Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulp

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, hogy az a hülye nő lila kabátban még él.Elvisz egy kilót, de csak egy felet.Köztudott, hogy nehezen békél.Elárulni csak mindent lehet...
manapság mindenki, aki a színpadon van, Petőfi. túltengő hazaszeretetből egymást kívánják legyőzni. mindenki azt hiszi, akkora hazafi, Petőfit csípőből lefőzi, manapság mindenki, aki '48-ról beszél, egyszerűsít. szép lassan elérik, hogy a történelem úgy tűnjön, egyszerű sík. addig van ez így, míg…..
poetizum l.élek 2018.08.18 22:06:41
Lélek 1. Pang; ingatag burokkörben száll, forogvagy megáll; nehezennyílik, hogy össze ne essen; belül semmi, kívül üres, anyag csak;ez sem más, csak egy szellemforma; vagy lehetlappang egy gondolatott?..
poetizum április 8. margójára 2018.08.18 22:05:23
nehéz elhinniitt tartunk újraegy idő után nincsenretúrjegy az útraaz oldalad talána kíváncsiság fúrjahogy meddig immúnis a magyar nép az úrra ha hűséged a párthozmegkérdőjelezhetőúgy vigyázz magadra, hogymegkérdőjelez őimádkozz hozzá, decsak egy Krisztust követőlehet igaz magyara többi külhonból…..
poetizum Csak egy kis idő 2018.03.13 21:39:22
Csak egy kis időtAdjatok, urakCsak egy kis időtAdjatok nekem ÉletetekbőlEgyetlen percetFel sem fog tűnni, hogyHiányzik nektek Sajnálják ugye aFöldön szenvedőt, deSajnáltok tőlemCsak egy kis időt Megválni tőleMit számít nektekNem törődtök, mertÚgyis siettek Hé,Megállni, urakEgy percet kérekÉszre…..
poetizum Nem akartam 2018.01.29 22:17:48
MegfáradtamMegfáradtanEmbernek, élőnekLégzőnek, érzőnekKérdőnek, vélőnekAdjam magam MegfáradtamElfáradtamÉgőnek, térőnekFélőnek, kérőnekSemmit sem érőnekLássam magam MegfáradtamMegfáradtanZavarni, hadarniCsavarni, kavarniAkarni, takarniÉlő magam MegfáradtamElfáradtamTagadni, matatniMaradni,…..
poetizum Benne vagyok 2018.01.29 22:17:45
Kedvellek ma, ésKedvellek holnap, ésMeg kell mondjam,Hogy nagyon jó vagyAdom az arcod, ésAdom a hajad, ésAdom mindened, mertSzóval nagyon adlakTegyünk úgy, minthaKözelebb lennénkTudod, egymáshozMint úgy egyébkéntOké, nem ennyireGyorsan haladunkNincs ellenemre, deIdőt még hagyhatunkSzükség lesz az…..
poetizum Nem tartozom 2018.01.29 22:17:40
torpedótalálattartozom aHalálnak leckével atanárnakbecsülettelanyámnak mosollyal egybarátnak(remélem, hogybarát vagy) festéssel a lakásnakkettőhússzal Tamásnak adóval akormánynakkészpénzzel egykórháznak szögdróttal a határnakegésszel afelárnak sírhellyel a mellráknakszomszéddal…..
poetizum Jut-e-szedbe? 2018.01.29 22:17:35
Nyár, zene, hangulat rabjaVan-e dal, mi ezt eszedbe juttatjaVan-e dal, mi ezt eszedbe juttatjaVan ember, ki ezt eszedbe juttatja Kék, hullám, szálló strandlabdaVan-e dal, mi ezt eszedbe juttatjaVan-e dal, mi ezt eszedbe juttatjaVan ember, ki ezt eszedbe juttatja Ki ezt eszedbe juttatja, van…..
poetizum Gyűlöllek 2018.01.29 22:17:33
Utálok, igen, utálokFelkelni reggelLefeküdni esteBárkinek is legyenMellettem a testeElmenni, így vagy úgyNem vagy az esetemMost jobbra, most balraEz jöhet még vegyesenCsak az ördögötFestem fel a falraIntek kegyesenMegvan még a nagyjaNe vígy kísértésbeMegmondták a másokA fű nagyon adjaA bűn nem jó…..
poetizum Komor lettem 2018.01.29 22:17:31
Ma bejött a Komor És azt mondta, hogy Jó lenne egy kicsit így Egy kicsit úgy Itt maradna Jól belakna Ezt mondta a Komor Nálam volt épp a Derű És azt mondta, hogy Nincs esély erre, amíg Ő nem tágít Nem ad utat A KomornakEzt mondta a Derű Még beljebb jött a Komor És azt mondta, hogy Jobb neki a…..
poetizum Tanácsosság 2018.01.29 19:46:16
Mindig eggyel a pillanat mögöttNe gondolj velem, én nem vagyok örökMásoknak próbálok másmilyen lenniElhiszem, sikerül, de nem igaz semmi Fáj a lelkemben nézni és hallgatniFüggő vagyok, le se lehet tagadniÚjra és újra nézek és hallgatokTudom, nem kéne, de erre gondolok Szeretni fáj, de nem szeretni…..