Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megamen1

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
Évek óta feladata szerencsétlen postai alkalmazottaknak, hogy különböző ajánlatokkal vegzálják az ablakukhoz járuló ügyfeleket. Ezek az ajánlatok természetesen a postán kapható termékek portfóliójáról származnak. Az a módszer azonban, hogy a leveléért érkezőt a sorsjegytől a biztosításig terjedő…..
A módszer teljes homály, valahogy mégiscsak sikerült a T-nek ezt a biztosítást rossz készülékre és szerződésre könyvelni, ami persze előfordul, de utána miért nem jut az ügyfél tovább a vállvonogatásnál? Tisztelt Tékozló Homár! Pár hónapja édesanyám telefonja leesett és eltörött. Felhívtuk a…..
Rövid válasz: igen. Hosszabb, kifejtősebb okosság a poszt alján. Üdvözletem! Ez év január 4.-én a Vatera tájékoztatott arról, hogy a biztonságos regisztrációm megtörtént, teljes jogú tagja vagyok a Vaterának. Vagyis bankkártya, számlaszám........stb. Fiókomat inaktiválták február 2.-án, azzal…..
megamen1 2017.02.13 15:38:44
Bútort webshopból? Talán. De mivel jellemzően nagy kiadás, viszont egy csomó tulajdonságot nem lehet leírás meg kép alapján mérlegelni, én nem hiszem, hogy tenném. Bár olvasónk problémáinak nagy része nem ennek volt köszönhető. Kedves Homár!  Az outletbutor.hu-ról volt „szerencsém” megrendelni…..
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
megamen1 2017.01.26 15:46:56
megamen1 2017.01.26 16:02:12
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..
megamen1 2017.01.26 10:40:11
Set top box leadva, szerződés lemondva, tartozás nincs - ilyenkor az ember úgy képzeli, hogy rendezte a rendeznivalókat, és kedélyesen búcsút intve a szolgáltatónak új utakra lép. Aha, meg ahogy Móricka elképzeli. Kedves Hilda! Engedd meg, hogy viszonylag röviden és tömören leírjam a…..
megamen1 2017.01.26 10:35:40
A Westend-beli Lego Store hírét nem öregbítette a decemberi posztunk, bár végül annak az ügynek heppiend lett a vége. Ez a levél egy nap különbséggel érkezett. Lego Kaland Biztosan veletek is előfordult már, hogy vásárlási utalványt kaptatok ajándékba és a pénztárnál derült ki, hogy bizony nem…..
Az ember azt gondolná, csupán arra, hogy ha az általa mutatott lakás, telek mellett dönt, akkor egy adott ponton nem köt szerződést majd a tulajjal a háta mögött. De mondjuk ehhez el kéne jutni legalább a szóbanforgó ingatlan megmutatásáig.  Tisztelt Homár! Telekvásárlás előtt állok, egy rakás…..
megamen1 2017.01.23 21:23:41
Boldog karácsonyt mindenkinek! Kedves Hilda! Annyi negatív sztori jelenik meg a Homáron, hogy érdemes néha pozitívval is szolgálni. Történt a minap, hogy a kisebbik fiamat vittem iskolába és felszálltunk a 198-as buszra, majd 2 megállóval később leszálltunk. Itt annyira a…..
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
Régi szép idők, amikor a szerencsebambusz, a Klipan, a Pöang meg az Ivar atombiztos sarrokövei voltak az Ikeának meg az ember életének! Aztán teltek az évek, és a töpörödés elérte a svéd termékeket is. A Bekvam alacsonyabb lett, a Sötsak dammsugare rövidebb, és épp a hétvégén detektáltuk, hogy a…..
Bár tényleg meglepő és zavaró lehet a kereszteződésben a két egymásnak ellentmondó jelzés, azért a helyzetet egyértelműen szabályozza a KRESZ: a tábla erősebb kutya, mint a felfestés. Az már nagyobb rejtély, hogy az illetékesek miért nem intézkednek, pláne, ha szóltak is nekik. Csak az lehet, hogy…..
Hát elég fullba tolja a Toyota, ha tényleg megpróbálta elhitetni Katával, hogy igazából neki kényelmesebb, hogy 15 ezer helyett 150 ezret kell fizetnie egy új slusszkulcsért. Mondom ezt a márka nagy barátjaként, nekünk is ez van ugyanis, és csodálatosan szuperál, pedig egyáltalán nem mai…..
megamen1 2016.12.02 19:08:10
megamen1 2016.12.02 19:54:41
@pöndörödő macskaseggszőr:
- helló! sajni elvesztettem a kulcsokat!
- akkor sajni újcsi autót kell vencsizni! HÜLYE!!!
megamen1 2016.12.03 09:52:44
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: :))
20%???? van itt olyan konyhakerti tápanyag-raktározásra módosult föld alatti hajtás, aki szerint van az 100 is. vagy 120. milyen hülyén néz ki egy európai csökevény ( a magyarokról ne is beszéljünk ) az amerikai óttóban, mint egy gyerek.
Ezt vajon hogy csinálja a Telekom? Az ember úgy képzelné, hogy egy közös adatbázisból dolgozik mindenki. Rákérdezünk a dologra. Tisztelt Tékozló Homár! Szeretném megosztani Önökkel és a kedves olvasókkal a Telekom legújabb húzását. 2016.11.10-én telefonon lemondtam az IPTV Alap és Telefon…..
Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát.  Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az…..
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
megamen1 2016.11.17 13:13:42
@Manyecs: pina, pina, pinapinapina.
Van az úgy, hogy az ember vitatja egy ideig egy tartozás jogosságát, aztán mégis fizet inkább, vagy azért, mert rájön, hogy jogos, vagy azért mert belefárad és egyszerűen többet ér neki a nyugalom, mint az ügyintézéssel járó macera. De, ha nem időzít elég jól,…..
Ha önnek is Note 7-e van, vigye már vissza, az Isten szerelmére! - írta az Index is 2 napja. Könnyű ezt mondani! Imre mást se szeretne, mint megszabadulni Az év technikai kudarca cím nyertes készülékétől, de azt mondja, hiába nyújtja a Telenornak, ott egyelőre hátratett kézzel beszélgetnek vele.…..
megamen1 2016.10.28 14:26:31
@Terézágyú: igen, de már a lovak is ímélben közlekednek.
megamen1 2016.10.28 14:30:17
@JunkieeeBoy: kocsit nem lehet tíz évre venni. kocsit csak örökéltre adnak.
Oké, a horgászok türelmes emberek, de azért azzal vigasztalni egy panaszára hónapok óta megoldást váró vásárlót, hogy "3,5 hónap még nem is olyan rossz, másnak 6-9 hónap is kijutott már", azért elég kemény. Kedves Tékozló Homár blog! Az én történetem nem igazán bővelkedik fordulatokban,…..
Eleget nyüstöltük már a BKK-t, nem beszélve az automatáiról és a panaszkezeléséről, itt az ideje, hogy hangot adjunk annak is, ha működik valami. Lehet, hogy a kifejezetten visszafogott, udvarias és tárgyszerű panaszlevél a titka? Sziasztok, Szeretném megosztani veletek egy pozitív BKK-s…..
megamen1 2016.10.27 15:29:48
megamen1 2016.10.27 15:43:27
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: nade ha bedobta vóna a brazil bevásárlókocsivisszatolóautómatába, akkor bukta vóna a 1ooast, úgyhogy nyerőbe van. így. decsakakkor, ha így és igen. ha nem, akkor persze nem.
Roland egy hónapon át járt a pénze után, mivel a MÁV jegypénztárában rossz jegyet állítottak ki neki. Az ügyfélszolgálat azonban vagy nem értette a problémát, vagy mindenki azt várta, hogy majd megoldódik magától, a napok meg csak teltek és senki nem tett semmit. Kivéve Rolandot.  Kedves…..
megamen1 2016.10.22 15:48:58
na jó. a poszter egy bjúzi ez nyilvánvaló, de a máv ugyanígy nem adja vissza @The Crazy One 3om: akár egy napi keresetét megközelítő összeget (huh, ekkora összeget még elképzelni sem tudok ) sem. viszont ha a poszter tartozna a mávnak ennyivel, és ennyi ideig nem fizetné ki, vlsznleg már TCO 3com akár egy heti bérét is követelné, amit -lássuk be- banki támogatás nélkül nehéz lenne megfizetni.