Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszatka

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
maszatka 2006.12.11 18:51:43
Eddig azt hittük, a fenékbe felhelyezett tárgy vilárekordját a Jackass film tartja, amelyben az egyik főszereplő egy kisautót dug fel magának. Most viszont egy ifjú angol megdöntötte a csúcsot. Ő a fiatalkorúak börtönébe próbált egy mobilt becsempészni, és nem a zsebében.…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Gyakran feltett kérdés, hogy miért is olyan csapnivalóak a magyar reklámok. Ezerszer hallottuk már a választ, hogy azért, mert mind a megrendelők, mind a célcsoport gyengeelméjű, és egyszerűen ők az ilyet igénylik. A valóság azonban az, hogy a magyar reklámok készítői is…..
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Subba Közös múltunk - Anettka 2006.11.22 12:04:00
Ezekben a törpeharcokkal és balázsshowkkal terhes időkben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a magyar televíziózás minden bizonnyal évtizedekig fennálló csúcsát Anettka tartja. Amióta kevesebbet mutogatja magát bőrtangákban mintha elnézőbbek lennénk vele, és ezért is nagy…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.30 17:18:00
Ahogy ezt egy másik blog megírta, szerencsétlen magyar Rém rendes család szopik. Szopna magától is, de az RTL ellenhadjárata még sokat ront a helyzeten. Amennyire mi tudjuk, a Tv2 még nem vesztette el a reményt, meg hát eleve túl sok rész lett leforgatva ahhoz, hogy már az elején…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
az Mindenki megőrült-e? - kérdeztem magamtól, amikor elolvastam a Mókusok - elég szívósak-e? ajánlóját, ugyanis ebben a dokumentumfilmben maga David Attenborough mesél "egy mókus kemény, katonai jellegű kiképzéséről" (Animal Planet, 19:00). Ráadásul Müller is…..