Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baka.peter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hosszú hallgatás után újabb beszámolókat hallottam a Mátrai lényről. Nádasdi Gergő osztotta meg velem a történetet.A bejelentő egyik barátja gyerekkorában kint járt a Mátranovák határában lévő Nyirmedi tóhoz. Az egyik srác elment fát gyűjteni a közeli Remete…..
baka.peter 2011.11.05 22:42:56
baka.peter 2011.11.05 22:44:32
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..
baka.peter 2008.04.06 12:17:19