Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 15a

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2017.07.24 14:42:29
Meg kell hogy mondjam, hogy sose szerettem a Fideszt, szavazni sose mentem el senkire, Orbánt meg nem is csípem, mert elkövetett néhány hibát, meg talán fiatalkorában lehet hogy lopott is néhány üveg pálinkát a közértből, tehát nekem sose volt szimpatikus.

Ennek ellenére azt mondom hogy rohadjon meg minden gyűlölködő liberális mert Orbán Viktor legalább nem viszi ki a profitot az országból és harcol a liberálisok ellen, akik a profitot el akarják venni tőle és az ő általa nagy nehezen összegrundolt magyar nemzeti vállakozóktól!

Orbán Viktor elzavarta az IMF-et, azóta nincs már megszorítás, a magyar embereknek többé nem kell adósságot fizetnük mint ahogy azt a komcsik alatt kellett. A magyar növekedésnek csodájára jár a világ, beruházni meg minek, mert egy idő után úgyis elavul, viszont a stadionokban mindig lehet valamit csinálni, nem kell kidobni őket pár év után.

A magyar emberek életszínvonala száguld, külföldről most már annyi pénzt utalnak haza, hogy az már sok is annak aki itt maradt.
Belföldön Matolcsy az infláció és a fizetések értékét levitte 0%-ra, nincs tovább pénzromlás.
Orbán Viktor legyőzte a migránsokat akik magyar falvakat és városokat akartak elfoglalni hogy elvegyék az ottaniak közmunkáját és szociális segélyeit. A magyar asszonyokat zsinórban erőszakolták meg, a kisgyerekeket meg el akarták lopni a játszóterekről.

Mindezt Orbán Viktor állította meg, akit ez a vén Soros nem átall minden nap üldözni, csak hogy Orbán Viktor ne a kormányzásra figyeljen hanem őrá, és minden nap vele foglakozzon. És hogy ő nevessen a magyarokon a nap végén, ne Orbán Viktor.

Hát én már csak ezért is Orbán Viktorra fogok szavazni, ráadásul örökre, a liberálisok meg megpukkadhatnak, amikor rájuk szavaztam akkor persze se rezsicsökkentést nem adtak, se nem harcoltak a Brüsszel által ránk kényszeríteni akart életszínvonal ellen. Hanem megadták magukat Európának, hogy arra a sorsra jussunk mint ők. Szerencsére Orbán Viktor alatt nem fogunk!
Mondjuk, nagyon nincs min meglepődni annál a pártnál amelyik tavaly egy érvénytelen népszavazással (tényleg, emlékszik még rá valaki?) is nagyon boldog volt. ..
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2017.06.06 15:04:13
Orbán Viktor Nemzeti Konzultációja pontosan ugyanolyan elsöprő győzelmet aratott a liberális hazaáruló ballibek ellen, mint Orbán Viktor fellépései Brüsszelben amikor oda megy elmondani a brüsszelitáknak azt hogy értsék meg nagyon jól amit a magyar emberek mondanak a brüsszeli nemzet ellenes bürokratáknak.

Bár a Soros csicska média és a Soros és Simicska által irányított liberális baloldali újságírók szeretnék meghamisítani a számokat (amelyek viszont makacs dolgok, ahogy azt egy korábbi népvezér mondta), azt is bele kell számolni az amúgyis rekord konzultációs eredménybe, hogy a jobboldali, nemzeti tudatú emberek még mindig meg vannak félemlítve ebben az országban a baloldali terrortól, és félnek még írásban is kinyilvánítani, hogy ők Orbán Viktor nemzeti kormányával értenek egyet, amelyik minden magyar embert képvisel.

Ezek után a Soros bérenc liberálisok jobb lenne ha hallgatnának, mert tiszta, félelem mentes jogállami körülmények között akár 5 millió magyar ember is aláirta volna a Nemzeti Konzultácót. De eljön még az a nap, amikor a Soros által irányított utolsó hazaáruló álcivillel is leszámol Orbán Viktor és Németh Szilárd és a Soros által irányított EU-ból kiléptetik az országunkat. Akkor aztán végre fellélegezhet a magyar nép hogy újra lehet szabadon beszélni és véleményt nyilvánítani ebben az országban.

SZAVAZZ ORBÁN VIKTORRA HOGY VISSZAÁLLÍTSA A JOGÁLLAMOT AHOL AZ EMBEREK NEM FÉLNEK MAJD VISSZAKÜLDENI A NEMZETI KONZULTÁCIÓKAT!
„…vigyázó szemetek Párizsra vessétek!” Batsányi 1789 Most, amikor az osztrák és a holland populisták után Orbán újabb szellemi szövetségese (Le Pen) szenvedett választási vereséget, amikor még emlékezünk kezébe temetett fejére a magyar népszavazási és alkotmánymódosítási bukás után, mégiscsak be…..
Próbálok áthatolni a belvárost megszálló rendőrségi kohorszokon. Persze jön Brezsnyev Putyin és ennek meg kell adni a módját...
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2017.02.02 14:23:55
@pamut:

Meg kell hogy mindjam, hogy sose szóltam még hozzá internetes t´émákhoz, de mist meg kell kérdeznem, hogy te hazaáruló balosliberális, te mit röhögteted magad hogy a senki által nem ismert nem olvasot Borfólió féle Soros újságokból id´ézel? Aki magyar az magyar Időket és 888-at olvas, Ekkó tévét néz és betelefonál, az Em1-ről nem kapcsolja tovább a távirányítóját és máris minden igasságot tud a világról.
Ti magyar gyülölö liberalisták meg csak hazudjatokk, majd akor lestek, ha 2018-ban megint kétharmadatok lesz.
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2017.02.02 14:28:19
@Ballib cenzúrázók réme 24: "Fura módon majd ugyanannyival csökkent az EU haszna, mint amennyivel az USA haszna megnőtt a szankciók következtében"

Ez nagyon jó hír nekünk, Orbán Viktor egyre közelebb került az EU összeomlasztásához! Most van it az idő hogy mekkérjük Putin elnökünket hogy hirdessen még több importszankciót az Eu-ra, azt´án jövőre már össze is omlik az Eu így nem is kell külön kilépnünk belőle.

Orbánnal, Putinnal egy az utunk!
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
A politikai elemző, a rendszerváltás egyik atyja a Transparency International rendezvényén a korrupció magyarországi történetét próbálta leírni...
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.12.12 09:20:48
@Jakab.gipsz: "jajaj mi lesz akkor ha Soros Gyuri maffia-filozófusait, politológusait, jól sej-hajon rúgjuk."

Te Soros bérenc liberális migránsseggnyaló álmagyar, értjük ám, hogy most Orbán Viktorra meg a Fideszre célzol, akik Soros legelső tanítványai voltak és jelesre vizsgáztak.

Csakhogy Orbán Viktor már visszafizette a tand´íjat, kivitte és befizette a svájci számlára, Soros akkor viszi el a pénzt amikor akarja. Ha meg nem viszi el, akkor meg jó helye van ott a pénznek Orbán Viktor nemzeti vagyonleltáraként.
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.12.12 09:29:31
@midnight coder: "Az EU gazdasága évtizedek óta stagnál."

Teljesen igazad van. Sajnos a nyugati írástudatlan emberek 100 millióit a Soros és a Brüsszeli háttérhatalmak hamis statisztikákkal manipulálják, miszerint Magyarország gazdasága az utóbbi években az EU sereghajtójává vált. Miközben 2014 szeptemberében rekord GDP növekedésünk volt!
Hát ilyen könnyen buknak meg a norvég liberális álcivil hazudozások!!

Én továbbra se hiszek a nagyvilágnak, mert Soros manipulálja a híreket, Merkel letiltja az egész kontinesről azokat a híreket amelyeket nem szeret hallani.

Én csak Orbán Viktorban bízom, övé az egyetlen olyan ország ma Európában (Törökország mellett), ahol teljesen szabad és korlátoz´ás mentes a sajtószabadság és a statisztikákat pedig még álmukban sem manipulálják a poltikusok.
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.12.12 10:20:09
@Jakab.gipsz:

Szóval te hazaáruló álmagyar, megint csak ismételgeted, hogy a világ el ne felejtse, hogy Orbán Viktor a Soros ügynöke volt??

Hát ti liberálsi gyűlölködők csak nem szálltok le Viktorról, ott olvassátok be neki a múltját ahol csak tudjátok? Meg talán a WC-n is csak Orbán Viktor Liberális Internacionálé alelnököztök, mert különben nem bírjátok a nyomást az agyatokra?

Meg mi ez a hazudoz´ás, hogy Viktor nem tudja legyőzni Sorost? Orbán Viktor megmondta az ünnepi beszédeiben hogy ő legyőzte Brüsszelt, az EU-t és Sorost is! A magyar nép segítségével.
Akkor te meg mit hazudozol össze, hogy ez az öreg spekuláns úgy szórakozik a mi Viktounkkal ahogy csak akar? Már csak azt nem írtad oda, hogy a Soros valójában minden nap jót röhög a New Jorki luxus felhőkarcolójában Orbán Viktor szélmalom harcán a liberális démonok ellen! Aztán onnan Nwe Jorkból osztja a kokit a mi Viktorunknak. Annak a Viktornak, akit a nyugati kommentelők 99%-a akarna a saját kormányzó urának!

Ti szánalmas liberálisok, lejárt a lemezetek, 2018-ban jön a 3/3-ad és ut´ána menekülhettek az EU-ba. Mi magyarok meg lépünk ki belőle Orbán Viktor vezetésével.
Átnéztem a korábbi jegyzeteimet az OECD-ről és a PISA-ról, hiszen a szép emlékű Nemzeti Tankönyvkiadó megbízásából mintegy tíz évvel ezelőtt pedagógus-továbbképzéseket tartottam a kompetenciafejlesztés témakörében. Már akkor felhívtam kollégáim figyelmét a PISA-mérések eredményeire és azok…..
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.12.07 13:31:50
@Tibi !:

pontosan ti vagytok a legnagyobb trollok, akiknek mindenhez csak az a végkövetkeztetése, hogy Orbán Viktor elkúrta, meg hogy Orbán Viktor ellopta, meg hogy Orbán Viktor reggel-délben-este hazudott, meg hogy Orbán Viktornak strómajia a veje meg a gázszerelője meg márt az egész faluja is.

Most meg azzal jöttök ti álmagyarok, hogy Orbán Viktor elbutítota a népét.

Hát most idefigyelj te Tibi!: megmondtuk 2010-ben hogy Magyar Bálint tönkretette az oktatást és ezért most már Nemzeti Hittanterv kell. Ezt be is vezettük a megfelelő tornaóraszámmal egyetmben és ez meghozta a csodát. 2012-ben természetesen Magyar Bálint számlájára volt írható a pisa bukás, mert ezek a gyerekek még Magyar Bálint alatt tanulták meg hogy kisgyerekként nem bukhatnak meg. És buták maradtak, mert még annyit se tudnak, hogy mi az az árleértékelés a Teszkóban.

De mi akkor megmondtuk 2012-ben, hogy a Nemzeti Hittanterv sikere 2015-ben jönni fog, mert kell az idő a siker beindulására, addig meg maradjon minden liberális álnihilista csendben.

És milyen igazunk volt!
Ha nincs Orbán Viktor aki kézbe vette a magyar oktatást és új müveltséget adott volna a magyar gyerekeknek., akkor a magyar gyerekek pisa tesztje katasztrofális lett volna. Akkor a kontinensen az utolsó helyet szereztük volna meg null ponttal. A Magyar Bálint 10 évvel ezeltti elbutítása eredményeként. Csak hogy a Nemzeti Hittanterv 2015-re meghozta a csodát és a 100%-os liberális visszaesést lecsökkentette 30%-ra.

Ezt a fényes sikert csakis Orbán Viktornak köszönhetjük, de ti ebben a sikerben is csak a feketelevest akarjátok látni. Hát akkor nézzétek a pincét naphosasszat, ha nektek ez okoz örömet!
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.08.04 11:56:24
@Hajdú Peter: "Kurvara nem akarom megtapasztalni, hogy 500 millio arab elfoglalja es lerombolja az orszagot."

Én sem. Gondold el, minden magyarra jutna 60 bevándorolt arab! mennyit kéne már dolgoznuk, hogy eltartsuk őket? És hol dolgoznánk rájuk, ha ,ár lerombolták az országot? Tántorogjunk ki Amerikába, hogy onnan küldjünk nekik dollárokat a megélhetésükre?

Ráadásul ezek nem fognak a mezőn lakni a mi juhászainkkal a csillagos ég alatt, hanem elveszik a mi panellakásiankat, a vezéreink kastélyait. A BKV járatokra fel se férnünk majd, mert ezekkel lesz tele már a reggeli járat is. Hogy jutunk el a munkába??

A boltban nem kapnánk semmit, mert ezek mindent felvásárolnak a 10 tagú családjaiknak, mi meg csak éheznénk. Ráa´dasul a boltos állást is elvennék a magyaroktól, így ki se szolgálnának mindket ezek az arab nácik.

Orbán Viktornak igaza van, ezeket ki kell verni az országból, különben elveszik a munkánkat, földjeinket, trafikjainkat, kaszinóinkat, panel lakásainkat, körzeti orvosiankat, a BKV járatainkat. Az asszonyainkat meg lányainkat meg hordában fogják megerőszakolni!

Kell-e még valamit mondanom Árpi?
Ballib Cenzúrázók Réme 15a 2016.08.04 12:09:03
@vöröspanda: "Ugyan nem vagyok már tinilány, de arab szemmel még mutatós nőnek számítok, ezért ért atrocitás tőlük"

Sajnos ezek tények. A mi Pasa parki lakótelepünkre is beszöknek a migránsok. ahol lakik 30 nő, Ezek közül 90%-ot ért már migráns atrocitás. Ráadásul a felük már nyugdíjas és kettő belőlük tolószékes. De még ők is észrevették, hogy a migránsok atrocitálják őket.

A szomszéd lakótelepen ahol az ostoba prolik laknak, csak 40% mondja, hogy érte már migráns atrocitás, Négy még gondolkodik rajta, de jó az esély, hogy ők is belátják, hogy megtörtént, hogy a migráns atrocitáskodott ellenük.
"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer…..