Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eduso

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy dilemmában vagyok: aggódom, nehogy elszaladjanak a témában egyáltalán nem érintett olvasók, viszont másfelől én is benézek a Szálkára néha, pedig nem sok közöm van a horgászathoz és az élővizekhez. De nagyvonalúan átvenném az ott olvasott fordulatot: kőkemény…..
Azt már nem kell mondanom, hogy a babahordozás mire jó, szerintem az eddigiekből kiderült. Arról viszont még nem esett szó (még RENGETEG dologról nem esett szó…), hogy a babahordozók nem egy elvakult banda, hanem egy meglehetősen jó fej társaság. Ezt nem onnan tudom, hogy én…..
Aggódom, nehogy csalódást okozzak a csekély látogatottságú Szicília-témájú pszeudo-gasztro posztok olvasóinak, hiszen mint kiderült, a tengeri állatkákat részesítik előnyben. Szeretik őket. Megenni. Ezúttal ugyanis a konyhás részben egyetlen állat sem fog szerepelni. Amikor…..
Remélhetőleg senkinek nem feküdte még meg a gyomrát ez a téma, ha soknak érzitek, legközelebb fél-1 év múlva nézzetek be, akkor az autófinanszírozás lebilincselő titkairól fogok értekezni. Ha mégis a családi témák mellett maradnátok ("ez az élet, Babócsai néni",…..