Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szasziz

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy sikert elért Farkasbőrben (Teen Wolf) útja lassan a végéhez közeledik, ahogy a hatodik és egyben utolsó évad trailere kijött a Comic-Conon.   A hangulatos és népszerű sorozat elkapta a young adult urban fantasy (ifjúsági fantasy) stílusirányzatok kereszteződését, a…..
Az idei Comic-Con sorozat-paneljeinek hírei folyamatosan érkeznek. Többek között az, hogy az Agymenők (The Big Bang Theory) gárdája ismét tovább bővül, Penny édesanyja és bátyja szerepelni fog a tizedik évadban, írja a Variety. Minden kocka kedvenc szőke szomszédjának édesanyját nem más, mint az…..
A Comic-Con várt újdonságai közül kétségtelenül a Walking Dead az egyik sorozat, aminek a híreit várják a legtöbben. A Walking Dead spin-off/előzmény sorozatának, a Fear the Walking Deadnek pedig most jött ki az új trailere.   A közvetlenül a zombiapokalipszis kitörésekor és közvetlenül azután…..
Az MCU Netflix sorozatok egyik legegzotikusabb darabja következik hamarosan. Ahogy teljes gőzzel robog a Marvel a kettes számú szuperhős-csapata, a Defenders felé, úgy Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage után a New York-i védelmezők negyedik tagja is érkezni fog. Kijött a Vasököl első…..
Maszkja van, nem fedi fel sajtótájékoztatókon az identitását, búskomoran néz a háztetőkről az éjszakába és az árnyékok közt harcol a bűnözés ellen, mégsem DC karakter. Az idei Comic-Conról természetesen nem maradhatott el a Marvel szeretetcsomagjából az MCU egyik legsötétebb és legdrámaibb…..
A Marvel nem sajnálta a muníciót az idei Comic-Conon, a Netflix-panelen nem is csak egy, hanem rögtön két (plusz egy!) új sorozat lett feldobva, mégpedig a Luke Cage, a Jessica Jones-t követő következő installáció után jön maga a Defenders, a tartalékos szuperhősök ligája.   A Marvel birodalma…..
A Collider hozta le, hogy kijött a Fox új, őszi sorozatának trailere. A horrorklasszikus Exorcist (Az ördögűző) most sorozat formájában éled újjá. Klasszikus a sztori, a fiatal lányt megszállja a démon, és két papnak kell szembeszállnia a sötétség minden erejével az ifjú…..