Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allasvarazs

8 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
A héten Norbival, a Filmsor blog szerzőjével beszélgettünk. A blogon a legfrissebb filmekbe és sorozatokba nyerhetsz betekintést; ha épp nem tudod eldönteni, hogy mit nézz meg este, itt biztosan megtalálod a kedvedre valót!   Nagyon sok filmes blog van, ami egyáltalán nem…..
allasvarazs 2013.05.29 19:32:04
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
"Azok az ipari tyúkok biztos hormonnal teletömött tápot kapnak, hogy pikk-pakk felnőjenek!" - mondta nekem a nyáron egy idős hölgy, aki az épp lecserélésre váró tojótyúk állomány pár példányát próbálta belegyömöszölni rozsdás ladája csomagtartójába. "Na de majd én…..
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
Lacit megtalálták egy fullos fantomtartozással. Se a bankkal nem volt kapcsolata, se a címét nem találták el. De nem is ez a lényeg, hanemhogy a Creditreform bíróságnak képzeli magát, és beidézget: Egy az egyben megküldöm a Creditreform levelét - idézését:) és a Magyar…..
Gábornak mázlija volt, hogy egy ellenőr (?) találta meg a telefonját, aki azonnal sms-ben indult a keresésére. Így egy órán belül visszakerült hozzá a mobilja, ami Homár-szinten is szinte biztosan területi rekord: Ez év május 14 reggelén a 130-as buszon kiesett a hátizsákom…..
GF elkövette azt a végzetes hibát, hogy beteg videokameráját nem a Pixmaniának, hanem tanácsukra egyenesen a Toshiba szervizébe küldte. Egyszer váratlanul kapott helyette futárral egy butább cserekészüléket papírok nélkül, amitől viszont már nem tud megszabadulni: Egy 2011…..
allasvarazs 2012.05.16 09:22:42
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete feljelentést tett közbizalom elleni bűncselekmények, továbbá a Btk. 276.§-ban foglaltak szerinti magánokirat-hamisítás elkövetésének magalapozott gyanúja…..
Az alábbi kisfilmet Edmond Slattery készítette. Blogján csak annyit írt hozzá: "Élvezd az élet egyszerű dolgait."  Zene: London Elektricity - Just One Second (Apex Remix)..
allasvarazs 2012.05.16 08:28:33
allasvarazs 2012.05.16 08:21:30
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
allasvarazs 2011.10.21 01:50:14
allasvarazs 2011.10.21 12:10:59
@steve313: Parabola tükörrel még lehetne fokozni a hatást, csak olyasmit kevesen dobnak ki :)
A tulajdon kötelezettséggel is jár, ez sokakban nem tudatosul. De meddig terjedhet ez a kötelezettség, mire kényszerítheti az önkormányzat a telektulajdonosokat? Tisztelt Zugügyvéd! Megoldást szeretnék találni a következő ügyben: adva van egy község, 13-15 éve…..
allasvarazs 2011.10.21 01:59:10
@lutria: Mekkora a falu? Ugyanis még a 2000 lakos feletti településeken is csak 2015 után kötelező, az alatt pedig nem. Hol lesz már 3 év múlva unió? :)
Az asztali számítógépeknek egészen addig biztosítva van a jövőjük, ameddig nem készül el a kihajthatós monitor és billentyűzet, mert senki sem szeretne bonyolultabb műveleteket végezni egy apró képernyőn - mondta még 2007-ben Bill Gates egy Steve Jobsszal közös beszélgetésen.…..
Ötven szakképzett ápolónak azonnal állást tudnának adni a szombathelyi Markusovszky Kórházban, de nincsenek jelentkezők, sőt a szakápolók folyamatos elvándorlásával kell számolni - mondta az intézmény ápolási igazgatója csütörtökön az MTI érdeklődésére.Molnár…..
Nagykereskedelmi Kft. dinamikusan fejlődő csapatába keresünk, minimum érettségivel rendelkező nemdohányzó hölgy személyében új munkatársat recepciós munkakörbe. Feladata a klasszikus recepciós feladatok ellátása: telefonok, ügyfelek fogadása, postai forgalom továbbítása…..
A nyugdíjhelyzet változása miatt, gondoskodási programunk bevezetésére szakértőket képezünk. Feladat: új és meglévő ügyfélkör tájékoztatása, nyugdíjtervezés. Elvárások a pályázótól ÉRETTSÉGI JÓ KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉG FELHASZNÁLÓI SZINTŰ SZÁMÍTÓGÉPES ISMERET…..
Budapesti világítástechnikai cég pályázatot hirdet VEVŐSZOLGÁLATI MUNKATÁRS pozíció betöltésére. Feladatok: - Rendelések előkészítése - Vevők kiszolgálása - Vevőrendelések igazolása, árajánlatok készítése - Készre jelentés a vevő részére - Számlakészítés…..
Kiemelt kereseti lehetoseggel keresunk alkalmazottat irodavezeto-asszisztensi munkakorbe. Leendő munkatársunk legfőbb feladatai: az ügyvezető munkájának támogatása; a betérő ügyfelek fogadása, tájékoztatása; iroda felügyelete; telefonok kezelése; megrendelések intézése;…..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..