Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gioia

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Alapvetően nem szeretem, ha valaki tetőtöl talpig egy márkából öltözik fel. Nagyon ötlettelennek és egyhangúnak találom, hogy egyesek csupán felveszik a katalógus összeállításokat. Pontosan ezért nem is tetszik Fergie top to toe louis vuitton szerelése. Már csak a híres…..
Heidi Klum sosem tartozott a kedvenc modelljeim közé. Ahogy pedig 'celebként' viselkedik, az főleg ellenszenvessé teszi nekem - nélkülöz minden méltóságot, ahogy kiteregeti a magánéletét boldog-boldogtalannak. Most pedig Barbie-t mintáztak róla - a stílusteremtő babák idén…..
Vitathatatlanul közeleg a nyár, süt a nap, strandolást tervezek, és cseresznyét eszem.Hangulat: feldobott. Nagyon jók voltak a hétvégi bulik, sok baráttal találkoztam, jókat ettem, és ez a sok pozitív élmény kihat a hétfőmre is. Ruhák&Smink: Tervek a hétre: munka,…..
gioia 2009.06.09 00:14:31
Hangulat: Ma eléggé ideges voltam, de estére lenyugodtam.

Ruhák&Smink: saru:
www.stylebop.com/product_details.php?menu1=designer&menu2=&menu3=185&id=7805&special=sale , fekete leggings, óceánkék selyemruha (See by Chloé), barna-fekete xxl táska (Mulberry), vastag karperecek.

Tervek a hétre: munka, csütörtökön Stasbourg, hétvégén irány haza 10 napra a Balatonra!

Ezt a dal hallgatom mostanában a leggyakrabban:-

Eheti eBay álom (aki nem eBayezik, nyugodtan írja le azt, hogy milyen holmikat tervez vásárolni a nyári szezonra): ezt a kardigánt holnap kapom kézhez (ez a kedvenc online shopom)www.stylebop.com/product_details.php?id=12423

A top 3 kedvenc szabadtéri helyem: Füreden egy kávézó és Istanbul vmint Roma több helye...
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Sokan nem tudják, hogy az angol beige szót sokkal tágabb értelemben használják, mint mi itthon a bézst. Hogy miért írom ezt le? Azért mert idén ez a jolly joker szín. A beige néha barnás, néha szürkés, sőt van amikor bronz vagy arany hatása is van. A tágabb értelembe vett bézs…..
gioia 2009.05.19 23:58:27
@Kataa*: Az a jó a bézsben, hogy talán minden színnel lehet viselni. Ha bátor vagy viselj hozzá színeset (mondjuk lila magassarkú és lila táska) vagy, ha ezt Te túl merésznek találod, akkor a fekete a nyerö.
Nincs olyan divatrajongó a világon, aki ne lenne kiváncsi a tegnap tartott costume institute gála képeire. Természetesen kielégítjük vágyaitokat és kiváncsiságotokat! Szavazzatok hát, ki tetszett nektek a legjobban!Számomra Stella McCartney a nyerő idén, bár Kate Moss is…..
gioia 2009.05.05 21:50:45
Teljesen beleszerettem a kék szín összes árnyalátba. Most éppen a rikító szinte már neonnak mondható kék színért vagyok oda, de jöhet azok közül is bármi ami egyszerű fazonú és mélykék. Valami DKNY-hez hasonló ruhában szeretnék flangálni nyáron a tengerparton. Ez a szín…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.04.20 12:16:00
Már annyian kértétek és hiányoltátok, hogy újra itt vagyok a hétfői körkérdés rovattal:Hangulat: Tavasz van. Igazi szívmelengetős, cseresznyevirágzós, Gödörnél ücsörgős, mentás limonádés, lenge szoknyás.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: Az az 5 perc amikor…..
Hétvégén a Joy napok, 1 hét múlva pedig kezdődik a Glamour Shopping Days- folyamatos fenyegetés a pénztárcákra, és csodálatos alkalom egy barátnős, vihogós, kávézós napra is - mert kik a legjobb divattanácsadók, ha nem ők? Én már évek óta 3 barátnőmmel…..
Ma van a tavasz első napja, akik régóta ismernek ezt a dátumot nem jegyzik pontosan, hiszen csak arra figyelnek, hogy mikor veszem elő a fehér farmeromat és akkor már biztos, hogy itt a tavasz! Ez a ruhadarab számora ilyenkor alapkellék, mivel nem fagyok meg benne, de a világos színével…..
OurFashion Vááá válltömés 2009.03.20 21:38:00
Visszatért. Megállíthatalanul és feltartóztathatatlanul közelednek a modellek a kifutó felől válltöméssel rendelkező felsőruháikban. Még az a szerencse, hogy ez nem az a régi, ami a nőkből egy hatalmas háromszöget csinál. Így sokkal finomabb és sikkesebb mint elődje, de…..
Ha csak egyet választhatnátok, melyiket kérnétek?Chanel gyönyörűség - bézs bőrből, csodálatosan szép kövecskés rátétekkel, a szokásos bőrrel kombinált láncos pánttal. A másik Chanel már kevésbé tetszik. Ez a steppelt nejlon sem kabáton, sem táskán nem tetszik…..
A gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata a Self Service magazinnak szemtelennek, szexinek és kacérnak mutatja be a Gucci arcát.Hihetetlenül szép Enikő a képeken, és inkább egy hetvenes évek egyik hollywoodi sztárjának néz ki rajtuk, mintsem a modern kor egyik…..
OurFashion Inspired by Paris 2009.03.14 20:55:39
Április második hetében elhagyom a magyar légteret, hogy eltöltehssek 10 gyönyörű napot a francia fövárosban, Párizsban. Különleges cimek után kutatás, tájékozódás mindenről, minden kiállitásról ami érdekel, ez tölti ki az internetezésre szánt időmet. Izelitőnek nektek…..
Közismert, hogy a francia óriáscég legismertebb táskafazonja a Speedy. Hogy melyik a második a sorban? Melyik a mostohatestvér? Bizony az Alma. Ez a klasszikus kézitáskafazon a személyes preferencialistámon mondjuk speedyverő, főleg most, a színes…..
Száz éve, na jó ezer éve nem volt már RuhaMix. De most, hogy megláttam, hogy egyre több tervező rukkolt elő tavaszra virágmintás ruhával, nem hagyhattam szó nélkül! Tehát most következzen pár tavaszias összeállítás, hátha jobb kedvre derülünk tőlük:..
OurFashion Extrém szépség 2009.03.09 13:58:00
Milánóban nyílt meg az Extreme Beauty in Vogue kiállítás a múlt héten. Az anyag a Vogue szépségrovatának legkülönlegesebb fotóit, és a modellek számára legkínzóbb beállításokat tartalmazza. Egyszerűen lenyűgöző ez a válogatás, csodásak a képek, és gyönyürűek a…..
2009-ben beindul a nyolcvanas évek láz! Madonna egykori klipjei adhatnak idén nyáron útmutatást, hogyan öltöztek anyukáink és apukáink a '80-as években. Nehéz olyan trendről írnom Nektek, ami nagyon távol áll tőlem, hiszen nem tudom magam elképzelni ilyen cuccokban, de mindenestre…..
gioia 2009.02.26 20:24:52
OurFashion 1 ÉVES AZ OURFASHION! 2009.02.26 18:02:00
Boldog szülinapot az 1 éves OURFASHION DIVATBLOGNAK! Jövőre ezt az eseményt már ourfashion.hu önálló honlapként fogjuk ünnepelni!Divatbloghoz illően következzen pár stílusos torta a SUGAR SHOP nevű újpest design cukrászdából! Ti jártatok már ott? Érdemes…..