Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunhallmi Agnes

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesebb mint két év van a következő választásokig, ha nem válik be Török Gábor jóslata az előrehozott választásokról. Ma még nincs miért előrehozni, hiszen a Fidesz továbbra is nyerő helyzetben van, az ellenzék meg keresi önmagát, vagy éppen próbál túlélni. Nézzük meg, hogy állnak az ellenzéki…..
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
A jelszó érték, bizalmas adatainkat, belépési hitelesítéseinket, személyes fájljainkat védelmezi. Ehhez azonban megfelelően kell kezelni, amiről már rengetegszer esett szó. A pár napja lezajlott World Password Day alkalmából a mostani összeállítás azokat a leggyakoribb típushibákat eleveníti fel,…..
„Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit teszek” – Orbán Viktornak ez az önleleplező, pávatáncra utaló mondása talán aktuálisabb, mint valaha. A szavak és a tettek a koronavírus okozta válságban sincsenek összhangban: az előbbiek a válságkezelésről, az utóbbiak viszont nem kis részben a…..
A koronavírus-járvány terjedésével sok szó esik a nyájimmunitásról, vagyis arról az állapotról, amikor a népesség olyan nagy hányada védett egy betegséggel szemben, hogy az védettséget biztosít a többiek számára is. De mi is ez pontosan és működhet-e vajon a jelenleg krízishelyzetben?..
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
Kunhallmi Agnes 2020.03.31 22:10:16
Pedig ott is egy Orban a miniszterelnök, de azért van különbség. ..
Kunhallmi Agnes 2020.03.28 14:27:15
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "Öt éve nem voltak olyan kevesen elégedetlenek a kormánnyal, mint most"

Nacikam, ahogy az ujabb ALPROBLEMA kifut, azonnal bukik a zorban. Az egesz virus ugyet csak azert talaltak, ki, hogy Orban vegre diktaturat vezesen be.
Az utcan nem latni, sem migransokat sem virusokat, mert mindketto ALPROBLEMA.
Ezer évnek tűnik, de még csak néhány napja, hogy a rohamosan terjedő világjárvány Európába érkezésével hazánkban is rendkívüli, ugyanakkor szükséges korlátozásokat és rendeleteket hoztak. Az ellenzéki megmondóemberek és a lakájmédiában dolgozók most egyaránt zavarban vannak: érzik, hogy nincs helye…..
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
A Twitteren próbálja megállítani a víruspánikot és a világgazdasági összeomlást..
Kunhallmi Agnes 2020.03.09 18:06:27
@SzenteCsabba: A valagadnak annyi, ellesz intezve.
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
Csak a látszatot akarják fenntartani, hogy urai a helyzetnek, amit majd az idő megold. Talán...
Lopnak rendületlenül. ..
Kunhallmi Agnes 2020.03.04 17:07:42
@SzenteCsabba: Te Szente Csaba ne szorakozz, mert a valagad el lesz intezve.
Orbán Magyarországra hívja a török diktátort. ..
A patkányfogó a német kultúrában a manipulatív gonosz ember szinonimája...
Kunhallmi Agnes 2020.02.13 06:52:47
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Még lyó hogy kiruglyák a fideszt ha leírni sem tudlyátok.

Helyessen : Europalyi unilyó
Nem pusztán a polgármesteri poszt, hanem a Fidesz miniszterelnök-jelöltsége volt a győri választás tétje. ..
Kunhallmi Agnes 2020.01.28 15:57:48
@R.V.J.: A bevándorlás egy ÁLPROBLÉMA. A rasszista cigány vajda Orbán a rokonait futatja a határban, hogy megtévessze az embereket.
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..
Ha van érdemi haszna a történelmi események jubileumának, az a lehetőség, hogy újra beszédtémává tegyük azokat. Ilyenkor kínálkozik a legjobb alkalom, hogy kiemeljük a jelentőségüket, megmagyarázzuk hatásukat a jelenünkre vagy éppen ellenkezőleg, átértékeljük a múlt történéseit. A Holdra szállás…..
Már megint vannak egyrészt a szakmai-tudományos szempontok, másrészt pedig a család üzleti érdekei. És hát tudjuk, melyiké az elsőbbség...
Kunhallmi Agnes 2019.07.17 05:25:01
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Hitler is ezt csinálta és aztán következett a holokauszt.