Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoHoHeni

46 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trikrek élete :):):) 1,5 évesen 2018.08.17 23:39:28
22:14 van. Elcsendesült a ház, alszanak a fiúk. Én pedig hihetetlen mód késztetést érzek arra, hogy írjak. Majdnem egy év telt el az utolsó posztom óta. Pedig ne tudjátok meg hány megkezdett bejegyzés van itt elmentve a piszkozatok közé. Annyi, de annyi mindent szerettem volna mesélni, de elfogyott…..
Kiszámoltam: több, mint 4 hónapja nem írtam ide, olyan rég nem léptem be a felületre, hogy már a jelszavam is elfelejtette az internet:) Nekiállhatnék megmagyarázni, hogy ez miért is van, de inkább belekezdek valami másba, hiszen 4! hónapnyi elmaradásom van. Úgy csapongnak a gondolataim az elmúlt…..
Trikrek élete :):):) Tudtad-e? 2017.06.04 22:55:15
Tudtad-e, hogy - a világon 2 legfájdalmasabb dolog létezik a babák életében: 1) körömvágás, 2) gombold be a füle mellett lévő kis patentot a ruhán. - a MC Donald's menük bármelyik formája idegnyugtató hatással bír ha már végképp kivagy, - az almát, a répát és a barackot garantáltan nem viszi ki…..
Bence és Lóri 5,4 kg, Patrik 5,7 kg:)) Életem legszebb és legkeményebb 4 hónapján vagyunk túl. Egyszerűen néha azon veszem észre magam, hogy rácsodálkozok a fiaimra és megállapítom, hogy ez tényleg nem álom. Tényleg Anya vagyok. Tényleg trikres anya. És tényleg itt van a világ legcsodálatosabb 3…..
Terhesség előtt az "amortizáció" szót csak mint pénzügyi fogalom használtam, de most olyan brutális élvezettel töltött el leírni ide, mint amikor 1 hét koplalás után beveszel a szádba egy falat csokit. Aztán nem bírsz megállni az egy falatnál és kell még egy-és még egy és már a fél táblát benyomtad…..
....megtartottuk az első családi bulinkat. Néhány névnapot és szülinapot összevonva, "sok jó ember kis helyen is elfér" alapon rendeztünk egy szűk családi partyt. Kézről-kézre jártak a fiúk és mindenkit elvarázsoltak.. meg persze fordítva is, őket is teljesen elvarázsolta a rengeteg új illat,…..
Úgy döntöttem, hogy lerántom a leplet arról a rengeteg embert foglalkoztató kérdésről, hogy "Hogy van neked időd még blogot is írni?!". Nos, 2 alapvető dolog van: 1) Brutál szigorú napirend. Amikor megszületett Aprajafalva és bekerültünk a PIC osztályra, akkor hihetetlenül megszenvedtem az ott…..
A napokban felemésztett a tudat, hogy döntéseket kell hozni a fiaim életével kapcsolatban és ez ISZONYATOSAN nehéz. És még nem is beszélhetünk nagy kérdésekről, egyszerűen csak a babáknál állandó téma: hasfájás és a kaki. És ilyenkor jön a google, ami mindent megmond, majd jön az orvos akinek tuti…..
Az elmúlt 2 hetet rengeteg segítség közepette töltöttem, hiszen az első nap amikor a szerelmem visszament dolgozni és egyedül maradtam, konkrétan beletört a bicskám a "majd én egyedül ellátom a gyerekeim" elvembe. Mióta egyre jobban tudatuknál vannak a fiúk és egyre nagyobbak az igények, sőt…..
Drága Kicsi Fiaim! Nagyon sok "első" élménnyel gazdagodtatok mióta a világon vagytok, így szeretném nektek felidézni képek segítségével, hogy mik is történtek 2017. februárjában: Első mosolyok, melyek nagy része még a kórházban történt, azonban igyekeztünk…..
Most, hogy a lakásban fellelhető összes férfi alszik, én pedig már elindítottam a mosást, mosogatógépet, kész a reggeli és itt toporgok, hogy mi a francot csináljak még, mert süt a nap és semmi kedvem aludni, gondoltam írok arról, ami az egész terhesség (életem) alatt a legnagyobb félelmem…..
Ma nagy nap volt. Azért hívom nagy napnak, mert először indultunk el itthonról együtt, családként. Bár az uticél annyira nem volt izgi, hiszen "csak" a kórházig kellett eljutnunk. "Csak" egy szemvizsgálatra, ami nagyjából 2 perc/gyerek. Időpont volt foglalva. Férjemmel logisztikai meetinget…..
"Gyereket nevelni olyan, mint egy séta a parkban. Mármint a Jurassic Parkban." - és milyen igaz! Még csak 6 napja tapossuk együtt a napjainkat, de többször főttünk le eddig, mint nyáron a 45 fokokban:) Viszont ez a 6 nap is nagyon tanulságos volt és hihetetlen jó, hogy ketten vagyunk itthon veletek…..
Trikrek élete :):):) Anya lettem! 2017.02.11 19:13:28
Anya lettem! A világ legboldogabb anyukája, 3 csodaszép és egészséges, macsó pasié. Annak a 3 fiúnak, aki a kórházban dolgozó összes ápolónő, nővér, doktornő fejét elcsavarták már:) Na de ne rohanjünk ennyire előre, mert annyi minden történt az elmúlt egy hónapban, hogy azt se tudom hol…..
Trikrek élete :):):) Összeomlás 2017.01.11 19:19:23
Hol is kezdjem... Lassan 1 hete lesz, hogy elfoglaltuk az új "lakosztályunkat". Egy 2 ágyas szobában vagyunk a sorstársammal, aki szintén 3as ikres, 1 hét különbséggel ugyanott tartunk és az orvosunk is egy. Azaz a kapitányunk. A körülmények... egy szavam nem lehet rá -ismerve az egészségügyi…..
Eljött ez is. Beléptünk a 32. hétbe srácok! Lassan elhagyjuk az Aprajafalva jelzőt, hisz már cseppet sem vagytok apróak. Holnap be kell költöznünk az új helyünkre. A reggelem a Kapitánnyal történt egyeztetéssel indult (Kapitány=Doktor Úr, mert miután ismét bepróbálkoztam egy "nem lehetne-e, hogy…..
Ha valaki egy évvel ezelőtt elmondta volna, hogy mennyi minden fog velünk történni 2016-ban, akkor lehet körberöhögöm, hogy ugyan már. Házasság, babÁK, építkezés?? Ha-ha. Aztán eljött 2016. január első hete és az ágyban fekve meghoztuk a döntést. Házasodjunk össze. Jó, de mikor? És hogy? Hát,…..
Hajnali 2:20 van. Itt ülök a laptop előtt egy a buliból megmaradt szendviccsel, egy pohár kólával és egy doboz savlekötővel. És az élményektől -na meg biztos a kólától:D - túlpörögve muszáj leírnom mi is történt velünk az elmúlt napon. 1,5 hónapos várakozás után végre eljött a várva várt időpont,…..
Drága Aprajafalvánk!:) Számomra is felfoghatatlan, hogy már olyan nagyok vagytok, hogy nem is foglalkozik senki azzal, hogy hány cm lehet vajon a hosszotok, sokkal lényegesebb, hogy ki hány kg! Az ultrahang szerint: - Lóri: 1116 g, - Patrik: 1059 g, - Bence: 1224 g. Csak viszonyítás képpen…..
Napsütéses gyönyörű napra ébredtünk, kicsit csíp a dér, hűs a levegő, de a napocska annyi energiát ad, hogy feltölt. Célom volt, hogy a mai nap nagybevásárlást tartva utoljára beszerzek mindent, amire még szükségem lesz, de én már többet nem szeretnék bolt közelébe se menni csak ha nagyon…..
Szép napsütéses idő, bár orkán erejű szél tombol, pont úgy, mint bennem a hormonok. Úton vagyok anyáékhoz ebédre amikor is az egyik kanyarodó sávban elakadás jelzővel áll egy nagy 4 kerekű. Többen kikerülve őt, hisz láthatóan nem indul, még el is ejtek a számon egy "csóri, rossz lehet pont itt…..
KoHoHeni 2016.12.05 15:52:55
@Nbl: A sztori és a cím közötti összefüggés annyi szeretett volna lenni, hogy mióta pontosan 3-mal több lett az 1 személyem, azóta ha velem valami történik, akkor nagyjából úgy élem meg, hogy az az egész családommal történik. És itt mivel én azt éltem meg, hogy engem "bántott" (nyilván nem fizikailag, csak érzékenyebben reagáltam le), így kivetítve ezt az egész sztorit, őket is védeni akartam... ennyi. :) Az alcímhez semmi közöm nem volt, hatásvadász és kreatív volt aki kitette, hisz sokan rápörögtek egyből a témára, pedig........:)
Hogy most a karácsony vagy a hormonok, de mindenen elérzékenyülök és konkrét sírógörcsöt kapok. Így van ez a karácsonyi reklámokkal.. Azokkal a reklámokkal amiket gyűlölök, sose volt rám semmilyen hatással, olyan szinten nem érdekeltek, hogy fel se fogtam sok miről szól csak néztem kikapcsolt…..
Így 26 hetesen már csak 1 hónapunk van, hogy szabadlábon éljünk... Ma közölte a doktorbácsi az elkövetkezendő 1 hónap szabályait, cserébe még itthon tölthetem az ünnepeket: 1) Kerüljem a szénhidrátot. Ha-Ha! Maximum a nutellás üveget tudom kerülgetni addig-addig amíg eldöntöm jobb kézzel fogjam meg…..
...és lesz egy nagyon fontos randevúnk! Nem ígérem, hogy a legjobban fogok kinézni és azt sem, hogy nem fogok bőgni, de végre megismerhetünk Titeket a hasamon kívül is!:)) Persze ez csak a hivatalos számítás, nyilván tudjuk, hogy a valóságban minden máshogy van, de igazából csak rajtatok múlik,…..
Sziasztok Skacok! Döntöttünk. Belevágtunk. Papíroztunk és indul az építkezés. Bizony ám, mindenkinek lesz csodaszép szobája, sőt, idővel megígérjük, hogy az egész felső szint a tietek lehet!:)) - de azért a csajokkal vigyázzatok, mert a hálószobánk pechetekre pont a bejárati ajtó mellett…..