Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukacos Pista

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Kukacos Pista 2019.10.26 17:11:26
@UFO Kutató: Szerintem meg nincs veled semmi baj...Van olyan hogy az embernek
nehezebb időszaka van.Ezt meg kell élned meg kell oldanod a problémákat mert ha nem megint vissza jön az életedben,Ezért vernek át sokszor,nem akarsz tanulni belőle.
Nézd jól mondtad nem kell mindenkinek Szentnek lennie.Neked az a lényeg hogy legyél az aki vagy...... :)

Ezt az Ítélő tábla dolgot meg hanyagoljuk szerintem ............
Kukacos Pista 2019.11.13 19:57:25
@UFO Kutató: Teljesen egyetértek veled.Nekem meg olyan érzésem van mintha Xyron nem tudná hogy mi a Karma de mindegy is .Minden helyzetből ki tudsz jönni csak az a kérdés mennyire tudod ledönteni a saját vagy örökölt vagy a tanult társadalmi korlátaidat.Ha már az jár a fejedben hogy vannak a szabályok akkor már a szabályok és a büntetéstől való félelem rabja vagy. nem vicces egy kicsit
Kukacos Pista 2019.11.22 05:04:20
youtu.be/GXONYS9Tnf4

Akkor most ez kamu vagy nem?
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
Kukacos Pista 2019.08.22 17:11:09
@UFO Kutató: Kitudja Vonzzad be hátha sikerül,gondolj rá sokat :):):)
Kukacos Pista 2019.08.22 21:30:12
@UFO Kutató: Igen ez kétségtelen
Na ezzel már nem tudsz mit kezdeni....
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii11.html    ..
Kukacos Pista 2018.03.17 22:27:14
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix8.html    ..
Kukacos Pista 2018.02.17 00:07:53
@sheramis: Igen de azt is vedd számításba hogy valójában nagyon irigyek vagytok ránk.Mert nagyon széles skálán gyűjtjük a tapasztalatokat és nagyon szegmenst járunk be az a Batu négertől a Buddháig. Az érzelmek megélése a lélek számára nagyon fontos..........

ui: Szeretem az írásad ne hagyd abba :)
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii31.html      ..
Kukacos Pista 2017.09.23 16:17:28
@Image Nation: Amikor arról beszélsz hogy az élet egy színdarab és csak játszod a szereped ugye.......de valójában mikor veled játszanak akkor az már nem vicces. Ilyenkor van az amikor bekomolyodik az ember a saját bölcs gondolataitól . Ne gondold nagyon jól szórakozom rajtad...és közben tesztellek hogy mennyire vagy hiteles.....:)
Kukacos Pista 2017.09.23 18:16:14
@Image Nation: Akkor most a te analízised és elvárásaid szerint kellene gondolatokat megformálnom :) ez a kis megnyilvánulásod a cirkuszról és a többieknek való tetszelgésről szól lásd milyen fifikás vagyok a mindent megmondó szerepben.Még mindig nem érted a lényeget ez egy játék amit benyaltál és most próbálsz kijönni belőle messiás..........:):) Engem nyugodtan analizálhatsz mert nem zavar gondolhatsz rólam bármit amit szeretnél....:) Mert ez a te véleményed:)
De ha már az elemzésről beszélünk se okos se intelligens nem vagy mert egy normális ember nem pazarolt volna rám ennyi energiát, tényleg van mit fejlődnöd kis prédikátor.....:) Szinte hallom ahogy megy fel vérnyomásod....:)
Kukacos Pista 2017.09.23 19:21:27
@Image Nation: Remèlem megnyugodtàl. a játèk lènyege az hogy elme ès az ego eggyütt a a külső ingerekre reagàlva vègletes elmèleteket hozz lètre hogy a verbàlis hàborút megnyerje.A spirituàlis fejletsèg elsö lèpcsöje az èrzelmek ès gondolatok nagyrèszènek uralàsa kivàncsi voltam rà hogy te milyen szinten vagy.amit a legvègèn ìrtàl az volt a lènyeg "lehet hogy tèvedek" Amiket ìrsz nagyon jó de csak a tied nem lehet köbe vèsni .minèl jobban ragaszkodsz hozzà annàl jobban lemaradsz a megismerès többi aspektusàtól.Az emberek nagyon szomjazzàk a tudàst de ez nagy felelösèggel jàr. Benned meg van
Csak ne szàllj el. köszönöm neked tènyleg jó ember vagy.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-viii30.html    ..
Kukacos Pista 2017.08.27 15:57:19
@UFO Kutató: Igazad van,Jobb lenne bizonyítható tudományos érvekkel alátámasztani a mondani valót .....Nem légből kapott teóriákkal érvelni........
Kukacos Pista 2017.08.27 20:07:52
@miczo: Van benne valami amit mondasz..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii25.html    ..
Kukacos Pista 2017.08.21 06:45:41
@xyron: Nagy szavak ......meditálj csak az amerikai álomért látom jól benyelted a nyalókát.Persze Amerikából el mindig a a nagy gyógyítás nevetséges.......

Elérhetjük a meditációt végző 144000 fős kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben. A fókusz az Egyesült Államokon lesz, ahol sok gyógyulásra van szükség.
Kukacos Pista 2017.08.21 13:40:56
@xyron: Ne legyél már naiv azért van ez mert hagyják nekik Coreyt meg Cobrát el fogják tenni láb alól ha nagyon zavarja már rendszert. Amerika mindig is ezt csinálta közben, jót röhög a Cabal, meditáljanak persze sok vizet nem zavarnak.a Drakonida családok és a repitilliánok akik a testet adták neked, fogod majd meditácioval térdre kényszeríteni ez nagyon vicces A akik a világ történelmét írányitották az elmúlt 20000 évben legyen már eszed..
Kukacos Pista 2017.08.21 13:51:25
@xyron: A legsötétebb napra meditáltok rá ami megnyitja a kapukat a drakonidáknak és még erősebbek lesznek és erre még agitálsz is bolond ember
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii20.html    ..
Kukacos Pista 2017.07.01 15:48:11
@Domaházy Ákos: Csillag puki döntsd már el hogy autista vagy ,vagy spontán skrizofén. Ne gondold hogy egyedül vagy, egyre több ilyen kretén van mint te.Állnak a megállóba és dumálnak maguk elé . Miért gondolod hogy a seggedből világít a napfény, osztod az észt amit a netről szedtél össze.Senki nem kért meg rá hogy prédikálj.Jó lenne ha észre vennéd hogy te vagy itt a legnagyobb beteg...

Ui: legközelebb a pirosat is vedd be

Legyél hálás a többieknek hogy megtűrnek te kretén......

Elnézést kérek a gyenge idegzetüektől a trágár szavakért de ez ,kihozza belőlem az állatot.
Corey Goode legújabb információi és általános helyzetjelentése az elmúlt hetek/hónapok eseményeiről, találkozóiról, megbeszéléseiről.....
Kukacos Pista 2016.08.27 10:12:03
@gamerattitude: Na jó ha nem látod ........ Elöször is ha észre vetted volna egy közösségi oldalara írogatsz be és akkor bizony a közösség része vagy .Ha tenni akarsz valamit kezdésnek elég lesz az is ha elolvasod az összes hozzászólásodat
amit írogattál blogba és ha elég értelmesnek gondollak meg fogod érteni hogy mi a baj.Amit te keresel az nem a könyvekben van, hanem az orrod előtt és ha nem zakatolna a fejed folyton attól amit olvasol.Talán meg is látnád.
Kukacos Pista 2016.08.27 15:28:07
@gamerattitude: Kedves Cica vízió neked problémát jelent az hogy emberi hangot üss meg azzal aki leírja a tapasztalásait és ne cinizmussal sértegesd. Az a baj hogy amiről beszélsz olvasott anyag és nem a tapasztalásaid.Ha valójában élnéd amiről beszélsz akkor nem tudtam volna ilyen egyszerűen játszani az elméddel.Nem kell ide idegen faj én is úgy játszom veled ahogy akarok mert ego és az elme képtelen megállni.Ha pillanatban tudnál létezni nem éreznél magyarázási kényszert.Egyben látni fogsz mindent.Ezeket kell gyakorolni annak aki nem akar téveszmék között magyarázni.Igen van megoldás az emberek fejlődésére és folyamatosan halad. Kibírnál két hetet hogy nem beszélsz,nem telefonálsz,nem hallgatsz zenét,nem tévézel,nem netezel. Utána beszélgetnék veled. Jaj víggyázz nehogy tanulj valamit...........:) :) :)
Kukacos Pista 2016.08.27 18:29:05
@gamerattitude: Ne idegesitsd fel magad ez egy jàték volt csak veled.Ugy làtom még van mit tanulnod ember gyermek.
:):):):):):):)
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Kukacos Pista 2016.07.22 18:55:52
@Domaházy Ákos: Azért vagyok itt mert ti teremtettetek meg.Tűkröt tartok felétek hogy làssàtok hibàitokat .hogy tanuljatok belőle.A személyem jelentéktelen.bàrki megteheti.Teljességben élek teszem a dolgomat.Csak jàtszok a nagyra nőtt egotokkal.
Kukacos Pista 2016.07.23 13:17:49
@Domaházy Ákos: A Hozzàd hasonló 17éves hülye gyerekek osszàk az észt otthonról a mamahotelböl a felelöségről nagyon vicces .az meg hogy az elmeroggyant anygyalbögyöl meg vissza sötétsègbe az meg remek egyenesen .de legjobb az hogy büntetö jogilag csak egy pici kell és màr lehet feljelenteni.hogy miket csinàl kiskoruakkal.