Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAQlyás Menyét

0 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar újságírás csúcsa.Nincsen fennebb.Nincsen magyar újságíró,aki képes lenne többet képzelni magáról meg a lapjáról,mint a 444 műűűvészei. Onnan nézve minden csak lennebb lehet és majd ők megmondják, mi mit számít. Szelektív ténykezelés,célzatos, irányítottválaszos  kérdések előzetes koncepció…..
FAQlyás Menyét 2020.11.08 23:33:30
@FAQlyás Menyét: * encikk = e cikk
Képzeld el, hogy te vagy isten, vagy isten egy nagy hatalmú, nagy tudású küldötte, és azért jöttél a Földre, hogy eljuttass egy nagyon fontos üzenetet, sőt, a legfontosabb ismeretet, hírt (evangéliumot) az embereknek! Ha nem is űrhajóval szálltál le, hanem embernek születtél, de te vagy isten, vagy…..
FAQlyás Menyét 2020.09.06 21:20:15
@Brendel Mátyás: Van egy olyan jelenet az egyik evangéliumban hogy megjelenik Mózes a hegyen, és együtt éjszakáznak ott Jézussal. Éehet hogy néhány száz év óta akkor már halott volt, de mit számít az Istennek? :)
Ateista Klub A szűznemzés meséje 2020.08.15 11:25:00
Nemrég Vermes Géza "A zsidó Jézus" c. alapján arról a legendáról írtam, miszerint Jézus isten fia, konkrétan arról, hogy az evangéliumokban szereplő kijelentések nem feltétlenül jelentenek sokat, mert ez egy metaforikusan értendő, bevett kifejezés volt akkoriban. Ennek kapcsán felmerül a szűznemzés…..
Boldogkői Zsoltnak és Nagy Gergelynek nemrég már volt egy élő vitája, amelyről írtam egy kritikát. Sajnos már abban a vitában is  felkészületlenül állt ki Boldogkői, és Nagy Gergely ezt igencsak kihasználta. Már akkor abban maradtak, hogy lesz folytatás. A koronavírus járvány alatt ezt meg is…..
FAQlyás Menyét 2020.05.21 21:34:55
@BonFire: Ha kívülállóként (se ateista, se vallásos nem vagyok) beleszólhatok: A legtöbb ilyen, beszédközpontú videócsatornának nincs létjogosultsága, legalábbis mozgóképként (az esetleges grafikák, ábrák, bevágott képek a beszédhez képedt kevés információt adnak hozzá, sokszor azt is erőltetve, csak azért hogy vizuálisan feldobják). Sokkal több értelme lenne hangmegosztásnak, pl ateista/agnosztikus podcast indításának. Ami netről is lejátszható, de le is tölthető, és fizikai munka, sportolás közbenó netkapcsolat nélkül is hallgatható. Persze linkelni lenne érdemes itt, és egyéb helyeken, hogy tudjanak róla és feliratkozzanak rá.
-Elkezdődött már az adás? -Á, mégcsak a csíkok vannak meg a sípolás...mostmár nem sípol. -Átváltott már beállító ábrára? -Még nem...na mostmár igen. -Szóljál, hamár az óra van!Valamikor a nyolcvanas években, mikor még általánosba jártam, ilyen módon vártuk minden…..
Modorosblog Főnök-magyar szótár 2019.09.21 15:09:03
I need your help with... = Kérlek, csináld meg helyettem...
FAQlyás Menyét 2019.10.11 20:01:54
@MAXVAL bircaman közíró: Multinacionális cégnél én is dolgoztam legalacsonyabb pozícióban (árufeltöltőként Tesco áruházban, de ugyanolyan raktárházban is komissiózóként). Mondjuk igaz hogy nem multinál is alacsony pozíciókban dolgoztam. Ja mindezt csak azért írtam le hogy igazat adjak neked, ilyen helyeken tényleg ritkán hangzanak el ilyen mondatok és elvárások - szerencsére.
FAQlyás Menyét 2019.10.11 20:33:43
@Sákif za morro?: Mondjuk én is kétlem hogy legalacsonyabb pozícióban dolgozik multinál. Eggyel feljebb írtam hogy én ott dolgoztam többször is - esélyünk se lett volna netezni közben.
2014 óta 300-nál is több jegyautomata működik városszerte és az agglomerációban. A főváros egyik legforgalmasabb pontján viszont egyetlen darabot sem sikerült elhelyezni. ..
FAQlyás Menyét 2019.01.19 06:49:16
@VT Man: Ismerjük az átneveztetés gyalázatos történetét, emiatt igenis Ferihegy.
    A női lét mindennapjai a reklámokból csodásnak tűnnek. Egyébként is szuper nőnek lenni, de az biztos, némileg árnyaltabb a kép, mint a filmek szünetében. Akshara Ashok brutálisan őszinte grafikái következnek erről az ellentétről. Illetve kis ízelítő, hisz az instán (ITT) még többet találsz…..
„A természetes kreatív lendületet soha nem a tehetség hiánya akadályozza, hanem a hozzáállásunk.” (Robert Greene) Hogyan van az, hogy gyermekként végtelen távlatokat látunk? Nincs semmi, amit elképzelhetetlennek tartanánk. Akár egy papírdobozzal vagy egy darab bottal huzamosabb ideig képesek vagyunk…..
Minden októberben előkerül az óraátállítás és a téli időszámítás kérdése, hiszen nagyon sokan okkal gyűlöljük a téli időszámítást: december közepén már 4 óra előtt sötétedni kezd, pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. A Jobbik többször is kezdeményezte már a téli időszámítás eltörlését,…..
El kell búcsúzni néhány dologtól, amikor egy hátizsákkal indulok útnak egy hónapra, ilyen a minden napi tiszta zokni és póló. Minden este gondosan kiteregetem a bakancsomra a zoknim, hogy reggelre kiszellőzzön, másnap úgyis csak az első percben kellemetlen érzés felhúzni a kicsit megkeményedett…..
Kőkeményen benne vagyunk a klímaváltozásban, a nap már nem süt, hanem éget, az időjárás megbolondult, gyönyörű bolygónkat unokáink valószínűleg már sohasem fogják olyannak látni, mint mi, a helyzet még nem reménytelen, de egyre vészesebb viharfelhők kezdenek gyűlni közös szép jövőnk felett. Vajon…..
FAQlyás Menyét 2017.08.16 22:01:38
FAQlyás Menyét 2017.08.22 00:26:32
Komoly támadás indulhat a torrentezés ellen: az Európai Bíróság szerint az internetszolgáltatók akár közvetlenül is blokkolhatják az ilyen site-okat. Ez akár teljesen elérhetetlenné teheti az oldalakat, de tényleg véget vethet a kalózkodásnak? Esetleg lenne jobb megoldás a letöltések ellen?…..
FAQlyás Menyét 2017.06.28 09:32:46
@midnight coder: Szóba se hoztam a mobilnetet. A podcast-eket le lehet otthon is tölteni, számítógépre, aztán mp3-lejátszóra átmásolva munka vagy szabadidős elfoglaltság, sportolás közben hallgatni. Nem csak mobilnet nem kell hozzá de a telefont magunknál tartani se - ha van egy mp3 lejátszónk. Ezt egyszerű munkás is megengedheti magának. Én is így szoktam tenni.
Blogozine SOHA ne fuss így! 2017.04.19 08:10:00
A tökéletes testért igenis szenvedni kell, mivel nem mindenki születik tökéletes Barbie babának. Sajnos. Én sem tartozok közéjük. Mióta az eszemet tudom aktívan sportoltam (kivéve az elmúlt kb 10 évet). Atlétikáztam, futottam, úsztam, kosaraztam és még fociztam is. Szóval mindent, ami…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
FAQlyás Menyét 2017.05.14 10:45:09
@Durrell: De van erre valami okuk amihez kötik? Pl vallás, egészséggel összefüggő dolog, stb. Ha igen, mi az, tudod?
Bárki bármikor nekünk szegezheti a kérdést, hogy “Na, és te mivel foglalkozol?” Erre sokan csak makogni tudnak, többen kliséket puffogtatnak, néhányan pedig igen velős, világos és figyelemfelkeltő, pár mondatos bemutatkozást adnak elő. Mindannyian szeretnénk a harmadik csoportba tartozni, és a…..
Lady Bikinit fel! 2017.05.07 18:12:36
Lassan közeleg a nyár, úgyhogy hoztam nektek pár fürdőruhát, amik egy kicsit másképp néznek ki, mint az átlagosak. Az is biztos, hogy én nem venném fel őket sem napozáshoz, sem úszáshoz, sem pedig másmilyen elfoglaltsághoz. Viszont akadnak olyan bátor nők, akik kétség nélkül viselik ezeket. Itt egy…..
FAQlyás Menyét 2017.05.09 12:25:26
@Magyar Gábor6817: Jogos! Én is pont ezt akartam felvetni. Hogy hülyeség az egész, járjatok naturista helyekre, ott ilyen értelmetlen dologgal mint a fürdőruha, nem kell foglalkozni!
Golden Dawn Levél az ismeretlenhez 2017.02.13 18:06:19
Hiányzol. Te, ki nem tudom hol vagy most, vagy mit csinálsz. Nem tudom neved, sem azt, hogy magas vagy-e vagy alacsony, szőke vagy barna, közel vagy-e hozzám, vagy éppen a világ másik felén. Te, ki csupán egy alaktalan, homályos látomás vagy szívemben, mégis Te hiányzol.  Te, kinek vállára…..
FAQlyás Menyét 2017.03.25 20:20:02
Néhány évvel ezelőtt még eseményszámba ment, ha elkészült egy magyar sorozat, ami nem szappanopera, hanem rendes dráma, vagy sitcom, ahogyan azt a nagyok is csinálják. Most meg ott tartunk, hogy néhány hazai portéka szinte mindig műsoron van, és arra is nyugodtan lehet számítani, hogy újabbak…..
FAQlyás Menyét 2017.03.12 12:19:18
@Zamasu: Már meg is untam az ajánlóját az állami rádiókban, hetek óta adták. Gondolom, tévékben is, de ott az államiakat ritkábban szoktam nézni, nem tudom biztosan.
Az Árpád Rendjének Jogalapja Tradicionális Egyház hivatalos álláspontja a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia „Az Egyház élő hitével összhangban” című körlevelére A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevélben hívta fel hívei figyelmét a katolikus hit megőrzésének fontosságára az…..
FAQlyás Menyét 2017.03.08 00:25:45
@Jakováli Hasszán: A lettek még később ha jól rémlik.
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
FAQlyás Menyét 2017.03.02 01:46:12
@nolto: Pont ezt akartam írni, kérdezni amikor olvastam a pucér csajról, aztán nem találtam sehol. Akkor a nem naturista strandok is tele vannak pucér férfiakkal nyaranta meg - sajnos kevés - pucér monokiniző nővel!
Rápillantva a „Magyar Ifjúság Kutatás 2016” gyorsjelentésének infografikájára, az első érzésem az volt, hogy ez csak egy vicc lehet. A második gondolat: a döbbenet, hogy ezt az eredményt milyen módszerrel sikerült bárkinek is kimutatnia a mai magyar valóságból. A gyorsjelentést elolvasva, a…..
A megfelelő lépéseket azonnal megtettem, de elfogadhatóan hogy egy kiszolgáltatott embert ilyen módon meg lehet alázni. Tisztelt Praxis.    Elöljáróban le szeretném írni, hogy 25 éve dolgozom az egészségügyben, kétkedve olvastam eddig a sok rémtörténetet orvosokról,…..
FAQlyás Menyét 2017.02.12 23:11:24
@Feketepéter: Van a blognak olyan szabálya hogy titokban kell tartani azt hogy ki volt aki visszaélt a beteg kiszolgáltatott helyzetével?
Főnixmadár helyett inkább egy nem túl mélyre eltemetett zombiként támad fel a Nerdblog, azon belül is az egyik legnépszerűbb cikksorozat, a heti Bond-lány! Ursula Andress,Tanya Roberts, Martine Beswick, Honor Blackman, Margaret Nolan, Claudine Auger, Luciana Paluzzi, Molly Peters, Mie Hama, Akiko…..
Mi a közös Mick Jaggerben, Luciano Pavarottiban és Czeizle Endrében? Mindannyian jócskán nagypapa korban lettek (újra) kispapák. Pavarotti 68 éves volt, amikor a legkisebb lánya megszületett, Czeizel Endre 79, Mick Jagger pedig nemrégiben 73 esztendősen lett újra „kispapa”, bár ő, a legfrisebb hírek…..
FAQlyás Menyét 2016.12.16 11:31:05
@csevely: Akkor például egy nem kapcsolatból kilépő nővel.