Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leslie Fisher

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztori alapján nehéz másra gondolni, mint, amit olvasónk ír: "Öltönyös, határozott megjelenésű, reptéri alkalmazottnak tűnő ember, /.../ komolynak tűnő adminisztratív bullshittel próbálja beparáztatni a kevésbé tapasztalt utazókat." Vajon mennyire van ez rendjén? Kedves Homár, A munkám…..
A Nagy Fácánvadászat, amely előhozza az ősi ösztönöket- ez az egyik kedvenc csapatépítő tréning idén.  Különösen ajánlott az állatkertek illetve állatvédő szervezetek dolgozóinak! Ez a hirdetés egyelőre csak félig igaz, de könnyű kitalálni, hogy melyik része komolytalan. Az amerikai vállalati…..
Gyászba borult már a város, kikapott a Ferencváros! Lakótelepi gyerek voltam. Imádtam a focit. Nem is volt nagyon más választás, mert Újpalotán csak dühöngőket építettek. Ez a neve a magas, drótfallal körülvett betonos focipályáknak. Odavoltam a Fradiért. Kijártunk meccsekre is. Általában kettős…..
Igazából egyszerűbb volna élből fikázni az Egynyári kaland című Duna sorozatot, mint előítéleteinket levetkőzve, a kevésbé kritikus énünkkel ülni a képernyő elé. Mert nézzük csak a tényeket: miért is válna sikeressé egy olyan sorozat, amelynek első évada a kutyát sem érdekelt, és egyenesen…..
Nyitott szemmel Magyarkodunk 2017.05.06 16:51:09
Évek óta külföldön élek, ezért már félig-meddig kívülről  látom a magyar mentalitást, van rálátásom, és      van összehasonlítási alapom. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű emberke, aki rácsodálkozik mennyire mások is vagyunk mi magyarok, mint a többi nemzet fiai, mennyire másképp…..
Leslie Fisher 2017.05.07 11:35:48
Fos
Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!..
A 2016 -ban életbe léptetett CSOK változtatások közül van egy nem reklámozott, de az eddigi "CSOK alkalmas" családok számának emelésével szembemenő szabályozás. Ez pedig az utófinaszírozás folyamata. Azt jelenti, hogy a bank úgy fizeti a támogatás és hitel összegét az építkezőknek, hogy az első…..
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
Leslie Fisher 2016.08.24 10:01:31
@sztrugackij: mutass már olyan áruhitelt amit bankban igényelsz :)
Ki ne szeretné azt az álommunkát végezni, amire egész életében készült? Ki ne akarna olyan képesítést szerezni, aminek révén majd nap mint nap örömmel dolgozik? Ki az, aki néha ne játszana el a gondolattal, amint átveszi a diplomáját, majd menő ügyvédként, vagy elismert orvosként veti bele magát a…..
Leslie Fisher 2016.08.23 09:32:32
Bea története több szempontból is nagyon érdekes számomra: megmutatja, milyen veszélyekkel jár, ha anélkül indulunk útnak, hogy pontosan tudnánk, mi vár majd ránk; ugyanakkor bizonyíték arra is, hogy elszántsággal és kitartással sok mindent le lehet győzni. Pedig nem volt…..
Leslie Fisher 2016.08.22 16:06:23
Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00
A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..