Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evribáditésön

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
evribáditésön 2017.01.08 14:46:08
@látjátok feleim szümtükkel: Bizony, bizony! Erre csak kevesen emlékeznek! Egyszerűbb a hőbörgés, ha a tények fölött szemet hunyunk. Amúgy pedig az alap: nem kell bántani a Nyakó Urat és az MSzP-t. Ennél mélyebben akkor sem lehetnének, ha mind a tíz millió magyar őket támadná. Szánalmas és szerencsétlen bagázs, a hatalomért remegő bágyadt majmokkal az élen. NEM vagyok FIDESZ szimpatizáns, de a mostani baloldalt fényévekkel előzik. Baloldalt?? Egyáltalán van ilyen???
Advent utolsó hétvégéjén, december 17-én, szombat este robbant a hír, hogy Kálmán Olga felmondott az ATV-nél. Bár ma az eset két nappal korábban történt, a hírt nem az érintettek, hanem az index hozta nyilvánosságra. Azóta 72 óra alatt a témáról legalább 70 cikk és számos blogbejegyzés született,…..
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
evribáditésön 2016.12.19 15:37:44
@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya: Háááááááát, félek, hogy igazad van. Legalábbis nekem úgy tűnik!
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
evribáditésön 2016.12.18 13:07:36
@Tristee: TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK ÖNNEL!
A CÖF múlt heti plakátos bohóckodása után kedd este végre a televízió képernyőjén is megismerhettük a Vona-Gyurcsány tengely mibenlétét. A TV2 profi mélyelemzését szemlélve úgy döntöttem, hogy nekem is mernem kell jó magyarnak, fiatal magyar keresztyénnek lennem, így hát kormányunk áldásos munkáját…..
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
evribáditésön 2016.11.26 10:13:39
@Jazo: Ugyan már Tisztelt Kolléga! Hát nem tetszik tudni, hogy kellő mennyiségű adatból bármi, illetve annak az ellenkezője is statisztikailag bizonyítható??!!
A múltkori sült krumplis tippek sokak fantáziáját megmozgatta és rengeteg módszert írtak a kommentelők. Volt, aki viszont egy teljes elkészítési módszert leírt nekünk, a piactól a családi ebédlőasztalig, az ő ropogós receptje pedig így néz ki: Kizárólag C, sütnivaló…..
evribáditésön 2016.10.27 15:01:20
@dezgri: Miért is?
  Valóban nagyon itt lenne az ideje a magyar honvédség gatyába rázásnak. Na, nem azért, hogy aztán dicső csapataink a hősi halál intézményét sem megvetve mindenféle külföldi csatamezőkön vitézkedjenek, hanem abból az igenis vállalható célból, hogy megvédhessék az országot és tevőlegesen, aktívan…..
evribáditésön 2016.10.18 17:18:47
@sas70: El teccett felejteni valamit! Ebben az országban két dologhoz mindenki ért: a focihoz és a gyerekneveléshez. (Kivéve aki focizik, vagy gyereket nevel) :-)
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
evribáditésön 2016.10.16 13:59:16
@Alt Gr: " Szerintem van legalább 2 millió ember ebben az országban, akinek nem jelentene gondot ez az összeg. Továbbá nem adóra gondoltam, hanem önkéntes felajánlásra. Csak hogy tisztázzuk." Elképzelhető, hogy 2 milliónak nem jelent gondot. De vajon mind a két millió önként fizetni is akar?
Amióta megjelentek a kis méretű digitális fényképezőgépek, és pláne az okostelefonok, a koncerteken felbukkant egy raklap olyan idióta, aki ahelyett, hogy a zenét élvezné, ugrabugrálna, léggitározna vagy táncolna, mást se csinál, mint magát operatőrnek vagy fotóriporternek képzelve nyomkodja a…..
evribáditésön 2016.09.23 15:46:31
@Apuci Wakillama: Hát sajnos már én sem a teenagerek létszámát szaporítom. A felsoroltak közül csupán egyet emelnék ki John Bonham személyében, aki a nyáron összeállított, nemzetközi zsűri által a "minden idők legjobb dobosa" díjat nyerve. A lista itt megtekinthető: index.hu/kultur/zene/2016/04/01/magyar_is_van_minden_idok_100_legjobb_dobosa_kozott/
Valóban a hatvanas és hetvenes évek zenészeiről van szó. Amúgy Rihanna nálam sincs benne a legjobb ezerben,.
Az általad leírtak második felével egyet kell, hogy értsek. A mai "sztárvilág" bizony a szánalmat keltő pojácák mellett alig-alig mutat értékelhető teljesítményt nyújtó művészeket.
evribáditésön 2016.09.23 15:57:07
@Apuci Wakillama: Bocsi! De valami megdöbbentő néven jelentem meg. Gyermekeim is használják a gépemet, így a C"commando" helyett lettem "evribáditésön" Elnézést kérek ezért a malőrért. Amúgy K.J.V. vagyok és Nagykanizsáról..
TechZilla Ilyen hőkamerán a fing 2016.09.13 19:55:00
Ehhez aztán végképp teljesen felesleges bármit hozzátenni!  Van TechZilla Facebook oldal is, likeold, szeresd! ..
evribáditésön 2016.09.14 14:47:57
@vénkujon: meg a horngyula is!