nemzeti lopokodóra szavazzon.
Borsia 2018.01.19 21:27:19
@taga20: Ha olvasok tőle egy valódi értekezést, hogy miért korrupt és veszélyes a Fideszre szavazni, tőle is és tőled is bocsánatot kérek. Addig maradok abban a hitben, hogy egy troll.
Borsia 2018.01.19 21:32:56
@dare: Lehet, igazad van. Újra olvastam többször is és tényleg irónia. Védelmemre legyen mondva, a trollok is hasonló gondolatmenet mellett írnak
A román kormányfő elfogadhatatlan és az európai politikai kultúrában értelmezhetetlen, sötét időket idéző kijelentése a lehető legrosszabbkor, az Erdély elcsatolását ünneplő román centenáriumi év és a magyar választási kampány kezdetén hangzott el. Mihai Tudose uszító szavai nem szálltak el a…..
Borsia 2018.01.12 20:31:04
@szil_: De ez a székely zászló. Okosabb lett volna ha hallgatsz
Miniszterelnökünk valaha újságírással kacérkodott. A Magyar Narancs első évfolyamaiban figyelemre méltó jegyzetekkel vétette észre magát. Aztán elsorvadt a publicisztikai vénája, ő és pártja a „MaNcs”-csal is szakított. Most pedig íme, teljes vértezetben áll előttünk egy hajdani ateista, aki…..
Borsia 2017.12.25 20:21:09
@négyláb:
Lehet jekemtkezni a fizetésért. Lehet hogy balos volt a média, ami nagyon nem tünt fel senkinek, de ez a hazug, karaktergyilkos, propaganda média az 1938-as Németországban volt.
Borsia 2017.12.25 20:27:04
@négyláb: Ha, azért mert van önáló véleményem, 120 feletti IQ hányadosom már "libsi" vagyok, akkor szívesen találkoznék személyesen is :)
Vásárlóként elvárom, hogy a webáruház ingyen szállítson, a futárszolgálat időben és épségben szállítsa a cuccot. Ez a minimum...
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
Borsia 2017.12.01 18:47:47
@Ritkabeteg:
Na jó, a sok szakértő aki eddig hozzászolt: Normálisak vagytok? Ha ennyire közötök nincs ehhez a szakmához, akkor szakmai szerű tanácsot ne adjatok, sőt dg-t se állítsatok már fel. Legalább 30 fajta vizsgálata volt, mind negativ eredménnyel, kivéve a varicocelét, aminek a műtétjébe nem egyezett bele. Ha nincs organikus eltérés akkor pszihoszomatikusak a panaszok. Komolyan azt hittem hogy ez egy vicc poszt, de látva a reakciókat nem véletlenül van ez a kormány. Szerintem Soros mégerzi
Borsia 2017.12.01 23:01:25
@Ritkabeteg:
Ha már megvan a diagnózisod miért jársz a sok sarlatán orvoshoz? Gyógyítsd meg magad. Ezek a képzetlen (10-12 év tanulmány) orvosok ennyit tudnak. Az élet a legnagyobb bajod. Ami megcsavarodott az nem a törzsedben van, hanem a toronyoban
Praxis Levágtam az ujjbegyemet 2017.05.09 06:02:05
A doktor urak láthatatlanok voltak. Szerintem ha artériás vérzésem lett volna, azt sem vette volna senki észre. Egy vágódeszkán pörkölthöz vágtam kockára a sertéslapockát, amikor a gáztűzhely rácsozatára tett deszka megbillent és én a szamuráj késemmel levágtam a bal kezemen a mutatóujjam begyét. A…..
Jelenlegi tüneteim: nyirokcsomó duzzanat és fájdalom, nyelvdagadás, minden izmom és ízületem fáj, erős nyomás a tarkómban, rángatózás, remegés, izzadás, egyensúlyzavar, arcideggyulladás. Tisztelt Praxis!   Megszerezném osztani, hogy mi is történt velem 2 éven keresztül hátha segíthetek ezzel…..
Borsia 2017.03.12 20:00:30
@she_wolf: Üdv. Rég olvastam ekkora marhaságot. Agyi köd... édes istenem. Viszont azzal bio izével tévedtek, ennek a poszternek pont ez való nem az orvostudomány. Rezegtesse a bio agyát a ködben és ne a valódi betegek elől rabolja az orvos idejét
Borsia 2017.03.12 20:23:38
@fekete macska a fűben: Lépj már túl a rezgéseden. Terjeszd az igét az olyanoknak mint a poszt írója meg a hozzád hasonlók. Keres olyan blogot ahol az ufókról, yettikről meg csodadoktorokról beszélgetnek. Ott biztos kíváncsiak milyen csoda gyógyulásod volt. Itt csak bosszantó
Annak ellenére, hogy járulékaimmal fenntartom a szociális ellátórendszert, nem kapok érte cserébe semmit, ja, de igen, ma kaptam egy jó adag megalázó, lekezelő, önkényes bánásmódot. Kedves Praxis Blog!   Szeretném megosztani Önökkel a következő történetet. Sajnos…..
Borsia 2017.02.10 18:15:24
@Fergio: Mindenki aki ennyire okos, gyógyítsa saját magát. Nem kell a tb-d okoska. Szűnjön meg az állami ellátás. Mindenki valós áron fizessen az orvosnak mint a középkorban. Rájössz kispofám, hogy azt a tudást kemény aranyakban mérik. Majd ha valóban fizettél azért, hogy mentsék az életed, akkor majd beszélünk.
Borsia 2017.02.11 16:52:31
@Fergio: Soha nem fogadtam el hálapénzt. Biztos van az az összeg amiért meg lehet engem is vásárolni, de még senki nem próbálta meg azt az összeget. Nem, én 3 műszakban dolgozom, hogy meg éljek.
Több orvos balfaszsága, bűne kellett hozzá, hogy szeretett feleségem meghaljon. „A bűn mindent beszennyez. Mindent elborító bűz ez, megrontja a szeretetet, megfertőzi a házastársak szobáját, az újszülöttek bölcsőjét, még a napmelegben bágyadozó virágokat, még a rügyeiket…..
Borsia 2017.02.10 19:47:17
@swiss blend: Nem annak.Arra nem ez a blog való. A véleményemet írtam. Orvos nélkül annak idején ki élte volna túl. Lehet a sokat szidott orvos nélkül is élni. Vagy meghalni
Praxis Megloptak a kórházban 2017.01.26 06:29:16
Végül aláírtam a papírt, és jobb ötlet híján távoztam a kórházból - a körülbelül 70 ezer forintot érő telefonom és 17000 forintom nélkül.  Jó estét, sziasztok!   Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi pofátlanság…..
Borsia 2017.01.26 20:51:29
@she_wolf: Nem, nem minden esetben készül értékleltár. Magatehetetlen, eszméletlen beteg vagy nem beszámítható (részeg, demens) betegről készül leltár. Ezt írja elő a jogszabály. Az egész poszt kamu, uszítás. Életszerűtlen. Persze, aláírta, hogy nincs értéke, aztán feljelent. Arról már nem beszélek hogy "pánik roham" mit keres egy sürgősségi osztályon. 20 éve még hisztinek hívták bno kód nélkül. Na jól fel b@szott ez a kamu poszt.
Borsia 2017.01.26 21:55:55
@she_wolf: Csak már rohadtul bosszantó, hogy egy kamu posztban hergelik az embereket. Mert minden egészségügyi dolgozó tolvaj, dilettáns, gyilkos. Csak tudnám, hogy akkor miért jön 80-100 ember naponta (azaz közel 3000 ember egy hónap alatt) a sürgősségire. És mindenki tokától-bokáig kivizsgálva. Na befejeztem.
Minden reggel átnézem a híreket. Egy polginak tájékozottnak kell lennie ugye? Sok sajnálatos és örömteli hír is akadt, sajnos utóbbi kevesebb. Viszont volt két hír, ami nem hagy nyugodni. Egy napon olvastam mindkettőt, és szinte ordított az arcomba. Az első így szól:  2018 nyarára bezár a…..
Borsia 2017.01.26 21:07:38
@VaradiJanos: Anyádat miért nem fogadta be egy rotációs kapa mielőtt megellett téged te gyökér. Egy 11 éves gyermek fagyott halálra te egyszerű. Bravó
Borsia 2017.01.26 21:21:31
@conchita wurst:Mondom, lehet a család a hibás, sőt. Qrvára mindegy hogy munkásőr vagy Fradi biztonságiőr. Az államnak van eszköze, hatalma, erőforrása hogy megvédje ezeket a gyerekeket. Vagy ne engedje megszületni vagy időben helyezze biztonságba mind fizikailag mind érzelmileg. Ennyi
Hiába kínlódok és küzdök, mint ahogy a ház sem épül fel magától, a kenyér sem sül meg magától, úgy a beteg sem gyógyul meg magától.  Sziasztok!   Sokadszor, de hátha: ismer valaki olyan orvost, aki multirezisztens mrsa fertőzés és tályogjainak vénás kikezelését…..
Borsia 2016.12.21 13:41:23
@she_wolf: Köszi a magyarázatot. Azért olvastam már itt olyan posztot is aminek volt értelme. Ennek nincs, de már nem ismétlem magam. Igen jó lenne egy Zj-t vagy ambuláns lapot látni. Azt se értem, ha valahova posztolok utána miért nem olvasom a hozzászólásokat.
Orbániában elkezdődött a ráhangolás a 2018-as választásra, és hogyan másként, mint eufórikus állapotot előidéző - legalábbis az elvakult fidesznyikokban - „mondások” sorával. Manapság már nem működik a „rezsicsökkentés”-szlogen, hiszen világszerte olcsóbb az energia, mint amennyivel szeretett…..
Borsia 2016.11.22 13:59:58
@Ballib cenzúrázók réme 19: Azért kiváncsi lennék arra a statisztikára, hogy a lengyelektől és a szlovákoktól arányaiban többen mennek. Én az egészségügyi vonalat ismerem nagyából, ott biztos hogy arányaiban sincs annyi lengyel és szlovák nyugaton mint magyar.

"Ez persze nem azt jelenti hogy nincs senki akik tőlük jobbak.
Hogyne lenne."
Én sajnos nem látom, hogy lenne bárki aki jobb lenne. Vagy ugyan olyan mocskos banda mint a mostani vagy rosszabb. Azt aki bármilyen választott tisztséget kapott, le kellene mondatni, és csak olyanok kerűlhetének be, akik még soha nem voltak ilyen tisztségben.
Borsia 2016.11.22 14:21:39
@Bolsi Buster: Mondanék egy példát: A versenyszférában az orvosok jövedelme lényegesen jobb mint a közszférában. Megemlik az orvosok bérét, ezért kevesebben vállalnak másodállást vagy mennek át a versenyszférába. Kénytelen ott is emelni a béreken. Viszont az áraink is kell emelnie. Akkor kinek éri meg az állami beavatkozás? Csak az államnak, mert így több adót szed be.
Borsia 2016.11.22 15:04:58
@Bolsi Buster: Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nincs szükség a béremelésre. Szükség van, de ezt a gazdaságnak ki kell tudnia termelni. Hangzatos az 50% béremelés, de az nem 50%, ha az infláció követi. A Te optimista számításod szerint is a 40% csak 38% lesz. Ha holnap mindenkinek az országban megemelik a bérét 50% akkor biztos, hogy nem 2% lesz az infláció. Akár tetszik, akár nem, ezek válsztási igéretek, amiknek úgy is csak egy része lesz valamilyen szinten megvalósítva. Emelnek 10000 Ft-ot a minimálbéren. Az országba ömlik be az uniós pénz, amit ha normálisan használnának fel és nem a mutyi menne, már rég olyan gazdaság élénkítő szerepe lenne, hogy nem kellene ígérgetni. Nem vagyok gazdasági szakember, nem is értek hozzá, de azt józan ésszel is látom, hogy milyen túlszámlázások vannak. Nálunk van a világon a legdrágább autópálya kilométer. Az alföldön. Nevetséges és gyalázatos. A stadionokról nem beszélek. Annak milyen gazdaság élénkítő szerepe van????
A nagy öröm és babavárás közben azonban nem tudtunk elmenni amellett a tény mellett, hogy D. László el akarta venni a gyermekünket a hanyag hozzá nem értése által. Tisztelt Praxisblog,   A mi sztorink a következő: Külföldről hazaköltöztünk pár évvel ezelőtt, hogy…..
Undorító az orvosok nemtörődömsége, a hanyag munka, a bunkóskodás, és a betegek hülyének nézése. Tisztelt praxis blog!   Eddig csak lelkes olvaso voltam,de nem tudok mar elmenni amellett, ahogy az emberekkel bánnak a jaszberenyi korhazban! Tavaly tavasszal, nott egy dudor az alam allam alatt,…..
Borsia 2016.09.20 07:12:58
@asztalosani: Ha nem értesz hozzá, ne írj ekkora baromságokat. Nem tesznek ilyen tányéros sebre szívó drenázst és nem zárják. Annyira hülye vagy ehhez is mint az élethez, azért vagy egy gerinctelen féreg. A poszthoz meg hozzá se szólok, mert az is csak egy fröcsögés.
Borsia 2016.09.20 07:13:57
@Borsia: Tályogos seb akart lenni, csak a telefon átírta.
Praxis Hetekig hagytak szenvedni 2016.08.26 05:48:43
Tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ez az egész eset egy kisebb katasztrófaként is felfogható, és mint olyan, apró hibák láncolata.  A háziorvosom pedig örüljön, hogy nem említem meg a nevét, olyan gusztustalanul viselkedett. december 18-án történt velem egy idióta baleset. Az év utolsó…..
Borsia 2016.08.26 22:18:57
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Gyönyörű leírás. Profin megfogalmazva. Nagyon sajnálom a posztolót, mert tényleg nagy fájdalmai lehettek. Azért akkora hibát nem látok én se az első ellátásban. Talán ha az ország legjobb radiológusa nézi karöltve a legjobb szájsebésszel, akkor megoperálták volna. Vagy ha 1 hét múlva visszamegy ahogy a zárón volt. A háziorvosra nincs mentség. Valószínű bicskanyitogató stílusa volt és rossz helyre küldte. Remélem szövődmények nélkül épül fel.
Borsia 2016.09.11 06:16:09
@saccha: Köszönöm, hogy visszajelzett. Ritkán teszik a posztolók. Továbbra is az a véleményem, hogy igenis hibázott a háziorvosa, mert feleslegesen rossz helyre küldte tovább. A stílusára csak a posztban következtettem, eszerint hibásan. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem ment vissza kontrollra mondjuk 1 hét múlva, ha a zárón is rajta volt?
Borsia 2016.09.14 17:10:37
@saccha: Köszi a választ. Általában az ambuláns ellátás illetve a zárón rajta van, hogy panasz esetén azonnal egyebekben pedig a megbeszélt időpontban kontroll. Senki eü dolgozó nem akarja, hogy szenvedjen a beteg. Ha 1 hétig nem javul, vissza kell menni. Sajnos telefonon általában lerázzák a beteget, de személyesen már nehezebb. Senki ne szenvedjen feleslegesen, erre még jogszabály is van. Remélem többé nem kell kiállnod semmi hasonlót.
Praxis Minden kórházban lopnak 2016.08.23 06:00:00
Nem fér a fejembe, hogyan visz rá a lélek bárkit is, hogy egy kórházban lopja meg a betegeket. Nincs ezeknek lelkük, hogy mások nyomorán és szenvedésén nyerészkednek? Tisztelt Praxis!   Sokat olvasom az oldalt, lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de valamiért a kórházi…..
Borsia 2016.08.25 07:50:45
@asztalosani: Egy sunyi gerinctelen lény vagy, aki a névtelenség mögé bújva rágalmaz. Az egészségügyi dolgozók közt is van tisztességtelen ember, de még se ez a jellemző. Elvégre hallottam, hogy volt rá példa, de idáig személyesen csak olyat tapasztaltam, számtalanszor aminek rendőrségi következménye lett, hogy látogató illetve betegtársa lopta meg. Annak idején csak látogatási időben és csak a portán keresztűl személyi bemutatása után lehetett bemenet a kórházba. Miért kell uszítanod és rágalaznod te gerinctelen pondró egy olyan posztnál, ami egy társadalmi problémára mutat rá és nem egészségügyi dolgozók ellen vagy mellett szól. Szánalmas vagy
Soha nem fogom tudni megbocsátani, hogy hagyták őt meghalni, szimulánsnak tekintették, ahelyett, hogy megpróbálták volna megmenteni és meggyógyítani. Tisztelt olvasók!   Fájdalmas történetet mesélek el önöknek, amely a mi családunkban esett meg már 2 évvel ezelőtt. azóta…..
Borsia 2016.07.26 23:59:30
@she_wolf: Szerencsére jelezte egyből, hogy kire gondolok ;) Bocsánat, hogy nem voltam érthető. Bár néha lemész az ő szintjére, de megértem. Bár..."ne vitatkozz egy hülyével, mert lesülyedtsz az ő szintjére és legyőz a rutinjával"
Borsia 2016.07.29 12:18:54
@karcsibácsi: Látatlanban nekem is ez a véleményem. Valószínű, hogy a fiatal, egyébként egészséges szervezet sokáig kompenzált, majd összeomlott és lett a vége egy malignus szívritmuszavar. Mondom látatlanban
Borsia 2016.08.01 15:34:52
@dioda: karcsibácsi tökéletesen leírta az én véleményemet is. Ezért feltételezem, hogy ez állhatott a halál hátterében. DCM sok mindentől kialakulhat, alkhol, kemoterápia, kezeletlen magasvérnyomás, infarktus,... stb. Köztük a myocarditis is vezethet ide. De az élsport is okozhatja, főleg, ha nem is volt teljesen egészséges a szív. Sajnos a sportorvoslásban is láttam sok hiányosságot (Pl ergometriát csinálnak ECHO nélkül), így lappanghatott sokáig ez a szívbetegség. Igen, egy EKG azért már elég beszédes lett volna.
asztalosaninak meg a trollkodása, bár bosszantó, de azért írtam, mert főleg egy ilyen posztnál, olyan fölösleges. Ráadásul pontosan nem is ismerjük az összes részletet, sem az összes fél véleményét.