Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nussi

1006 bejegyzést írt és 502 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányzik egy kicsit. ..
Hogy álltok a zenehallgatással olvasás közben? Én mindig kiválasztok egy számot, ami passzol a könyv hangulatához, és azt beteszem ismétlőre. Mivel ismétli mindig ugyan azt egy idő után nem figyelek a szövegre és nem zavar bele az olvasásba :) Hogy miért jó ez? Vannak azok az imádott könyveim,…..
Dosszié Végre írok! 2014.09.03 20:00:40
Olyan nagyon hiányzott már! De szabin voltam, aztán megfirkantam, aztán a blog.hu firkant meg, legalábbis, ami a beléptetésemet illeti, beletellett pár napba, amíg megoldódott.Majd' egy hónapot kihagytam, hiányzott ez is, leírni a folyamatokat, ami történt és amit megéltem, a…..
Nussi 2014.09.11 20:04:07
@sünibaba: Ismerős, ismerős... Talán egyszer össze kellene ülnünk egy kávéra "eszmét cserélni" ;]
Hopeles! Köszönöm szépen a gratulációt :)Beszéljünk először a szerda estéről, éjszakáról, csütörtök hajnalról. A változatosság kedvéért McBarátkozóval beszélgettem negyed 2ig. Kész vagyok, végem van, egyszerűen oylan édes, mint egy cukorszirup. Mindent megjegyez, amit…..
Nussi 2014.08.02 22:38:31
@cod: Tényleg szép, csak kár, hogy egyetlen mondata sem volt igaz.
Dosszié Lehet, hogy kútba esett 2014.07.20 06:56:45
Egy adminisztrációs anomália miatt, ami a felvi.hu szerint az én mulasztásomból, szerintem pedig a nem megfelelő tájékoztatásból adódott, lehet, hogy nem is fognak felvenni idén sehova, és ősszel nem kezdhetem el az egy éve várt iskolát. Nagyon el vagyok keseredve. Július 24-én…..
Nussi 2014.07.23 08:55:30
@sünibaba: Küldöm a csít, és mantrázom, hogy sikerülni fog! :]]
Nussi 2014.07.28 21:46:55
@sünibaba: GRATULÁLOK!!!
Dosszié De szeretnék 2014.07.07 21:22:17
Mostan kertek alatti sétákról álmodom... Sóvárogva az irodában. De jó volna most elindulni, itt a Rózsadomb tetején, sétálni a napfényben, kertekbe belesni, lógó nyelvű kutyákra ráköszönni, aztán megpihenni egy kávézóban, kávét és reggelit rendelni, nézelődni, csak úgy…..
Nussi 2014.07.22 20:25:42
@sünibaba: Úgy látszik a jó vélemények mindig jó időben találnak rád :]

Régebbi írásaim itt vannak: lettersoffreedom.blogspot.hu/

Újak meg hát, na azok időhiány miatt nincsenek. Regényt szeretnék írni (AK utáni helyes mondat: regényt fogok írni), reményeim szerint szeptember közepéig be is fejezem.
A terv jelenleg az, hogy minden áldott nap írok minimum 30-35 percet - annyit még viszonylag könnyű "lecsípni" valahonnan.
Nussi 2014.07.23 08:58:38
@sünibaba: Igen, tervezem a kiadást. Rákerestem a kiadókra, megnéztem, hogy mely kiadók fogadnak kéziratot, és mit kérnek pontosan, milyen formátumban. Van, akik csak az első fejezetet és egy rövid tartalmi összefoglalót kérnek, van akik az egész regényt kérik.
Megnéztem, hogy kik szimpatikusak, és a regény témája melyik kiadó profiljába férne bele. (Apróbb változtatásokra hajlandó vagyok, de a témából és a karakterekből nem engedek :D)
Szóval remélem, hogy nyomtatásban lehet majd olvasni :]
Dosszié Alkotói hullámvölgy 2014.05.27 18:23:45
Válságot direkt nem írok, azért talán annyira mégsem súlyos a helyzet, de tény, hogy a hullámhegy, az nem ilyen, legalábbis, ami az alkotást illeti. A blogomat sem frissítettem, amióta visszajöttünk, és Bernya, a kenguru (a készülő meséskönyvem) is félbehagyva bújik meg…..
A blog elköltözött. ..
Halász Judit: Hívd a nagymamát! Tegnap átváltottunk erre, újra. Valahogy most elakadt a szavam is tőle, és nagyon megsajnáltam kicsimet. :( Mert nekem az egyik mamám távol volt, de ha mentünk hozzájuk, mindig hozzá lehetett bújni, és sokat nem beszélgettünk, de szavak nélkül…..
Költözöm. Mármint a blog költözik.  Az új blog valószínűleg meghívós lesz, így aki szeretne továbbra is olvasni, az írjon egy kommentet, és értesítem majd a részletekről...
Na ez az, ami soha nem fog megtörténni. Pláne azért, mert egy hónapon belül kétszer buktam meg ebből a kib*szott kreszből. Legközelebb elütöm virtuálisan a rendőrt, cserkészbecsszó. A franc fizet ki még egyszer egy rakat pénzt arra, hogy megbukjak. ..
Annyira ügyes voltam, hogy kétszer rendeltem meg ugyanazt a könyvet. ..
Lehet, hogy ma szerda van, de ma hétfő van.  Nem szeretnék róla beszélni. Másfél órát töltöttem kb. emberek között, az pont másfél órával volt több, mint amennyit kellett volna. ..
Az utóbbi hónapok egyik legnagyobbja: szerdai tea McValakivel <3..
Szóval az úgy volt, hogy én a csütörtök estét/éjszakát/hajnalt nemes egyszerűséggel végigsírtam. És nem a nevetéstől. Nem tudom mi történt, egyszerűen csak túl sok volt a szutyok erre a hétre, a hülyeségek, az agyatlan "kompromisszumos" megoldások, az "azért, mert én azt…..
Megnyugtattak tegnap a srácok, hogy nem fog megrázni az áram.  Közben azért halálra röhögték magukat, és roppantul élvezték a helyzetet, hogy megnézhették hol élek.  Már alig várják, hogy visszajöjjenek...
Az ember lánya egy fárasztó munkanap után tényleg csak arra vár, hogy otthon egy csöpögő bojler fogadja. Most várjuk a vízvezeték szerelőt. ..
Két lehetőség van. 1) ha hozzám szól valaki, elkezdek sírni. 2) ha hozzám szól valaki, tarkón baszom vágom egy nagy büdös ponttyal, amit utána a szájába tömök, hogy ne tudjon beszélni. Ennyit arról, hogy barátságos lány vagyok. ..
Sajnálom, hogy uncsi lány lettem. ..
Nussi 2012.10.30 20:30:41
@Enchantée: Mert alig írok.
Kacagok, na, kacagok. Szegény Zacher Gáborné...