Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a kis kukac

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort hívták már Tusványosnak, Posványosnak, de most új elnevezést kell ízlelgetnünk. A Donald Trump amerikai elnökjelöltnek tett orbáni gesztus után méltán nevezhetjük a kis erdélyi fürdővárost egy darabig Trumpványosnak. A magyar miniszterelnök éves…..
a kis kukac 2016.07.24 21:17:45
@a nagy hohoohooo:
Ugye tudod, hogy működik a copy + paste? Tudod így lehet gyorsan, hosszú szövegeket írni, de a gusztustalan stílusod valóban egyedi:
"nem változtál semmit ,ugyanolyan buta gyurcsányseggszolgálatos takonynáci vagy hehehe ész nélkül , azt nem is feltételezem,húgy érted is amit mi írunk ,tudom a betűk,azok a fránya betűk,amik a szavakat alkotják,s a szavak a mondatokat és ezek összessége adják a tudást,az értelmet,az a teféléknek a nagy???hazzaffyaknak ősellenség.
Amiből szerencsére az evolúció -a tőle megszokott oly bölcs előrelátással-neked semmi nem adott,ellenben gyurcsányista ostobaságból a bőség kosarát kaptad"
a kis kukac 2016.07.24 21:36:32
@a nagy hohoohooo:
Ezt is olvastuk már tőled, többször is.
Gondolkozz újabb szófordulatokon és gennyes kliséken pár napot, hogy tudj valami újat is mutatni, engedj utat a kultúrádnak, de én már nem foglak olvasni. Ezt a gennyes stílust...
a kis kukac 2016.07.24 22:14:13
@a nagy hohoohooo: Lámlám rájöttél, hogy csak azért regisztráltam, hogy megírjam mennyire irritáló balfék vagy, a copy+paste nagy barátja (úgy a minősítgetésben, mint az "okfejtéseidben")
Ez naggyon gáz, olvasd el, remélhetőleg megérted, ez is téged minősít, csak egy bekezdést másolok ide (tudod hogy kell :)))
"....huba..szameg .....na végre egy a jobboldali műveltség uborkafájára felkapaszkodni próbálkozó takonynáci hímvessző....már az írásjelekkel próbálkozik..heheee..
Derága Baro,...engem kímélj meg a hirtelen feltörő 4 elemidtől.....fasse tudja ezek a mai bacik.....nem vagyok beoltva agyrágó bogár ellen..hehehehe...hátha így megérted...tom tom te immunis vagy,...nálad éhenhalna...."