Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dawee15

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Dawee15 2016.07.23 07:10:09
@m.martin91: +1
Én is utálom hernyót, és sztem sincs már semmi keresnivalója itt, ahhoz képest h a lazióban én kedveltem még, akkor még őrültem volna neki..

Sissokonak viszont nagyon is örülnék, igaz nem tudnám hova tenni, de az eb n mutatott játéka alapján van benne fantázia... persze ő is csak egy álom sztem, mert egy pénzes angol el fogja vinni...
Keita Balde ügynöke megerősítette, hogy a Lazio lényegében megegyezésre jutott a Milan csapatával, ugyanakkor a Juventus a háttérből még mindig figyeli az eseményeket. A támadót 2018 júniusáig köti szerződés jelenlegi csapatához, s mindeddig elzárkózott egy új szerződés…..
Dawee15 2017.06.09 11:17:26
@Cigarette Smoking Man:

Ez a jó hozzáállás én is ebben reménykedem.
Amennyiben a Juventus tárgyalásokba bocsátkozna a Chelsea vagy Manchester United csapataival Alex Sandro ügyében, azt minimum 60 millió eurótól tenné, véli a Tuttosport. Az olasz bajnok 26 millió euróért vásárolta a balszélső védőt a Porto csapatától 2015 nyarán, azóta pedig…..
Dawee15 2017.06.09 11:14:52
@DrinkTeam: +1

Teljes mértékben egyetértek veled, minden nap lesz száz pletyka én is annak hiszek csak ami hivatalos, minden szaron nem kapom fel az agyvizem feleslegesen..

Nekem is lennének kívánságaim kiket kellene leigazolni nem elengedni, de innen a fotelből nincs rálátásom a piacra, ezért inkább meghagyom a Juve igazgatóságára hátha ők jobban rálátnak, és szerintem jobban is értenek hozzá nálam, és sztem jó pár blog társamnál is.. :D
A hírek szerint az AC Milan fokozza a Real Madrid fiatal csatáráért, Álvaro Moratáért folytatott hajszát, és a milánói egyesület 50 millió eurót plusz 5 millió bónuszt kínál a játékosért, számol az RMC Sport. A milánói rossonero klub érdeklődése a Juventus egykori…..
Amit a Tuttosport mai száma még csupán pletykaként röppentett fel, délutánra már hivatalossá vált, hiszen a Juventus további egy évvel, 2020 június 30-ig meghosszabbította elnyűhetetlen horvát támadója, Mario Mandžukić szerződését, amely 2019-ben járt volna le Torinóban. "A Juventus Football Club…..
Dawee15 2017.05.26 11:09:45
@Rikoo: +1 @NagyonJuve: +1
Veletek nagyon egyet tudok érteni!
Sztem is Mandzsu kihagyhatatlan Allegrinek és nekem is nagy kedvencem. Ha hozni akarnak vkit bal oldalra is szvsz a horvát mögé hozzák, és jó lenne vmi fiatal tehetséget, akár Keita, vagy Costa sztem is jó döntés lehetne.
Sztem sem kellene sokat változtatni a kezdőn, tény h sosem árt keretet.mélyíteni fent tartani a versenyszellemet, de azt én is tartom a sok "rotálás" nem egészséges, főleg olyan játékosoknál akik élnek halnak azért h pályán lehessenek..(Mandzsu,Higu,Dybala)
Persze nem azt mondom h egy szezonban egészséges 50 meccseket játszani, csak meg kell találni az egészséges egyensúlyt, amire sztem Allegri tökéletesen ráérzett.
A Juventus a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a AS Monaco elleni párharccal folytathatja útját az európai álmok beteljesítése és a cardiffi finálé felé. Massimiliano Allegri mester 21 fős keretéből ezúttal hiányozni fog a sárga lapos eltiltását töltő Sami Khedira, aki a…..
A Napoli, az Inter és az AC Milan egyaránt érdeklődést mutat a Lyon középpályása, Corentin Tolisso iránt, azonban francia források szerint a Juventus vezeti a játékosért zajló versenyt. A középpályás rendkívül fontos eleme a francia csapatnak idén, ezt mutatja az idén…..
Az Udinese elleni meglepetésszerű döntetlen után péntek este a Juventus az AC Milan csapatát fogadja, amely jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el, és mindössze három pontra van lemaradva a negyedik helyet elfoglaló Lazio együttesétől. A két csapat a bajnoki évad első összecsapásán 1-0-ás…..
Dawee15 2017.03.10 23:04:28
@4Evorg: Azért mert töri vkinek hátát a kapu, még nem.feltétlenül kell kikapni.. sztem a Milan azt játszotta amit tud.. beállt védekezni (bár nem.voltak jók ) és próbált kontrázni.. hozzáteszem volt egy veszélyes kontra 80x percnél mikor khedirában akadt el.az uccsó passz ha az nincs Delofeu 1 az 1 jen mehetett volna Buffonra..

Szóval sztem ők azt játszottak amit tudtak, mi is, osztály különbség is megvolt, de 10 ziccerből 2 gólt azért lehetett volna rúgni, és akkor nincs ez a vérizzadás, és nem lenne a sinter meg többi nyominger részéről bírót és, mert h lesz az tuti.. És tényleg nagyo. Unalmas állandóan ezt hallgatni, még ha nem is jogos..
Jövő szerdán a Juventus is versenybe száll a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, a zebramezes csapatra azonban pénteken még egy előzetesen könnyűnek ígérkező, s éppen ezért komoly kockázatokat rejtő bajnoki mérkőzés vár a kiesés elől menekülő Palermo ellenében. "Erővel ki kell űznünk…..
A Juventus új, kedvezőbb szerződéssel szeretné jutalmazni és magához kötni Paulo Dybalát, azonban az, hogy az aláírások még nem kerültek rá a dokumentumokra, izgalomban tartja a csapat szurkolóit és a sportújságírókat. "Nagyon közel vagyunk a szerződéshosszabbításhoz." - mondta az ügyről Dybala a…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
Dawee15 2017.01.25 22:04:40
@hurbiny3k: végre vki aki nem.csak elvakultan a rosszat keresi.. Sztem is egy sima szerelés volt, utána meg nagy gól.. azért Bacca nem rossz játékos..
Napról napra fokozódik a helyzet Paul Pogba ügyében, s most megszólalt a Juventus mestere, Massimiliano Allegri is, míg a manchesteriek portugál edzője, José Mourinho elárulta, vannak más opcióik, amennyiben a zebramezesek megmakacsolnák magukat, s nem válnának meg a francia…..
A legújabb pletykák szerint a Juventus vezetősége Alex Witsel személyében találta meg a megfelelő embert a középpályára, amennyiben a Manchester United által csábított Paul Pogba végül eligazolna a csapattól. A belga középpályást az Evertonnal is hírbe hozták. A United az elmúlt pár napban élénk…..
A Fiorentinánál töltött emlékezetesebb, majd a Chelsea-nél töltött sikertelen időszakot követően, Juan Cuadrado tavaly visszatért Olaszországba, ahol kölcsönjátékosként lelte meg kiváló formáját, s fontos szerepet vállalt a zebramezes csapat bajnoki címmel és…..
Miralem Pjanić, a Juventus új igazolása már most úgy érzi, hogy kiválóan megértik egymást fiatal csapattársával, Paulo Dybalával.  A bosnyák középpályás a nyáron érkezett az AS Romától, jelenleg pedig Ausztráliában tartózkodik a csapat többi tagjával az International Champions Cupon. „Dybala és én…..