Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iván

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Definiáltuk a teológia fogalmát, majd néztük meg, hogy beilleszkedik-e a tudomány definíciója által megadott ismérvekbe. Ebből az derült ki, hogy a teológia egyértelműen egy áltudomány. Éppen ezért az állami támogatása is elfogadhatatlan, pláne valódi tudomány és tudás kárára. C.F. Weizsacker:…..
A Magyar Kerékpárosklub és a TNS Hungary negyedévente felméri a közlekedési és sport célból bringázókat. Az idén májusban készült kutatás legérdekesebb  eredménye, hogy a 15 év feletti lakosság 49%-a használta a bringáját közlekedésre vagy sportolásra, és ezen belül…..
Nyilván nem, de azt azért minden szórakozáskedveló választópolgár pártfüggetlenül megünnepelheti egy szolid levegőbe öklözéssel, hogy az utolsó pillanatban talán érdekes lett a kampány. Na jó, a szenvedélyes fideszesek talán nem örömükben légbokszolnak. A vicces, de…..
Iván 2010.04.08 09:12:49
Nem értem mi a botrány? Ezzel nem feltétlenül a Fideszt akarom megvédeni, hanem magát a helyzetet. Előre bocsátom nem vagyok annyira naív, hogy ne gondolnám azt, hogy ezzel a módszerrel minden párt él: index.hu/belfold/2010/valasztas/lefoglaltak_egy_mdf-es_kepviselo_kopogtatocedulait/?rnd=641

Ugyanakkor azt látni kell, hogy a Fidesz rendeteg akciót indított, aminek egyetlen lényegi eleme az adathalászat volt. Ugyan ki szopta be, hogy OV kiváncsi az átlagember véleményére a Nemzeti konzultáción? vagy, hogy akar-e olimpiát Budapesten? Bizonyára megkérdezték a pécsieket is valami "fontos" kérdésben: szerintedishüjetollerlászló? stb. Ezekkel az adatokkal pedig nyugodtan azt csinálhatnak, amit akarnak, mert beleegyezett a tulajdonosuk azzal, hogy egy nyilvános akciót támogatott.
Az olyan indirekt módszerekről nem is beszélve, amikor a vásárlási vagy fogyasztási szokásainkat firtató közvéleménykutatások adatait transzformálják át pártpreferenciára. Úgyhogy, ha nem sikerül bizonyítani, hogy a 2006-os, 2009-es kopogtatatók adatai vannak Kubatov exceltáblájában, akkor Szíjjártónál a pont.
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
Ellenőrző Szakdolgozat pénzért? 2010.02.07 08:00:00
ifj. Farkas Gyula -a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon- meglepő, de cseppet sem mulatságos felfedezését osztja meg velünk. Az ELTE ÁJK iwiwes honlapján kész szakdolgozatokat lehet venni, segédanyagokkal, jegyzetekkel,…..
Az elsősorban építészettel és designnal foglalkozó Dezeen magazin összegyűjtötte az elmúlt években az oldalon bemutatott, kortárs templomépületeket. A látogatók véleménye alapján rangsorolt, tízes lista élén az olaszországi Folignoban felépített intézmény áll, melyet a…..
Vannak kifejezések, amikkel szívesen dobálózunk, miközben azt sem tisztáztuk, mit jelentenek. Az antalli hagyomány ilyen. Mennyien szeretik pedig mondogatni, hogy az MDF elárulta az antalli hagyományokat, vagy hogy most akkor ki is az antalli hagyományok valódi, jogos örököse - mégis,…..
Meglepő hírt adott ki ma a távirati iroda. Érdemes szó szerint idézni belőle:A háttérben tovább folynak azok az egyeztetések az MDF és az SZDSZ között, amelyek eredményeként több, a liberálisok által delegált jelölt is felkerülhet a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
killtheradical Magasan, lesen 2008.06.13 12:39:00
Vadászturizmust ide! Én a sportvadászatot nem értem. Nem vagyok se vegetáriánus, se pacifista, se állatvédő, csak nem értem, hogy ebben mi a sport. Miért szokás vadászni? Ételért, alapanyagért. Én ezt tök megértem. Régebbi korokban és sok ma élő természeti népnél…..