Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajkay

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit beharangoztunk a Wizz Air csomagos változásaival kapcsolatban, az valóban úgy lesz. Sok múlik viszont majd azon, hogy az új rendszerben miként tudja a Wizz kezelni a beszállási procedúrát a földön, hol lesz az a határ, aminél már mindenképp elveszik a csomagot, ha nem fizetünk. Részletek és…..
vajkay 2017.07.20 09:57:27
@cradbox: akkor másikat választasz, ahol már rég így van? :) A320-321-re ott sem fog felférni minden nagyobb kézi.

@ordasbacsi: lehet, hogy én nem látom át, de ingyen adnak egy eddig fizetős szolgáltatást = suttyóság? de ha megveszed a priorityt, akkor is olcsóbban lesz nálad a nagy kézid, mint amennyibe eddig került.
Hetek óta halljuk és olvassuk a híreszteléseket arról, hogy a Wizz Air átalakítja a poggyász-szabályozását és egyre inkább úgy tűnik, komoly a dolog. Hivatalos bejelentés még nincs, de ha a több forrásunk által megerősített verzió a valós, akkor sokan fognak átkozódni. FRISSÍTÉS: már hivatalos, fenn…..
vajkay 2017.07.19 10:29:58
@vanek ur: köszi a infót. airportal cikket olvastam, de köszi azt is
vajkay 2017.07.19 11:50:57
@odamondó: dehogy veszik el. ami elfér ölben, lábnál, azt nem veszik el, cak amit be kell tenni fentre, de már nincs több hely. ez egyébként most is így van, csak eddig ritkábban fordult elő.
vajkay 2017.07.19 11:52:05
@hantabanta: ha jól tudom limitált a priority boarding, egy járatra kb a székek számának a fele, vagy ilyesmi.
Reflektor Lukácsi Katalin, aki van 2017.07.11 07:50:00
Volt egyszer egy olyan rendszer a világnak ezen a tájékán, amely előírta a minden erkölcsi megfontoláson átívelő lojalitást a Vezérhez és az Eszméhez (amelynek tartalma az előbbi aktuális érdekei alapján változott)...
vajkay 2017.07.12 09:58:51
@Brumm Brumi: mert ilyen aztán heteroknál nem fordul elő.. nyilván csak melegek szexuális ragadozók :)) átfordítani meg senkit sem lehet, maximum megerőszakolni, de az nemhez való vonzódástól függetlenül bűncselekmény. blikkes cikket inkább nem tekintek forrásnak, bocsi.

@MaxVal BircaMan HJCD: elég nagy sarkítás a kleptomániához és a többihez hasonlítani a homoszexualitást. sosem értettem miért nehéz felfogni, hogy míg az általad említett betegségek egy bizonyos személy másoknak ártó cselekedetét írja le, a homoszexualitás (ami szerintem nem egy betegség, hanem egy tulajdonság) ezzel ellentétben abban teljesedik ki, hogy két homoszexuális egymásban lel szerelemre, közös megegyezés alapján. de ez az érved sem ad választ a kérdésre, hogy ha a homoszexuálisokat Isten így teremtette, akkor az miért Krisztusgyalázás?
Érdekes, hogy miközben a Ryanair az egyik oldalról behozott az elmúlt pár évben jó néhány utasbarát intézkedést, a pitiáner lehúzások nem értek náluk véget, sőt bejött egy vadi új is. Az, amikor egy két szülő plusz egy gyerek alkotta család csak akkor tud egymás mellé ülni a gépen, ha mindkét szülő…..
vajkay 2017.03.06 14:49:47
@szombi: bocs, de ez jó nagy hülyeség. miért szólna direkt az utas szivatásáról és nem a pénzről? nekik is érdekük, hogy legközelebb is velük utazz. nem a jegyeken keresnek sokat, a kiegészítő bevételek adják a bevétel 40-45%-át, nagy részét pont az ülőhelyes játék.
de az is lehet, hogy a fapados tulajdonosok és részvényesek csalódott emberek lelkéből táplálkoznak és nem pénzből élnek, ki tudja?
Ahogyan azt már a múlt héten is ígértük, utazásunk első állomása az Egyesült Államok nyugati partján fekvő Los Angeles városa volt. Hétközben a Facebook oldalon már láthattatok infó morzsákat arról, hogy az egyes napokon merre érdemes járni, de most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Los…..
vajkay 2017.02.20 17:18:07
@szaza: Én most tervezek egy amerikai túrát, nekünk is kb 4-5 nap jutna LA-re. tudsz esetleg más helyeket javasolni a környéken? (Utána kelet felé megyünk majd tovább.)