Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ana94

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My blog Hétfői morzsák 2016.08.01 16:53:08
Hali, hogy telt a hétvége? Az enyém remek volt.Ezért is volt nehéz újra fejest ugrani a hétbe. Fáradtan kezdem a hétfőt, a hétvégét megint csak végigpörögtem, szinte egy percre sem álltam meg.Pénteken 15 órakor végeztem a munkában, de még el kellett szaladnom a főnökömhöz, ami plusz egy órát vett…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
My blog Szombati apróság 2016.07.24 00:02:18
Helló! Hogy telt a szombat? Az enyém remek volt, a fél napot a szerelmemmel, másik felét a családommal töltöttem, szóval elégedett vagyok.Az időjárás csodás volt, imádom, amikor süt a nap (főleg ha vízparton lehetek), ma viszont inkább csak vásárolgattunk és a cukrászdában élveztük az élet édes,…..
My blog Bekebelező hétköznapok 2016.07.22 18:05:10
Már javában zaljik a nyár, de valamiért mégsem érzem, hogy nyár lenne.Talán mert állandóan munkában vagyok, és talán mert még sosem dolgoztam tartósan nyáron.Voltak már próbálkozásaim, de nem tartottak tovább néhány napnál, de hát melyik diák szeretné még a nyarát is fura kötelességekkel, feladatok…..
My blog Rövid leírás 2016.07.22 18:01:25
Egy blog főleg hölgyeknek ajánlva, akik szeretnek nyugalmasan olvasgatni, inspirálódni, esetleg ihletet meríteni a szürke mindennapok kiszínezéhez. Még csak most indítottam be, ezért nincs a legprofibb szinten, de igyekezni fogok minnél több cikket, olvasmányt, zenét, képet, tanácsot közzétenni,…..