Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zelovich Gábor

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben lesz 100 éve, hogy a magyar közigazgatás kivonult az ország egyetlen igazi kikötőjéből, Fiuméből. Fiume, vagy horvát nevén Rijeka, különleges helyet foglal el a magyar történelemben. Egy eltűnt világ emlékét hordozza: a magyar tengeri világét...
Zelovich Gábor 2018.08.22 10:35:53
@JTom: Ha eddig senki nem tette meg, ezuton szeretnem megkoszonni, hogy megosztottad velunk ezt a levelet.
Megindito tudni es latni, hogy meg mindig vannak magyarok, magat magyarnak vallok a varosban!
Kitartast, jo egeszseget kivanok es udvozletem kuldom Viola Evanak!
Zelovich Gábor
Zelovich Gábor 2022.05.13 10:45:25
Az alábbi filmek szereplőinek mindenük a foci: a kedvenc csapatukhoz való tartozás pedig olyan nagy szerepet játszik az életükben, hogy időnként akár még a meccset is kihagyják miatta.   A kemény mag (1991) A híres-hírhedt angol futballszurkolói szubkultúra mellett Olaszországban vannak a…..
Zelovich Gábor 2018.08.22 10:39:34
@futballisztika: Biztosan nem, en inkabb cseh soros temakban utazom! :)
Ettol fuggetlenul erdekel a dolog es a 2 fent emlitett film ugy gondoltam szinesiti a listat.
A II. világháború a XX. század egyik legborzalmasabb és egyben az egyik legnagyobb hatású eseménye, mely jelentősen formálta a világot. Annak részeseményei meghatározóak az adott kor generációjára - mind a kezdete, mind a vége. Utóbbi egyik központi momentuma az 1944. június 6-i normandiai…..
JBM Brew Lab Pub Grohova 17, Brno 60200 Pici, nem túl megvilágított hely, ahol csak craftbeer kapható, de abból elég sok. A kínálat széles és gyakran változik: külföldi és local (mármint cseh) sörök egyaránt megtalálhatóak. A témában érdeklődőknek ajánlott hely!   Pub U Dvou přátel (Kocsma a két…..
SERTEPERTE Brno kocsmái 1. 2016.03.19 21:18:26
Pegas Helyi sörfőzde, egy hoteljük van a belvárosban, ami alatt található a vendéglátó ipari egység. Sajátos ízvilágú sörük van, szinte mindenki oda van érte. Konyhájuk egész jó, idéntől a hely teljesen nemdohányzó. Az alap kínálat a sima lager-ből, búzából, barnából és egy 18-as Gold-ból áll.…..
SERTEPERTE Brno kocsmái 2. 2016.07.23 14:12:29
Stopkova Plzeňská PivniceFranchise rendszerben működő lánc, ennek ellenére talán a belváros egyik legnívósabb kocsmája. Ez a hely is a klasszikus cseh ivók standardját követi, de elég magas színvonalon. A hely hatalmas: elől-hátul és az emeleten is helyet lehet foglalni, a helyiség közepén méretes…..