Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JJ77JJ

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta lépem át, kerülgetem, nézek át rajta, magyarázom kifele, valahogy mindig sikerült valaminek betúrnia magát elé, de ő csak némán figyelt és várt. Mindketten tudtuk, bármennyire is odázom, az idő neki dolgozik...
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
A realityk kitermeltek sok vadhajtást, ezek közül a melós reality az egyik legdinamikusabban fejlődő, hiszen amíg vannak szakmák, van utánpótlás is, jó szereplőválogatással nincs olyan szakma, ami nem érdekes. Ezeken a műsorokon belül helyezkedik el az Undercover Boss, a munkások között Mátyás…..
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
JJ77JJ 2019.03.20 17:05:23
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
JJ77JJ 2018.10.04 17:08:20
@mics.1: Köszi szépen, nagyon örülök és egyben drukkolok is hogy tisztelettel nyúljanak hozzá és kellő terjedelemben futtassák ki. Nem lesz egyszerű tv-re adaptálni annyi szent.
Beau Willimon, a House of Cards készítője új sorozatát már a Hulura készítette, a főszerepre pedig ezúttal is sikerült megnyernie egy Oscar-díjas színészt. A The First főszereplője Sean Penn lesz, az első évad összes epizódja pedig szeptember 14-én kerül fel a Hulura, de most kijött az első hosszabb…..
  Kezdjük egy disclaimerrel: a zsűri, illetve előzsűri, azaz mégilletve válogató jómunkásemberek, a feladatát határidőre elvégezte. Mindenki lelkiismeretesen elolvasott minden őrült ötletet, még azt is, amiben éles lőszer használatát javasolta viccesen(?) egy jelentkező, de erről majd mindjárt.…..
Robert Jordan népszerű fantasyregény-sorozatából, Az Idő Kerekéből (Wheel of Time) a Sony csinálhat sorozatot. A tévés adaptációról már régóta folynak a tárgyalások, és tavaly hárultak el a jogi akadályok a produkció elől. Most pedig bejelentették, hogy a Sony csinálhatja a sorozatot, a vezető író…..
Megjött az első trailer a Netflix új Marvel-sorozatához: a Jessica Jones sorozatban már mellékszereplőként feltűnő Luke Cage végre a saját feje után mehet, a premier szeptember 30-án lesz. A Cage-et alakító Mike Colter most is robusztus és tekintélyt parancsoló jelenség: a trailerben egy fél…..